Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

Δήλωση της Ειρήνης Χατζή, γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ για την κινητοποίηση των εκπαιδευτικών

Δελτίο τύπου ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ
Τη στήριξη στον αγώνα των εκπαιδευτικών για μόρφωση, δουλειά, ζωή με δικαιώματα, για ένα σύγχρονο σχολείο για όλα τα παιδιά, χωρίς αποκλεισμούς, με μόνιμο προσωπικό. σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, εξέφρασε η Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ, Ειρήνη Χατζή, στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώθηκε από την ΕΛΜΕ Κιλκίς και την ΟΛΜΕ, με την παρουσία και εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, την Πέμπτη 22/8.

(VIDEO) Φυλλωτά - Περέκ Κιλκίς, από τη γιαγιά Φωτεινή Μπαξεβάνη

Φυλλωτά - Περέκ Κιλκίς, από τη γιαγιά Φωτεινή Μπαξεβάνη. Πλαγιά Κιλκίς, Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024.

Έξι ψηφιακές πολιτιστικές διαδρομές «συστήνουν» και «ξεναγούν» τους επισκέπτες στην ιστορία και τα μνημεία Κιλκίς

 Η τειχισμένη ακρόποληη του Βυζαντινού φρουρίου Γυναικοκάστρου, άποψη από Β.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μονοπάτια για διαδρομές στο πολύ μακρινό παρελθόν, από την προϊστορία, αλλά και τους ελληνιστικούς και τους βυζαντινούς χρόνους μέχρι και τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και σε μνημεία φυσικού κάλλους, αποκαλύπτονται στο μη ειδικό κοινό, στην πλούσια ιστορικά -αλλά λιγότερο προβεβλημένη, περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Μάλιστα, ο αναλυτικός «χάρτης» για τους επισκέπτες προσφέρεται δωρεάν στο διαδίκτυο, προκειμένου να κάνουν μια πρώτη ηλεκτρονική ξενάγηση, πριν προγραμματίσουν την ημερήσια ή πολυήμερη εκδρομή τους στην περιοχή για να επιλέξουν τα σημεία του ενδιαφέροντός τους για να επισκεφθούν.

ΝΙΚΗ: Εγκατάλειψη των Αστυνομικών και στον Νομό Κιλκίς από την Κυβέρνηση – Η Σκληρή Πραγματικότητα

Δελτίο τύπου ΝΙΚΗΣ
Το δημοκρατικό και πατριωτικό κίνημα Νίκη, ύστερα από συνάντηση του Προέδρου της με κλιμάκιο Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Κιλκίς, καταγγέλλει την απόλυτη αδιαφορία της κυβέρνησης προς τους αστυνομικούς του νομού, οι οποίοι, όπως και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα, βρίσκονται σε απόγνωση λόγω των αδικαιολόγητα χαμηλών μισθών, των εξαναγκαστικών αποσπάσεων και της διάλυσης των αστυνομικών υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.
Οικονομική Αδικία και Εμπαιγμός.

Εκεί ψηλά στα σύνορα μας, στο Σκρά

Η πλατεία του Σκρά
Στο κέντρο το Κοινοτικό κατάστημα όπου στεγάζεται και το Πολεμικκό Μουσείο

Του Βασίλη Αθανασιάδη
Αύγουστος, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού, μέχρι τα μέσα του μήνα, ο παρατεταμένος καύσωνας, η ανομβρία, με τις υψηλές θερμοκρασίες, έχουν φέρει τον κόσμο σε απόγνωση.

(VIDEO) Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου στο Κιλκίς

 
Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου στο Κιλκίς. Σάββατο, 24 Αυγούστου 2024.

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ για ενδεχόμενα προβλήματα υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ
Ενημερώνουμε όλους τους καταναλωτές της πόλης ότι ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα υδροδότησης, ιδίως στις περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο, λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό τροφοδοσίας του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Κιλκίς από το Σταυροχώρι. Οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της βλάβης βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Ελπίζουμε ότι τα προβλήματα υδροδότησης θα επιλυθούν σύντομα.

(VIDEO) 24ο Πανελλήνιο Γαβούστημα Καππαδοκών στην Πλαγιά Κιλκίς

24ο Πανελλήνιο Γαβούστημα Καππαδοκών στην Πλαγιά Κιλκίς. Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2024.

Ενημέρωση σχετικά με την ευλογιά προβάτων

Με αφορμή τα επιβεβαιωμένα κρούσματα ευλογιάς προβάτων στον Έβρο, η Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Τακτική και ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 29η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 18:45, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Επίσκεψη του ορθοπεδικού ιατρού Νικόλαου Μανωλακάκη στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς
Την Πέμπτη 22/8/2024 επισκέφτηκε το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ο Ορθοπεδικός του Γενικού Νοσοκομείου Γουμένισσας κ. Μανωλακάκης Νικόλαος μετά από πρόσκληση του προέδρου και οικονομικού διαχειριστή κ. Τάτση.

Το λαγωνικό


Του Φώτη Μισόπουλου

prose pour une voix féminine et trois personnes


......προσπαθώ να δώσω σ' αυτές τις φράσεις την εντύπωση του ημιτελούς
ΑNDRE' GIDE [1]