Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Μικρό φωτογραφικό αφιέρωμα στο χωριό Μουριές του δήμου Κιλκίς

4η Ημέρα Εθελοντικής Εργασίας στο Βαλκανικό Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων. Την Πρωτομαγιά συνεχίζονται οι εργασίες στον Βοτανικό Κήπο Κρουσσίων.

Τις προηγούμενες Κυριακές όλοι οι εθελοντές προσφέρανε εργασία κυρίως στην περιποίηση των παρτεριών του Κήπου των Αισθήσεων. Την Πρωτομαγιά θα συνεχίσουμε τις εργασίες αυτές και θα φυτεύσουμε τα λουλούδια, ολοκληρώνοντας τις ανοιξιάτικες εργασίες του Κήπου. Με τις εργασίες αυτές αποκαθιστούμε (σε ένα μεγάλο βαθμό) τον Κήπο των Αισθήσεων, δίνοντας την ευκαιρία στους πολίτες που αγαπούν το περιβάλλον και νοιάζονται για τον τόπο μας να συμμετέχουν.
Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους μας, οργανωμένοι σε ομάδες ή μεμονωμένα, να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Κοινωνίας Πολιτών. Οι εργασίες θα διαρκέσουν καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας. Απαιτείται ενδυμασία εργασίας και αν είναι δυνατό κάποια εργαλεία κηπουρικής. Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται για τον Βοτανικό κήπο να ντυθούν κατάλληλα, να πάρουν το τσαπάκι τους και να προστρέξουν.

Πυρκαγιά σε Κτίριο

Στις 24-4-2011 και ώρα 16.00΄στο Ελευθεροχώρι, εκδηλώθηκε πυρκαγιά, στο υπόστεγο του κτιρίου του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελευθεροχωρίου, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με αποτέλεσμα να καταστραφούν ολοσχερώς, πλαστικές καρέκλες, τραπέζια και ξύλινες κατασκευές. Δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές ή άλλες παρακείμενες οικίες. Η πυρκαγιά έσβησε από την  Π.Υ. Κιλκίς, η οποία και διενεργεί την προανάκριση.

Τροχαίο Ατύχημα – Σύγκρουση Οχημάτων

Στις 24-4-2011 και ώρα 15.20΄ στο 1ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Κιλκίς – Τερπύλου (Δ/ση Αργυρούπολης), συγκρούσθηκε Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε ημεδαπός ηλικίας 74 ετών (και επέβαινε ημεδαπή ηλικίας 63 ετών), παραβιάζοντας προτεραιότητα, με Ι.Χ.Ε. αυτ/το που οδηγούσε ημεδαπός ηλικίας 33 ετών, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της συνοδηγού του πρώτου οχήματος και του οδηγού του δεύτερου οχήματος. Οι τραυματίες νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς. 

Τροχαίο Ατύχημα – Παράσυρση Πεζού

Στις 23-4-2011 και ώρα 17.55΄ στο 14ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Πολυκάστρου – Ευζώνων Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός ηλικίας 41 ετών παρέσυρε ανήλικο πεζό ηλικίας 3 ετών, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του πεζού. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.