Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

"Η πιο άχρηστη κατασκευή στην υφήλιο" στο Ζαχαράτο Κιλκίς (Φωτογραφίες)

Βρισκόμαστε στην είσοδο του οικισμού Ζαχαράτο στο Κιλκίς, όπου δεκάδες αυτοκίνητα εισέρχονται και εξέρχονται καθημερινά, καθ' όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Μπροστά μας μια ακατανόητη κατασκευή που υπάρχει εκεί πάνω από μια δεκαετία χωρίς να μπορεί να καταλάβει κάποιος το λόγο ύπαρξής της.

Επίκαιρη επερώτηση των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Γεωργαντά


Επίκαιρη επερώτηση των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Γεωργαντά με θέμα "έλλειψη σχεδίου, λανθασμένες πολιτικές και ανεπαρκείς χειρισμοί της κυβέρνησης οδηγούν τον πρωτογενή τομέα σε αδιέξοδο – χρειάζονται άμεσες παρεμβάσεις για την ανάπτυξη του".

Ο πρωτογενής τομέας είναι κρίσιμος για την ανάπτυξη της χώρας, αφού συμβάλει καθοριστικά στην απασχόληση, στη στήριξη της μεταποίησης, των εξαγωγών, του τουρισμού και στην κοινωνική συνοχή στην ύπαιθρο.

Συνέντευξη Γ. Φραγγίδη στην εκπομπή του Γ. Βαθιώτη “Χωρίς Χρώμα” art tv


Δείτε το Video της συνέντευξης ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στη φωτογραφία
Συνέντευξη Γ. Φραγγίδη στην εκπομπή του Γ. Βαθιώτη “Χωρίς Χρώμα” art tv
Κ. Φραγγίδη καλώς ορίσατε στην εκπομπή Χωρίς Χρώμα.
Καλησπέρα κ. Βαθιώτη, καλησπέρα και στους συναδέλφους μου και καλησπέρα και στους τηλεθεατές σας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 12/2/2022, 6:55 μ.μ.


Αυτόφωρες συλλήψεις (17) ατόμων στο πλαίσιο ειδικών δράσεων της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Στην αυτόφωρη σύλληψη δεκαεπτά (17) ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Κορωνοϊός (12/2/2022): 16.442 νέα κρούσματα (144 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 66 θάνατοι και 507 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 16.442, εκ των οποίων 64 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 2.163.240 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 49.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 390 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.658 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

“Ότι κατέκτησαν οι βιοπαλαιστές αγρότες κτηνοτρόφοι το κατέκτησαν μόνο μέσα από αγώνες”


“Ότι κατέκτησαν οι βιοπαλαιστές αγρότες κτηνοτρόφοι το κατέκτησαν μόνο μέσα από τους αγώνες σε Πανελλαδικό Συντονισμό με τους συναδέλφους τους.”

“Άρθρο για τις αγροτικές κινητοποιήσεις, της Ειρήνης Χατζή, αγρότισσας-παραγωγού, γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ“
Με τα μπλόκα που έχουν στήσει σε όλη τη χώρα, τα οποία ώρα με την ώρα και μέρα με τη μέρα ενισχύονται ακόμα περισσότερο, αλλά και με πολύμορφες αγωνιστικές παρεμβάσεις μέσα στις πόλεις και της Κεντρικής Μακεδονίας, στη Νάουσα, στο Λαγκαδά, στην Πέλλα, οι βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφοι συνεχίζουν με αποφασιστικότητα τον αγώνα για τα δίκαια αιτήματά τους.

Δωρεάν rapid tests σε Νέο Γυναικόκαστρο, Ξυλοκερατιά, Ίσωμα, Ελληνικό, Σπουργίτη και Τέρπυλλο


Δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) θα πραγματοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα σε έξι Κοινότητες και οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.
Ειδικότερα, υγειονομικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:

Δήλωση Ειρήνης Αγαθοπούλου, για τις καθαρίστριες της Τράπεζας Πειραιώς


Δήλωση της βουλεύτριας Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για τις καθαρίστριες της Τράπεζας Πειραιώς

Το τελευταίο διάστημα γίναμε μάρτυρες άλλης μιας ιστορίας εργοδοτικής ασυδοσίας, με τις πλάτες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Το γεγονός ότι οι μεγαλοεργολάβοι/μεγαλοεργοδότες στον τομέα της καθαριότητας θα εκμεταλλευόντουσαν τον νόμο Χατζηδάκη-Μητσοτάκη για να επιτεθούν στους εργαζομένούς τους ήταν δεδομένο και αναμενόμενο.