Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Θεσσαλονίκη: Ετοιμάζεται το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας»!

Τα συνεργεία δουλεύουν πυρετωδώς στο περίπτερο 1 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Ο σκοπός τους είναι... γλυκός καθώς προετοιμάζουν το 1ο στην Ελλάδα «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας». Όλα θα πρέπει να είναι έτοιμα στις 6 Σεπτεμβρίου ημέρα εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ. Τότε ξεκινά την εξάμηνη λειτουργία του και το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» που υπόσχεται να χαρίσει γλυκιές εμπειρίες και αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους.

"Σας ευχαριστούμε που «Βηματί-ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ»

Υπογράφει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ν. Κιλκίς «ΒηματίΖΩ»
Σας ευχαριστούμε θερμά που αγκαλιάσατε την πρώτη μας προσπάθεια στην δράση «Βηματί-ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ».
Η δράση στοχεύει στην εκπαίδευση των μικρότερων παιδιών από τους ήδη εκπαιδευμένους μεγαλύτερους ωφελούμενους της δομής μας.

Το Rancho Kilkis ζητά κοπέλα άνω των 25 ετών

Ζητείται κοπέλα άνω των 25 ετών με εμπειρία παραγωγής και σέρβις για το saloon bar restaurant Rancho Kilkis, για τέσσερις ημέρες της εβδομάδος, δύο καθημερινές και Σαββατοκύριακο. Πληροφορίες 2341036353.

Ζωντανές μουσικές βραδιές κάθε Τετάρτη στο Ράντσο Κιλκίς


Ο Γιώργος Φραγγίδης μιλά στη Γνώμη για το ΠΑΣΟΚ και το νοσοκομείο Κιλκίς


Η “Νονά” του Στέλιου Κούλογλου στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς το Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Τη “Νονά” του Στέλιου Κούλογλου φιλοξενεί ο θερινός κινηματογράφος το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ. Ένα ανορθόδοξο βιογραφικό της Αγγελα Μέρκελ με τίτλο εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο της Γερμανίδας δημοσιογράφου Γερτρούδης Χέλερ.

Τσάκωσαν στους Ευζώνους δύο άτομα με ψεύτικα διαβατήρια

Συνελήφθησαν χθες (24.07.2014), από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, δύο υπήκοοι Σερβίας 28 και 41 ετών (άνδρας και γυναίκα αντίστοιχα), καθώς και μία 31χρονη ομοεθνείς τους για δύο διαφορετικές περιπτώσεις απόπειρας υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ευχαριστεί

Tο Διοικητικό Συμβούλιο, το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τους κ. Κομπινόγλου Σωτήρη και Κυριακίδη Ιωάννη για τη διάθεση των αγροτικών μηχανημάτων τους και του χρόνου τους προκειμένου να εκτελεστούν αγροτικές εργασίες στο εργαστήρι κηπευτικών του Κέντρου.

Ήθελε να γίνει νέος αγρότης με χασισόδεντρα, αλλά...

Συνελήφθη χθες (24.07.2014) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 22 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, σε έρευνα της οικίας του 22χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ερώτηση Γεωργαντά για ρύθμιση των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων προς τον ΕΤΑΑ

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Χθες ο Βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς μαζί με άλλους Βουλευτές κατέθεσε ερώτηση σχετικά με την ανάγκη ρύθμισης αλλά και επανακαθορισμού των ασφαλιστικών εισφορών των δικηγόρων προς τον ΕΤΑΑ.

Στην Ευρώπη τον έψαχναν, στους Ευζώνους Κιλκίς τον τσάκωσαν

Συνελήφθη χθες (24.07.2014) το πρωί στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, ένας υπήκοος FYROM 29 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης.

6η Γιορτή καρπουζιού στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς