Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

10ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Πρωτότυπου Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος προκηρύσσει τον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Πρωτότυπου Σεναρίου για Ταινία Μικρού και Μεγάλου Μήκους.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη, 12/7/2023, 11:05 μ.μ

Σύλληψη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης
Συνελήφθη χθες (11 Ιουλίου 2023) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 5 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,5 μέτρων. Τα δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη δυνάμει εντάλματος 55χρονος, για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων και πορνογραφία σε βάρος ανήλικης

Συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος Προσωρινής Κράτησης κ. Ανακρίτριας Θεσσαλονίκης 55χρονος ημεδαπός, για υπόθεση που αφορά σε διάπραξη γενετήσιων πράξεων και πορνογραφία σε βάρος ανήλικης.

Συμβουλές για την αποφυγή περιστατικών εξαπάτησης πολιτών μέσω διαδικτύου

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, με σκοπό την αποφυγή περιπτώσεων εξαπάτησης πολιτών μέσω διαδικτύου από επιτήδειους, οι οποίοι εκμεταλλευόμενοι την ολοένα και αυξανόμενη χρήση του, καταφέρνουν να εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες και να αποκτούν πρόσβαση σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα και τραπεζικά δεδομένα (κωδικούς internet banking κ.α.) ώστε να αποσπούν διάφορα χρηματικά ποσά, συνιστά :

Αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης των εργαζομένων λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Για την αντιμετώπιση της θερμικής καταπόνησης λόγω των υψηλών θερμοκρασιών και προκειμένου να διασφαλισθεί η τήρηση των μέτρων για την προστασία της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων, υπενθυμίζουμε το πλαίσιο οδηγιών για:

Προσκυνηματική αποδημία Κιλκισιωτών στους Αγίους Τόπους (ΦΩΤΟ)

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
Άρχισε σήμερα, Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023, η εξαήμερη προσκυνηματική ιερά αποδημία της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου στο παλαίφατο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων και στα πανάγια προσκυνήματα των Αγίων Τόπων.
Της προσκυνηματικής αποδημίας ηγείται ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, αποτελούμενη περίπου από 50 προσκυνητές, λαμβάνοντες για ακόμη μια χρονιά την ευλογία και τη χάρη των σπουδαίων προσκυνημάτων της Ορθοδοξίας μας.

Προοπτική Δημοκρατίας

Γράφει η Θεοδώρα Παπαδοπούλου
Ο σοσιαλισμος είναι ένα εγχείρημα σύνθετο και περίπλοκο.
Απαιτεί γνήσια ολοκληρωμένη, αλλά και ολοκληρωμένα συντονισμένη αντιμετώπιση σε όλα τα πλάνα της ανθρώπινης δράσης και ζωής ταυτόχρονα.

ΚΚΕ: Παρουσίαση υποψηφίων Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κιλκίς

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, στις 20:00, στο κέντρο “Ξινό Νερό”, στο Μεταλλικό, η Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ θα παρουσιάσει τους πρώτους υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Κιλκίς. Την κεντρική ομιλία θα πραγματοποιήσει ο Κώστας Τσαουσίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Απαγόρευση της εργασίας και της μεταφοράς των ιπποειδών σε συνθήκες καύσωνα

Εξεδόθη εγκύκλιος από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Κτηνιατρικής και Προστασίας των Ζωών με θέμα «Προστασία των ιπποειδών εργασίας και των ζώων που μεταφέρονται κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών υπό ακραίες καιρικές συνθήκες».

Συλλυπητήρια Σωματείου Εργαζομένων στα Καταστήματα Εμπορίου και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις για το θάνατο του Γιώργου Ιωαννίδη

Ανακοίνωση 
Σωματείου Εργαζομένων στα Καταστήματα Εμπορίου και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στα Καταστήματα Εμπορίου και Ιδιωτικές Επιχειρήσεις εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, Ιωαννίδη Γεώργιου.

Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου από την ΕΠΣ Κιλκίς

Ανακοίνωση ΕΠΣ Κιλκίς
Σας ενημερώνουμε ότι, η Επιτροπή Διαιτησίας της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, θα λειτουργήσει σχολή διαιτησίας για την περίοδο 2023-2024.

Συλλυπητήρια Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, για το θάνατο του Γιώργου Ιωαννίδη

Δελτίο τύπου 
Εργατικού Κέντρου Κιλκίς

Σύσσωμο το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς εκφράζει την βαθιά του οδύνη για τον ξαφνικό χαμό του προέδρου Γιώργου Ιωαννίδη και απευθύνει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Τιμώντας την μνήμη του επί 15ετίας προέδρου του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς, το Δ.Σ. αποφάσισε την έμπρακτη οικονομική στήριξη της οικογένειάς του με την κατάθεση ενός συμβολικού ποσού.

1ο δελτίο γεωργικών προειδοποιήσεων για βαμβακοπαραγωγούς του νομού Κιλκίς

Το παρόν Δελτίο Γεωργικών Προειδοποιήσεων απευθύνεται στους βαμβακοπαραγωγούς με στόχο την αποτελεσματική φυτοπροστασία στον πραγματικό καλλιεργητικό χρόνο.

Π. Παππάς: Συγχαρητήρια στον Θεολόγο Ζώτο

Πέτρος Παππάς

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς

Συγχαρητήρια στον Θεολόγο Ζώτο
Η εκλογή του στο αξίωμα του Γενικού Γραμματέα του Παγκοσμίου Οργανισμού Αιμοδοσίας κάνει όλους τους πολίτες του Κιλκίς υπερήφανους. Η προσφορά, η ανιδιοτέλεια και η εθελοντική δράση για το υπέρτατο αγαθό, την υγεία θα μας βρίσκει πάντα συνοδοιπόρους. Η σημαντική αυτή διάκριση ας σταθεί ως αφετηρία για να επαναπροσδιορίσουμε ως κοινωνία την αξία της αλληλεγγύης και του εθελοντισμού.