Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2,9 εκατ. ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2,9 εκατ. ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 17 έως και τις 23 Απριλίου 2023 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού ανήλθαν σε 2.928.250 ευρώ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη, 26/4/2023, 5:42 μ.μ.

Σύλληψη για παράβαση του τελωνειακού κώδικα
Συνελήφθη χθες (25 Απριλίου 2023) το απόγευμα στον Προμαχώνα, από αστυνομικούς της Ομάδας Αντιμετώπισης Δίωξης Λαθρεμπορίου και Διασυνοριακού Εγκλήματος της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, αλλοδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να κατέχει και εισάγει στην χώρα 180 πακέτα τσιγάρων, χωρίς να καταβληθούν οι νόμιμοι φόροι και δασμοί, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Χωροταξική κατανομή μαθητών-τριών αποφοίτων των γυμνασίων του Κιλκίς 2022-23

Ανακοίνωση 
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς

Η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς έχοντας υπόψη:
1) Τις διατάξεις του άρθρου 5, κεφ. Γ΄ του Ν. 1566/1985 «Δομή και λειτουργία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις».

Περιοδεία σε Δροσάτο και Πεδινό του υποψήφιου βουλευτή Κιλκίς με το ΚΚΕ, Κώστα Τσαουσίδη

Δελτίο τύπου Κώστα Τσαουσίδη
Περιοδεία και σύσκεψη με φορείς και φίλους σε Δροσάτο και Πεδινό πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες ο Κώστας Τσαουσίδης, υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς με το ΚΚΕ, συνοδευόμενος από μέλη του κόμματος.

Προεκλογική δραστηριότητα υποψηφίου βουλευτή νομού Κιλκίς Παύλου Τονικίδη

Δελτίο τύπου Παύλου Τονικίδη
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι επισκέψεις του Παύλου Τονικίδη σε πόλεις και οικισμούς του νομού Κιλκίς.

Η θεατρική παράσταση «El Che» στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς
Στα πλαίσια του εορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς, ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς σε συνεργασία με τα Κλαδικά Σωματεία Τροφίμων και Μετάλλου, την Πρωτοβουλία Ιδ.Υπαλλήλων και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Κιλκίς σας προσκαλεί στην θεατρική παράσταση «El Che», σε κείμενο-ερμηνεία Βασίλη Κυριάκου και σκηνοθεσία Γιάννη Σταματίου, την Κυριακή 30 Απρίλη στις 20:00 στην αίθουσα «Μανώλης Ανδρόνικος» της ΜΚΕ ΤΕΧΝΗ Κιλκίς.

Συλλυπητήρια για το θάνατο του γνωστού κιλκισιώτη ηλεκτρολόγου Ευάγγελου Τιμωνίδη

Ανακοίνωση Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς
Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τον θάνατο του συναδέλφου και επί σειρά ετών μέλους μας, Ευάγγελου Τιμωνίδη. Ευχή μας ο Θεός να δίνει δύναμη και υγεία στην οικογένειά του.

Συμμετοχή Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς, στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στο Κιλκίς

Ανακοίνωση  Συλλόγου  Γυναικών Κιλκίς
Εργαζόμενες, αυτοαπασχολούμενες, αγρότισσες,
Νέες μητέρες, φοιτήτριες, συνταξιούχοι, μετανάστριες και πρόσφυγες,

Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς σας καλεί να τιμήσουμε αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά διεκδικώντας ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή της εργαζόμενης γυναίκας. Συμμετέχουμε στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στο Κιλκίς στις 10:30 στην Πλατεία Ειρήνης μαζί με τα εργατικά σωματεία.

"Η Πρωτομαγιά είναι μέρα δική μας, των εργατών όλου του κόσμου"

Δελτίο τύπου Συνδικάτου Μετάλλου και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηψανίας Κεντρικής Μακεδονίας

ΔΕΥΤΕΡΑ 1Η ΜΑΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 11 ΠΜ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ 10:30 ΠΜ, ΚΙΛΚΙΣ

Προχωράμε με αισιοδοξία και ακλόνητη πίστη στον δρόμο που άνοιξαν οι αγώνες της τάξης μας, οι χιλιάδες που θυσιάστηκαν για να ξημερώσουν καλύτερες μέρες για την εργατιά, για έναν κόσμο χωρίς πολέμους, φτώχεια, προσφυγιά.

Μαθητικό Φεστιβάλ 2023 της ΚΝΕ, στο Κιλκίς


Σύλλογος Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας: Να λειτουργήσει ο μαστογράφος του Νοσοκομείου Κιλκίς

Ανακοίνωση 
Συλλόγου Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας

Είναι λυπηρό να μην τρέχει το Πρόγραμμα "ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ" δωρεάν μαστογραφία για γυναίκες 50-69 ετών στο Νομό Κιλκίς. Σήμερα 29 χρόνια μετά το θάνατο του Γιώργου Γεννηματά, η φράση του, "Εγώ όσο υπάρχω θα προσπαθώ, και θα προσπαθώ να υπάρχω" υιοθετείται από το Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας. Η παρακάτω επιστολή μας προσκαλεί και προκαλεί όλες και όλους μας να λειτουργήσει ο μαστογράφος του Νοσοκομείου Κιλκίς.
Δείτε την επιστολή ΕΔΩ

Η Ευρώπη ομιλεί Ελληνικά

Του Κώστα Μπούζα
Είναι γνωστό από ιστορικές πηγές, ότι το αποκαλούμενο σήμερα Λατινικό αλφάβητο, είναι αυτό που μετέφεραν στην Νότια Ιταλική χερσόνησο οι άποικοι, οι προερχόμενοι από την Κύμη της Ευβοίας, στα πλαίσια του αποικισμού της περιοχής από Έλληνες των πόλεων του Ελλαδικού χώρου, κατά τον 8ο π.χ. αιώνα και μεταγενέστερα. 

Δημοτικές εκλογές 2023. Είμαστε ρυθμιστές ή πρόβατα;

Υπογράφει ο αναγνώστης της Γνώμης Σπύρος Ρ.
Το 2023 είναι η χρονιά των εκλογών βουλευτικών ή δημοτικών. Εμείς θα ασχοληθούμε με τις δημοτικές. Ήδη στα μέσα μαζικής δικτύωσης υπάρχουν πομπώδης αναρτήσεις για την προσάρτηση κάποιων προσώπων στους συνδυασμούς των υποψηφίων δημάρχων, καθώς και αναρτήσεις από συμμετοχές κάποιων σε εκδηλώσεις σε πεπραγμένα ώστε να διαφημίζεται η δραστηριότητα τους.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 25 Απριλίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 25 Απριλίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 18 Απριλίου 2008 (Πριν από 15 χρόνια ακριβώς)

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 15 χρόνια, την Παρασκευή, 18 Απριλίου 2008. Κάντε κλικ πάνω στους παρακάτω τίτλους.
ΓΝΩΜΗ
ΑΘΛΗΜΑ
ΑΓΟΡΑ
ΓΡΑΜΜΑ

Η Λαϊκή Αγορά Αξιούπολης, σήμερα. Τετάρτη 26 Απριλίου 2023