Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

Ευχές Εορτών από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα



Ευχές Εορτών από το Δ.Σ. και τους Εργαζόμενους του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης



Ευχές Εορτών από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Κεντρικής Μακεδονίας



Ευχές Εορτών από το Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Κιλκίς



Ευχές Εορτών από τον Τομεάρχη Παιδείας της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς



Ευχές Εορτών από την Ομάδα Ποδοσφαίρου "Ποντιακός" Νέας Σάντας Κιλκίς



Ευχές Εορτών από την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας Κιλκίς



Ευχές εορτών από το Φροντιστήριο Μ.Ε. "ΟΜΗΡΟΣ"


Μένουμε σπίτι αλλά δεν αφήνουμε κανέναν ΜΟΝΟ του...


Του Γιάννη Σιταρίδη (koupa basketball team manager)
Σας προσκαλέσαμε, ανταποκριθήκατε, ευχαριστούμε!
Χριστούγεννα!
Η εποχή της αγάπης, της χαράς αλλά και της συνεισφοράς’ της συνεισφοράς προς όλους μα κυρίως προς αυτούς που έχουν περισσότερο ανάγκη. Προς αυτούς που δυστυχώς καθημερινά πληθαίνουν δραματικά.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 23/12/2020, 10:30 μ.μ.


Συνελήφθησαν (4) μέλη εγκληματικής οργάνωσης με δραστηριότητα την καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, την επεξεργασία και τη διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης
Συνελήφθησαν έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με στελέχη της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Μυκόνου και τη συνδρομή αστυνομικών των Τμημάτων Ασφαλείας Θήβας και Χαλκίδας, τέσσερα μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που δραστηριοποιείται στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και στην περαιτέρω επεξεργασία και διακίνηση ποσοτήτων κάνναβης.

Εργασίες συντήρησης σε οδούς της Κεντρικής Μακεδονίας


Εργασίες συντήρησης
στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020.

Κιλκίς: Σύμβαση με στόχο την εξασφάλιση της ποιοτικής εκτέλεσης των εργασιών στα δημόσια έργα


Ανακοίνωση Αντιπεριφέρειας Κιλκίς
Υπεγράφη την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη και τον εκπρόσωπο της Αναδόχου εταιρίας Σύμβαση με τίτλο: «Παροχή υπηρεσίας για τον εργαστηριακό έλεγχο των Δημοσίων Έργων της Υποδ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς» με στόχο την εξασφάλιση της ποιοτικής εκτέλεσης των εργασιών στα δημόσια έργα που εκτελεί.

Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για... τα μάτια του κόσμου


Δελτίο τύπου Περιφερειακής Παράταξης "Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία"
Μετά από μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση, πραγματοποιήθηκε προχθές ενημερωτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Π.Κ.Μ. για το φλέγον ζήτημα της πανδημίας. Χρειάστηκε δυστυχώς, να θέτουμε ως ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ επανειλημμένα και με επίταση το θέμα, ήδη από το πρώτο κύμα της πανδημίας, για να φθάσουμε σε μια απλώς ενημερωτική συνεδρίαση, προς το τέλος του δεύτερου.

Φιλανθρωπική δράση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Κιλκίς


Ανακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Κιλκίς
O Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου νομού Κιλκίς εν όψει των αγίων ημερών που εύχονται και αναλογιζόμενος το δύσκολο έργο των Μητροπόλεων του νομού μας στις φιλανθρωπικές τους δράσεις, προσέφερε 100€ στις Μητροπόλεις Κιλκίς και Γουμένισσας δείχνοντας την ευαισθησία του στις δύσκολες μέρες που περνούν συμπολίτες μας σήμερα.

Ανδρέας Βεργίδης: «Στη μάχη κατά του κορονοϊού δεν περισσεύει κανείς»


Υπογράφει ο Ανδρέας Βεργίδης
Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς
«Στη μάχη κατά του κορονοϊού δεν περισσεύει κανείς. Γι’ αυτό, όλοι οι φορείς είμαστε μια γροθιά. Από την πρώτη στιγμή ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μας έδωσε τις κατευθύνσεις για την καταπολέμηση του αόρατου εχθρού της πανδημίας» ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης στη διάρκεια της παρέμβασης που έκανε στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) Θεόδωρου Καράογλου με τις Αρχές και τους φορείς της Π.Ε. Κιλκίς, με θέμα την πορεία της πανδημίας, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- στην ενίσχυση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των δομών υγείας της Π.Ε. Κιλκίς από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Το 2020 φεύγει και παίρνει μαζί του το φόβο, την αγωνία και τον εγκλεισμό


Υπογράφει ο Ηλίας Ζάχαρης 
Αναπληρωτής Διοικητής Νοσοκομείου Γουμένισσας
Το 2021 ας είναι έτος χαράς, υγείας και προκοπής. Ας είναι έτος με επίκεντρο τις ανθρώπινες σχέσεις. Σχέσεις που είναι άρρηκτα συνδεμένες με το DNA του Έθνους μας.

