Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Συλλυπητήρια για το θάνατο του Κωνσταντίνου Αλπανίδη

"Ο Πρόεδρος Νικόλαος Χατζηευφραιμίδης και το Δ.Σ. της Συντεχνίας Αρτοποιών νομού Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας" εκφράζουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον θάνατο του επί σειρά ετών μέλους τους, Κωνσταντίνου Αλπανίδη. Μεταφέρουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια ΑΛΠΑΝΙΔΗ, γνωρίζοντας τη μάχη που έδιναν για εξαιρετικά μεγάλο χρονικό διάστημα στο πλευρό του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει."

Σούλης: Συμμετέχουμε κι εμείς στην πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων για την αγορά υγειονομικού υλικού

Δελτίο τύπου Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Μαζί μπορούμε"
Χαιρετίζουμε ως δημοτική παράταξη την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Κιλκίς για την συγκέντρωση χρημάτων τα οποία θα διατεθούν για την αγορά υγειονομικού υλικού που θα καλύψει επείγουσες ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.  Συμμετέχουμε κι εμείς σε αυτήν την προσπάθεια. 

«Εθελοντές υποστήριξης Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς»

Η ομάδα «Εθελοντές υποστήριξης Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς», δημιουργήθηκε στο facebook στα μέσα του περασμένου Μαρτίου, προκειμένου να συνδράμει στη στήριξη του έργου και στην ενίσχυση του εξοπλισμού (κυρίως σε μέσα ατομικής προστασίας) του προσωπικού του ιδρύματος Κιλκίς, στην εποχή της πανδημίας.

Επιμελητήριο Κιλκίς προς Δημάρχους: Πάρτε μέτρα στήριξης υπέρ των επιχειρήσεων

Υπογράφει ο Χρήστος Χατζημλάδης
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κιλκίς
Κύριοι Δήμαρχοι,
Όπως γνωρίζετε η πανδημία του νέου κορονοϊού Covid-19, επέβαλε την αναστολή ή τον περιορισμό της λειτουργίας εκατοντάδων επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων, προκειμένου να περιορισθεί η διάδοσή του και να διαφυλαχθεί η Δημόσια Υγεία. Σ΄αυτήν την πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε όλοι μας, πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες της Κυβέρνησης και των Ειδικών για να προλάβουμε τα χειρότερα.

Δήλωση Γ. Φαχουρίδη και Τ. Βασιλακάκη, σχετικά με την καταβολή της αντιμισθίας Δημάρχων και Αντιδημάρχων

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμων Κιλκίς και Παιονίας 
Σαν έτοιμοι από καιρό, οι δύο Δήμαρχοι Κιλκίς και Παιονίας, μαζί με αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, έσπευσαν να ακολουθήσουν το κάλεσμα του Πρωθυπουργού και το «παράδειγμα» βουλευτών της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, καταβάλλοντας το μισό της αποζημίωσής τους «στη μάχη κατά του κορονοϊού».

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα «Απροστάτευτοι οι εργαζόμενοι και οι μικρές επιχειρήσεις στον κλάδο Επισιτισμού - Τουρισμού»

Ερώτηση Γ. Φραγγίδη με θέμα «Απροστάτευτοι οι εργαζόμενοι και οι μικρές επιχειρήσεις στον κλάδο Επισιτισμού - Τουρισμού»
Προς Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Ι. Βρούτση και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Αδ. Γεωργιάδη
Κύριοι Υπουργοί,
Η πανδημία του κορωνοϊού έχει πλήξει όλους τους τομείς της οικονομίας και τους κλάδους της αγοράς εργασίας και το εργατικό δυναμικό που δραστηριοποιείται σε αυτούς. Μεταξύ αυτών και τους εργαζόμενους στον κλάδο Επισιτισμού – Τουρισμού.

Διανομές προϊόντων ΤΕΒΑ που θα γίνουν την ερχόμενη εβδομάδα από το Δήμο Κιλκίς και την ΚΔΕΚ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Ο Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ, από την Δευτέρα 06-04-2020 μέχρι και την Παρασκευή 10-04-2020 και ώρα 09:00 π.μ έως 14:00 μ.μ.

(Video) Μια πρωτόγνωρη εικόνα των δρόμων του Κιλκίς



Ένα βίντεο του συνεργάτη της Γνώμης Στάθη Καλλιντέρη
Κιλκίς 29-3-2020. 
Μια πρωτόγνωρη εικόνα των δρόμων του Κιλκίς κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω του κορωνοϊού.

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από το Σάββατο 4 έως και την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 03/3-4-2020), αναφορικά με ισχυρές βροχές, κατά τόπους καταιγίδες και χιονοπτώσεις, με ισχύ από το Σάββατο 4 Απριλίου 2020 έως και την Κυριακή 5 Απριλίου 2020 και θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις ανέμους, με ισχύ από το Σάββατο 4 Απριλίου 2020 έως και την Τετάρτη 8 Απριλίου 2020.

47 αρνητικά δείγματα στο νοσοκομείο Κιλκίς

Σε κανονικούς ρυθμούς επανέρχεται το νοσοκομείο Κιλκίς, καθώς μέχρι τώρα έχουν βγει τα αποτελέσματα και είναι αρνητικά σε κορωνοϊό από σαράντα επτά δείγματα που εστάλησαν προς εξέταση. 

(Video) Αναμενόμενα πετυχημένη η αιμοδοσία της συνεργασίας Ερυθρού Σταυρού, Δήμου και Νοσοκομείου Κιλκίς


Αναμενόμενα πετυχημένη η αιμοδοσία της συνεργασίας Ερυθρού Σταυρού, Δήμου και Νοσοκομείου Κιλκίς, την Παρασκευή 3 Απριλίου 2020, στο Α' ΚΑΠΗ Δήμου Κιλκίς.

Φροντίζουμε τα ζώα της φάρμας του Ράντσου με όλες τις καιρικές συνθήκες και μένουμε σπίτι

Αποχιονισμός στο Κιλκίς και στην περιοχή των Κρουσίων

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς
Στην πρώτη γραμμή της εαρινής χιονόπτωσης βρέθηκε από τις πρώτες πρωινές ώρες ο μηχανισμός της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς. Τα δημοτικά συνεργεία έπιασαν δουλειά από τις 4 το πρωί για τον αποχιονισμό της πόλης του Κιλκίς, κινητοποιώντας στους δρόμους αγροτικά μηχανήματα, φορτηγά, τρακτέρ και γκρέιτερ, εξοπλισμένα με αλατιέρες και μαχαίρια.