Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, κατά τον Δεκαπενταύγουστο

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά τον εορτασμό του Δεκαπενταύγουστου 2017, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Φιλικοί αγώνες του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τρεις εβδομάδες προετοιμασίας ολοκληρώθηκαν τη Παρασκευή στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου για τους ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού. 
Με δεδομένο πως ο ΑΟΚ έχει δύο φιλικά το σαββατοκύριακο, το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε εισαγωγή στις ταχύτητες και τελειώματα.

Γεωργαντάς: «Για την κυβέρνηση προσόν διορισμού είναι η συγγένεια»

Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, το 2012, με το άρθρο 6 του Ν. 4079/2012, θεσμοθέτησε ως κώλυμα τη συγγένεια α’ και β’ βαθμού για το διορισμό μετακλητών υπαλλήλων, ειδικών συμβούλων και συνεργατών στα πολιτικά γραφεία των μελών της Κυβέρνησης και των Υφυπουργών. 

Τα νέα της γυναικείας ομάδας του Κιλκισιακού

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Μια από τις σημαίες του Κιλκισιακού ο Λάζαρος Δελήπαλτας είναι από σήμερα και επίσημα ο νέος προπονητής της Γυναικείας Ομάδας του συλλόγου. Ο άλλοτε αρχηγός του ΑΟΚ αποτελεί την ιδανική επιλογή για την τεχνική ηγεσία, καθώς παρακολούθησε από κοντά όλα τα παιχνίδια των κοριτσιών τη περσινή περίοδο και έχει πλήρη εικόνα για το έμψυχο δυναμικό.
Στόχος να μεταλαμπαδεύσει το πάθος του για τον Κιλκισιακό στα κορίτσια, και να ολοκληρωθεί φέτος αυτό που πέρσι έμεινε στη μέση.

Ο Ποντιακός Σύλλογος Ηλιολούστου Κιλκίς, χορεύει


Κιλκισιώτες αστυνομικοί του ξερίζωσαν 6 χασισόδεντρα 4,5 μέτρων

Συνελήφθη χθες (10-8-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 53χρονος ημεδαπός, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, συνολικά 6 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 4,5 μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Πιερία: Συνελήφθησαν 12 άτομα και κατασχέθηκαν πάνω από 49.000 είδη παρεμπορίου

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές της Πιερίας, για την καταπολέμηση του φαινομένου του παρεμπορίου.

Τριήμερο εκδηλώσεων στο Πεδινό Κιλκίς


Η ταινία "Η μεγάλη επιστροφή" στο θερινό σινεμά Κιλκίς


Η τελευταία ταινία του μεγάλου δημιουργού Ζανγκ Γιμού (Τα “Ιπτάμενα Στιλέτα”, “Η Κατάρα του Χρυσού Λουλουδιού” κ.α.), στο θερινό σινεμά Κιλκίς το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 9:30 μ.μ.

Θέση εργασίας στο Κιλκίς (11/8/2017)

Ζητείται Χειριστής Ανυψωτικών Μηχανημάτων (κλαρκ) για τις εγκαταστάσεις στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