Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Skoda Fabia i-con με τιμή 10.780 €

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Πηγή: www.gocar.gr
Στη βασική της κινητήρια έκδοση με 1.000άρη κινητήρα και εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων με οθόνη 8 ιντσών, η Skoda Fabia i-con είναι η νέα ενδιαφέρουσα έκδοση του supermini της τσέχικης φίρμας. 

"Ακόμη ταλαιπωρούνται οι μαθητές του πρώτου ΕΠΑΛ Κιλκίς"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς - Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
"Πέρασε μόνο ένας χρόνος από τότε που ασχολήθηκα με το θέμα, το πρόβλημα των μαθητών του πρώτου ΕΠΑΛ Κιλκίς. Οι μαθητές ζητούσαν, το ευνόητο, μία στάση ένα σκέπαστρο ώστε να μη βρέχονται περιμένοντας το λεωφορείο.

Εγκαίνια έκθεσης «Ενθυμήματα από τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο»

Την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 18.30 θα πραγματοποιηθούν τελικά στην Καπναποθήκη Αυστροελληνικής του δήμου Κιλκίς τα εγκαίνια της έκθεσης «Ενθυμήματα από τον Α’ Παγκόσμιο πόλεμο», Πολεμικό-Στρατιωτικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, Ιδιωτική Συλλογή κ. Νικόλτσιου Βασίλειου – Συνταγματάρχη εν αποστρατεία – ιστορικού-ερευνητή. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα προγραμματισμένα εγκαίνια για την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2015, δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Παναγιώτη Φλωρίδη.

Συμμετοχή του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος, στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος
Για ακόμα μια φορά το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος Αλέξανδρος συμμετείχε δημιουργικά στα δρώμενα του Δήμου μας σχετικά με την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας και με σύνθημα "Συνδυάζω και Μετακινούμαι". 

Δωρεά αντί στεφάνου στην μνήμη του αντιδημάρχου Νίκου Ταχτσίδη

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
O Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς ο Φλάμπουρας αντί στεφάνου προσέφερε το ποσό των 50 ευρώ για την μνήμη του αντιδημάρχου και φίλου μας Νίκου Ταχτσίδη. 

Συλλυπητήρια ΠΑ.ΣΟΚ Κιλκίς για τον θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη

Συλλυπητήρια ανακοίνωση ΠΑ.ΣΟΚ Κιλκίς
"Η κοινωνία του Κιλκίς σήμερα πενθεί για την απώλεια του Παναγιώτη Φλωρίδη. Ως Ν.Ε ΠΑ.ΣΟΚ ΚΙΛΚΙΣ εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους, τους συγγενείς, και φίλους του.

Συλλυπητήρια της Προέδρου Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς για τον θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
H πρόεδρος του Εθελοντικού Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς το Διοικητικό εθελοντές και τα μέλη, εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους, τους συγγενείς και φίλους του εκλιπόντος Παναγιώτη Φλωρίδη.

Αγιασμός για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος
Τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε ο Αγιασμός έναρξης μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο.

Νέο πλαίσιο για τη μεταφορά των μαθητών

Δημοσιεύτηκε σήμερα η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, με την οποία εξορθολογίζεται το πλαίσιο που διέπει τη μεταφορά μαθητών δημοσίων σχολείων από τις Περιφέρειες.

Δολοφονία Παύλου Μπακογιάννη: 29 χρόνια μετά

Του Δημητρίου Κ. Κυριακίδη*
26 Σεπτεμβρίου 1989, η μέρα που σταμάτησε ο χρόνος όπως πολλά δημοσιογραφικά κείμενα αποτύπωσαν στις ειδησεογραφικές στήλες τους την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη από τους τρομοκράτες της 17ης Νοέμβρη σε ηλικία 54 ετών.

Ποδόσφαιρο: Αλέξανδρος Κιλκίς vs Νέστος Χρυσούπολης στις 30 Σεπτεμβρίου 2018


Συλλυπητήρια Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς, για τον θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη

Ανακοίνωση Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
"Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους συγγενείς και φίλους του Παναγιώτη Φλωρίδη για τον αιφνίδιο θάνατό του."

Εργασίες συντήρησης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας

Εργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 έως και την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2018, που αφορούν σε εργασίες αντικατάστασης κατεστραμμένων στηθαίων ασφαλείας στις παρακάτω θέσεις:

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Παιονίας για το θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη

Υπογράφει ο Χρήστος Π. Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Το άκουσμα του απροσδόκητου θανάτου του Παναγιώτη Φλωρίδη μας γέμισε με θλίψη και οδύνη. Ο Παναγιώτης πέρα από προσωπικός φίλος, υπήρξε μια προσωπικότητα καθολικά αγαπητή από τους συμπολίτες μας, καθώς μέσα από τη κοινωνική του παρουσία αλλά από τον εξαιρετικό γραπτό του λόγο κέρδιζε αμέσως την αποδοχή.