Ν.Δ. Κιλκίς: Εθελοντική δράση στήριξης των συσσιτίων της Μητρόπολης Κιλκίς


Ανακοίνωση Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς
Ολοκληρώσαμε σήμερα την εθελοντική μας δράση για την στήριξη των συσσιτίων της Μητρόπολης Κιλκίς. Αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. νομού Κιλκίς με επικεφαλής τον πρόεδρο Μηνά Παπαδόπουλο και τους, γραμματέα της ΔΕΕΠ Νίκο Τοπαλίδη τον τομεάρχη Παιδείας  Ιωάννη Φωτακέλη, την τομεάρχη Αθλητισμού Γεωργία Τριανταφυλλίδου και αντιπροσωπεία της ΟΝΝΕΔ Κιλκίς με επικεφαλής τον πρόεδρο  Ιωάννη Βασιλειάδη και τα μέλη Χαράλαμπο Καραγεωργίου και Θεόδωρο Παπαδόπουλο, παρέδωσε στον Αρχιμανδρίτη Επιφάνιο Θεοδωρίδη τα τρόφιμα που συγκεντρώσαμε.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς (22/12/2020)


Κιλκίς:1 θέση εργασίας θέσεις για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και 1 θέση για αρτοποιείο (θέση πώλησης μπροστά). Βιογραφικά στο delnettrade@gmail.com

(Video): Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Covid-19, το εμβόλιο και την ασφάλειά του

Η Περιφερειακή παράταξη «Πράξεις για την Μακεδονία» κοινοποιεί την ομιλία του καθηγητή Αχιλλέα Γραβάνη, σε εκδήλωση, για την πανδημία όπου έγινε εκτενής αναφορά στα εμβόλια για τον κορωνοιό και την ασφάλεια τους.

Κορωνοϊός (23/12/2020): 937 νέα κρούσματα (22 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 62 θάνατοι


Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 937 νέα κρούσματα και 62 θανάτους.
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 133.365 και των θυμάτων σε 4.402. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 495 συμπολίτες μας, ενώ 832 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 2.719.872 κλινικά δείγματα PCR και 482.598 δείγματα Rapid Ag. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics/

Σε λειτουργία η πλατφόρμα της επιχείρησης «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό των πολιτών


Σε λειτουργία έχει τεθεί η πλατφόρμα με στόχο την ενημέρωση και την οργάνωση της επιχείρησης «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό των πολιτών. Η πλατφόρμα δίνει πληροφορίες για το εμβόλιο, τη στρατηγική εμβολιασμού αλλά και τη διαδικασία του ραντεβού για εμβολιασμό για τους πολίτες.

Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη στις 28 Δεκεμβρίου 2020


Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς με τηλεδιάσκεψη [μέσω της πλατφόρμας e:presence.gov.gr], θα πραγματοποιηθεί στις 28 Δεκεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 15:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Τακτική και ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020


Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, ηλεκτρονικά τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020, στις 12.00 το μεσημέρι με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θ. Βαφειάδης: Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς επιδίδεται σε ένα ανούσιο παιχνίδι εντυπώσεων

Υπογράφει ο
Θόδωρος Βαφειάδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Σε σημείο «κόκκινου συναγερμού» για τον κορωνοϊό βρίσκεται και σήμερα ο νομός Κιλκίς, με πολύ ανησυχητικά στοιχεία. Συνεπώς σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται και ο Δήμος Κιλκίς ,του οποίου η διοίκηση φέρει την αποκλειστική ευθύνη για το γεγονός αυτό.

Βράβευση σε Διαγωνισμό για την μικρού μήκους ταινία "Σέλευκος Α΄ Νικάτωρ. Από την Ευρωπό στην Ελληνιστική Οικουμένη"

Το 10λεπτο animated ιστορικό ντοκιμαντέρ "Σέλευκος Α΄ Νικάτωρ. Από την Ευρωπό στην Ελληνιστική Οικουμένη", που δημιουργήθηκε με την επιμέλεια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς και τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, συμμετείχε στο Διεθνή Διαγωνισμό Museums in Short και έλαβε το 2ο Βραβείο στην κατηγορία κοινού, μετά από ψηφοφορία.

Μητρόπολη Γουμένισσας: Εόρτιος χαιρετισμός για τα Χριστούγεννα


†Ὁ Γουμενίσσης, Γεφύρας, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου Δημήτριος
Λαέ του Θεού χριστώνυμε και ως εκ τούτου περιούσιε και ευλογημένε της Ι. Μητρ. ΓΑξκΠ, ο Κύριος μετά πάντων υμών ευλογών και αγιάζων ημάς.
Έφθασαν πάλι τα Χριστούγεννα. Από την παραδοσιακή εικόνα της εορτής μας απέμειναν μόνο οι αναμμένες λάμπες στις πλατείες και στα σπίτια. Μας λείπει το ένα “ου εστιν χρεία” (Λουκ. ι ,42). Μας λείπει ο Χριστός, επειδή εμείς μεταλλάξαμε την εορτή των Χριστουγέννων, οριζοντιώνοντάς την με τα ρεβεγιόν και τα ξενύχτια και απεμπολήσαμε τα ουσιώδη. 

