Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Video eSkills for Jobs 2015 ξεκίνησε!

Αν είστε μεταξύ 16 και 30 ετών και σας ενδιαφέρει το Animation και το Coding, μπορείτε να λάβετε μέρος στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Video eSkills for Jobs 2015. Ο διαγωνισμός αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους νέους να επιδείξουν τη δημιουργικότητα τους και να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους στοAnimation και το Coding!

ΠΑΜΕ: "Οι επικοινωνιακές φιέστες του Υπουργού Παιδείας σε ΔΟΕ και ΟΛΜΕ"

Δελτίο Τύπου ΠΑΜΕ
Η «εθιμοτυπική» επίσκεψη του Υπ. Παιδείας κ. Φίλη στα γραφεία της ΟΛΜΕ και της ΔΟΕ (13.10.15.) μόνο εθιμοτυπική δεν ήταν. Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει τα πιο ταξικά, τα πιο βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, προσπαθεί με τέτοιου είδους φιέστες να εμφανιστεί ως φίλος του λαού και του λαϊκού κινήματος.

"Εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους λαϊκούς αγωνιστές του χωριού Γάβρα Κιλκίς"

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Την Κυριακή 11 Οκτώβρη 2015 πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους λαϊκούς αγωνιστές, για τα θύματα της ΕΑΜικής εθνικής αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας του χωριού Γάβρα στο Κιλκίς, που συνδιοργάνωσαν το Παράρτημα Κιλκίς της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και τη ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ.

ΥπΑΑΤ: Τροποποίηση για την κατάθεση Επιχειρησιακών Προγραμμάτων

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκος Μπόλαρης υπέγραψε την τροποποίηση της αριθμ. πρωτ. 266355/11-02-2009 (ΦΕΚ 594/Β΄ /2009) Κοινής Απόφασης των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων όπως ισχύει.

ΟΛΜΕ: "Εκπαιδευτικοί φρόντισαν να μην γίνει η συνάντηση μας με τον υπουργό

Δελτίο τύπου του ΔΣ της ΟΛΜΕ για τη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας
"Κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συνάντησης του Υπουργού Παιδείας με το ΔΣ της ΟΛΜΕ στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με στόχο να δοθούν λύσεις στα οξυμένα προβλήματα των εκπαιδευτικών και του δημόσιου σχολείου, ομάδα εκπαιδευτικών με παρέμβασή τους διέκοψαν τη συζήτηση με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν απαντήσεις σε προβλήματα όπως η κάλυψη των κενών και το ασφαλιστικό συνταξιοδοτικό καθεστώς των εκπαιδευτικών.

Η ΠΕΔΚΜ από Πολύκαστρο: "Κύριε Τσίπρα, τοποθετηθείτε δημόσια για το θέμα της Γενοκτονίας"

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, κατά την τακτική του συνεδρίαση της 13/10/15 στην έδρα του Δήμου Παιονίας Κιλκίς, στο Πολύκαστρο, με αφορμή την 06/10/15 επιστολή της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΠΟΕ) προς τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα και το από 20/08/14 άρθρο του υπουργού Παιδείας κ. Ν. Φίλη στην εφημερίδα Αυγή με τίτλο: «Παλαιοκομματσμός και Γενοκτονία».

Οι σημερινοί "διανοούμενοι" και η πνευματική- οικονομική πτώχευση - Video



Η πνευματική χρεοκοπία προϋπήρξε και συμβαδίζει πλέον και με την οικονομική. Βασικοί υπεύθυνοι, μαζί με τους ενόχους του πολιτικού προσωπικού, για τα “ ελώδη στεκάμενα νερά”, που λέει ο Γιώργος Σεφέρης είναι οι διανοούμενοι και η σιωπή τους.... Δείτε την συνέντευξη του Θ. Μαλκίδη στο Δ. Νατσιό, για τη σιωπή των διανοουμένων στον τηλεοπτικό σταθμό 4Ε.