Συλλυπητήρια ΝΟ.Δ.Ε. - Ν.Δ. Κιλκίς για τον θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη

Ανακοίνωση ΝΟ.Δ.Ε. - Ν.Δ. Κιλκίς
Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη. Η είδηση της απώλειας του αφήνει ένα μεγάλο κενό στον τόπο μας. Είναι τόσο μεγάλη η συγκίνηση για τον χαμό ενός τόσο μετρημένου, αξιοπρεπούς και φιλικού προς όλους ανθρώπου.

"Καλό Παράδεισο Συνάδελφε και φίλε Παναγιώτη"

Ψήφισμα του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
για την απώλεια του συναδέλφου Φλωρίδη Παναγιώτη
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε Κιλκίς (Σ.Υ.Π.Ε.Κ), για δεύτερη φορά σε λιγότερους από δύο μήνες, πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα του θανάτου ενός ακόμη εκλεκτού συναδέλφου και μέλους του συλλόγου μας, του Φλωρίδη Παναγιώτη.

"Παναγιώτη καλό ταξίδι…"

Ανακοίνωση Ν. Ε. Δημοκρατικής Αριστεράς ν. Κιλκίς 
"Η είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Φλωρίδη μας αιφνιδίασε. Μας πάγωσε. Καυστικός με την πένα του, δεν δίσταζε να προσεγγίζει θέματα και καταστάσεις με την δική του ιδιαίτερη ματιά ακόμα και αν στεναχωρούσε με τα γραφόμενα του. 

Συλλυπητήρια Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, για τον θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη

Δημήτρης Κ. Κυριακίδης
Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς-Δικηγόρος
"Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε τον δημοσιογράφο και υπάλληλο της Π.Ε. Κιλκίς Παναγιώτη Φλωρίδη. Στους οικείους του, τους συγγενείς και φίλους του εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας και ευχόμαστε την εξ' ύψους παρηγορία για τον αδόκητο χαμό του που έχει συγκλονίσει όλη την μικρή τοπική μας κοινωνία.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για το θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη
"Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα τον ξαφνικό χαμό του Παναγιώτη Φλωρίδη. Ο εκλιπών χρωμάτισε με το δικό του ξεχωριστό ύφος την Κιλκισιακή δημοσιογραφία, την οποία και υπηρέτησε πιστά ως αρθρογράφος επί σειρά ετών.

Κιλκίς: Τσάκωσαν 43χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης

Συνελήφθη χθες (25 Σεπτεμβρίου 2018) το βράδυ σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 43χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Σερρών, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Συλλυπητήρια Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς για τον θάνατο του Παναγιώτη Φλωρίδη

Υπογράφει ο Θεμιστοκλής Αιμ. Ανθρακίδης
Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς
"Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του Παναγιώτη Φλωρίδη για τον αδόκητο θάνατο του.

Εκπαιδευτική δράση στον Αρχαιολογικό Χώρο του Παλατιανού

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς οι οποίες για το έτος 2018 έχουν τίτλο «ΠΟΛ(ε)ΙΣ» και είναι αφιερωμένες στη δυναμική των πολυδιάστατων πόλεων, μεγάλων ή μικρών, σπουδαίων ή μη παλιών ή και νέων, με τις ακόλουθες δράσεις:

Νεκρός σε πάρκο της του Κιλκίς βρέθηκε ο Παναγιώτης Φλωρίδης

Νεκρός σε πάρκο της του Κιλκίς βρέθηκε ο 59χρονος Παναγιώτης Φλωρίδης, σήμερα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, περίπου στις 6 το πρωί, ο γνωστός, φίλος και αγαπητός σε όλους τους Κιλκισιώτες, Παναγιώτης Φλωρίδης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατος οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Η παρακαταθήκη του Παύλου Κ. Μπακογιάννη


Γράφει ο Θωμάς Χ. Μαρκόπουλος * 
«Σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει. 
Τιμή και δόξα στον Παύλο Μπακογιάννη.» 
Ήταν 26 Σεπτεμβρίου 1989, ελάχιστα λεπτά λίγο πριν της 08:00 το πρωί, ένας ευθυτενής, καλοστεκούμενος, γκριζομάλλης και πάντα χαμογελαστός κύριος, περπατάει ανάλαφρα προς το πολιτικό του γραφείο στην οδό Ομήρου.