Ευχές Εορτών από την Ακαδημία Μπάσκετ ΚουΠα Κιλκίς


Οι παίκτες και οι προπονητές της ανδρικής μας ομάδας σας εύχονται ολόψυχα, καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο και πολύ μπασκετικό το 2021

Ευχές Εορτών από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη


Υπογράφει ο Παύλος Τονικίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Ενόψει των εορτών, εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες και τους συμπατριώτες μου σε όλο τον κόσμο, Υγεία, Αγάπη και Αισιοδοξία. Η δύσκολη συγκυρία που διέρχεται η πατρίδα μας και που μας αγγίζει όλους ανεξαιρέτως, ας μην μας καταβάλει παρά να μας γεμίσει με πείσμα και δύναμη να ανταπεξέλθουμε και να βγούμε νικητές μια ώρα αρχύτερα.

Ευχές Εορτών από το Daily Bistro "Τρυποκάρυδος" Κιλκίς



Πάνω από 8,5 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς λαϊκών αγορών - Ολοκληρώθηκε η πληρωμή των δικαιούχων


Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο εφαρμογής του ολοκληρωμένου σχεδίου που εφαρμόζει το Υπουργείο για την ενίσχυση των κλάδων που επλήγησαν από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, ενέκρινε τη δεύτερη πληρωμή των παραγωγών - πωλητών λαϊκών αγορών.

Η ζωή θα συνεχιστεί και μετά την πανδημία


Παρέμβαση της 
 Μαιευτικής - Γυναικολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς
- Μια ευχάριστη νότα στις δύσκολες στιγμές που ζούμε μας προσφέρει η Μαιευτική- Γυναικολογική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.
- Ηχηρό μήνυμα ότι η ζωή θα συνεχιστεί και μετά την πανδημία, οι όμορφες στιγμές θα ξαναγίνουν καθημερινότητα.
- Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

Θανάση, καλό ταξίδι…

Συλλυπητήρια επιστολή Συνδέσμου Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς για την απώλεια του Θανάση Μάντζαρη 
Ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων νομού Κιλκίς εκφράζει τη βαθιά του οδύνη για την απώλεια του αγαπητού και δραστήριου μέλους του Επιμελητηρίου Κιλκίς και εξέχοντος επιστήμονα Μαθηματικού, Θανάση Μάντζαρη. Ευχόμαστε ειλικρινά ο Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του. Τα λόγια ωχριούν. 

Ο Γιώργος Σαρρής μιλά στη Γνώμη και τους Α. Νικολοπούλου και Θ. Μαρκόπουλο


*Η συνέντευξη δόθηκε στους 
Νικολοπούλου Αναστασία και Μαρκόπουλο Χ. Θωμά 
Αρχικά θα μας πείτε τα βασικά για σας, αγαπητέ κ. Γιώργο Σαρρή:
Καταγωγή, ηλικία, επάγγελμα, σπουδές…
Είμαι παιδί της Μεταπολίτευσης που αν και κατάγεται από τρεις διαφορετικές περιοχές της χώρας (Αρκαδία, Αργολίδα και Λευκάδα), γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Πειραιά, παίζοντας με τα άλλα παιδιά της γειτονιάς στο δρόμο και κάνοντας βόλτες δίπλα στη θάλασσα, στο Πασαλιμάνι. 

Συγχαρητήρια στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς για τη βράβευση της σε διεθνή διαγωνισμό

Ανακοίνωση Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Ξεχωριστή τιμή για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς αποτελεί η βράβευση της μικρού μήκους ταινίας «Σέλευκος Α΄ Νικάτωρ. Από την Ευρωπό στην Ελληνιστική Οικουμένη» που δημιουργήθηκε με την επιμέλεια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς και τη χρηματοδότηση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, στο διεθνή διαγωνισμό Museums in Short, υπογραμμίζει -σε γραπτή δήλωσή του- ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης.

Ευχές Εορτών από το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Ευχές Εορτών από την Κοινότητα Αξιούπολης


 

Αναβαθμίζεται η πλατεία 28ης Οκτωβρίου στο Πολύκαστρο


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το τεχνικό πρόγραμμα του 2021 για την δημοτική ενότητα Πολυκάστρου είναι με μεγάλη διαφορά το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα με χρηματοδότηση από τους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους (ΚΑΠ) που έχει καταρτίσει ο Δήμος Παιονίας τα τελευταία 6 χρόνια.

Αποζημιώνονται οι συκοπαραγωγοί - Προωθήθηκαν τα αιτήματα για καρπούζι και πατάτα


Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά 
Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μετά από έντονες και συστηματικές προσπάθειες, αποζημιώνει τους αγρότες των οποίων οι παραγωγές έχουν υποστεί ζημίες λόγω της πανδημίας.