Φιλικοί αγώνες για την Ακαδημία Αλέξανδρος Κιλκίς

Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου τα τμήματα ΙΝΤΕΡ-ΜΑΡΣΕΙΓ-ΜΠΑΓΕΡΝ-ΡΕΑΛ-BOCA-ΑΤΛΕΤΙΚΟ-AJAX και Παίδες μετά την φωτογράφιση τους στην Τούμπα, έδωσαν φιλικούς αγώνες στα γήπεδα του Μακεδονικού Ευκαρπίας με αντίστοιχα τμήματα υποδομών άλλων Ακαδημιών.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τιμά τη Διεθνή Ημέρα Μείωσης των Καταστροφών

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας τιμά τη Διεθνή Ημέρα Μείωσης των Καταστροφών (International Day for Disaster Reduction – IDDR), που με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών ορίστηκε η 13η Οκτωβρίου.

Δήλωση του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ Απόστολου Τζιτζικώστα για τις διαδικασίες διεξαγωγής των εκλογών


Δήλωση σχετικά με τις διαδικασίες διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της Νέας Δημοκρατίας έκανε σήμερα ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας.
Η δήλωση του κ. Τζιτζικώστα είναι η εξής:

Πρωτιά για τη δικιά μας Φ. Αβράμογλου στο πεντάρι του 4ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου στη Θεσσαλονίκη

Μία μοναδική εμπειρία ζωής συνεπήρε περισσότερους από 21.000 δρομείς κάθε ηλικίας, από 12 έως 94 ετών, οι οποίοι συμμετείχαν το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στον 4ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και... πλημμύρισαν την παραλιακή λεωφόρο και τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, αψηφώντας τη ραγδαία βροχόπτωση.

Έντομα ως τρόφιμα και ζωοτροφές: Ποιοι είναι οι κίνδυνοι;

Το ενδιαφέρον αυξάνεται για τα πιθανά οφέλη από τη χρήση των εντόμων στα τρόφιμα και τις ζωοτροφές, αλλά ποιοί μπορεί να είναι οι κίνδυνοι από την παραγωγή, την επεξεργασία και την κατανάλωση αυτής της εναλλακτικής πηγής πρωτεΐνης; Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) εξέτασε το ζήτημα αυτό με το προφίλ κινδύνου που προσδιορίζει τους πιθανούς βιολογικούς και χημικούς κινδύνους καθώς και τους αλλεργιογόνους και περιβαλλοντικούς κινδύνους που συνδέονται με τη χρήση των εκτρεφόμενων εντόμων, ως τρόφιμα και ζωοτροφές.

Το "Ρακοκάζανο 2015" του Συλλόγου Κρητών Κιλκίς "Το Αρκάδι"



Γλέντησε ο Σύλλογος Κρητών ν. Κιλκίς "ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ", την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015, στο Καζάνι του Τερζή στο Χέρσο Κιλκίς.

Προληπτική ιατρική και οδοντιατρική εξέταση για μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Κιλκίς - Video



Με κέφι και δημιουργική διάθεση προσήλθαν χθες στην πλατεία Ειρήνης μαθητές Δημοτικών Σχολείων της πόλης για να εξεταστούν στο πλαίσιο της εβδομάδας δωρεάν προληπτικής ιατρικής και οδοντιατρικής που διοργανώνουν ο Δήμος Κιλκίς και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού, Δόμησης και Διαφάνειας σε συνεργασία με τον Οργανισμό ''Το Χαμόγελο του Παιδιού'' και τον Ιατρικό και Οδοντιατρικό Σύλλογο Κιλκίς.

Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα: Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία στο πρωτάθλημα

Αήττητος παρέμεινε και στην τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα μετά το ισόπαλο 1-1 σκορ στην αναμέτρηση με την Δόξα Καμπάνη. Αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο η ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της έχοντας τον πλήρη έλεγχο καθόλη την διάρκεια του αγώνα μη μπορώντας όμως να μετουσιώσει σε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.