Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας

"Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες, Οννεδίτισσες και Οννεδίτες,  Σήμερα η πατρίδα μας δίνει μια μάχη. Δίνουμε μια μάχη για να ξεπεράσει ο τόπος μας αυτή την κρίση, μια κρίση χωρίς προηγούμενο στις τελευταίες δεκαετίες. Τη δίνουμε αυτή τη μάχη εδώ και τρία χρόνια αλλά για πρώτη φορά δίνουμε τη μάχη με οιωνούς αίσιους.

"Την περίοδο αυτή στην Ελλάδα συντελείται μια γενοκτονία"

Γράφει ο Θέοδωρος Παραστατίδης
Βουλευτής ν. Κιλκίς
"Η συνέχιση αυτής της οικονομικής πολιτικής η οποία επιβάλλεται από την Τρόικα και με ευλάβεια εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση χωρίς καμία στοιχειώδη αντίσταση απέναντί τους, οδηγεί την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, την κοινωνία σε εξαθλίωση και την χώρα στην καταστροφή. Την περίοδο αυτή στην Ελλάδα συντελείται μια γενοκτονία.

Στην «ουρά» 3.500 επίορκοι, 2.000 διώκονται και ποινικά

Στην… αναμονή είναι 3.500 υποθέσεις επίορκων υπαλλήλων, σύμφωνα με τους επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης, την ώρα που η τρόικα απειλεί με εμπλοκή στη δόση των 2,8 δισ. ευρώ, εάν δεν απολυθούν οι επίορκοι υπάλληλοι και οι πτυχιούχοι – μαϊμού του ελληνικού δημοσίου.

Συνέλαβαν 10 άτομα σε φρουτάδικο στις Σέρρες

Συνελήφθησαν χθες (08.03.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σερρών, τρείς ημεδαποί δύο άνδρες 49 και 29 ετών και μία γυναίκα 25 ετών υπεύθυνος και υπάλληλοι καταστήματος ίντερνετ καφέ και επτά ημεδαποί, πελάτες του καταστήματος, για παράνομο «τζόγο». 

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (08.03.2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, μία υπήκοος Βουλγαρίας 39 ετών και δύο ημεδαποί 34 και 45 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για τα αδικήματα της κατοχής, διακίνησης και προμήθειας ναρκωτικών ουσιών.

Ας κάνουν οι γυναίκες την κρίση, ευκαιρία!

Γράφει η  Νατάσα Σωτηριάδου 
Υπεύθυνη Γυναικών ΔΗΜ.Τ.Ο Ν.Δ Κιλκίς - Μέλος ΝΟ.Δ.Ε Κιλκίς
Χιλιάδες γυναίκες θα γεμίσουν την αγκαλιά τους με ανθοδέσμες,θα δεχθούν ευχές και θα εισπράξουν επαίνους. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις αγάπης είναι καλοδεχούμενες. Δυστυχώς όμως, η φετινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας μας βρίσκει μέσα στη δίνη μιας οικονομικής, κοινωνικής και ανθρωπιστικής κρίσης.
Η αλλαγή της υπάρχουσας κατάστασης, η ανάκαμψη, η ανάπτυξη και η ευημερία, που όλοι επιδιώκουμε, έχει ανάγκη από έντονη παρουσία και αξιοποίηση των γυναικών σε όλους τους τομείς.
Γι'αυτό λοιπόν, κάνουμε την κρίση, ευκαιρία και αναδεικνύουμε το σημαντικό ρόλο μας στη σύγχρονη κοινωνία.

Η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία…

Γράφει η Δήμητρα Γιαννάκου
Μια αδικημένη επιτυχούσα της προκήρυξης 9κ/2008

Είμαστε οι πρώτοι 500 απολυμένοι Δημόσιοι Υπάλληλοι, οι οποίοι διοριστήκαμε αξιοκρατικά μέσω ΑΣΕΠ λαμβάνοντας μέρος στην προκήρυξη 9κ/2008 για την ΑΤΕBank (μια από τις ελάχιστες προκηρύξεις που δεν μοριοδοτούσε προϋπηρεσία δημοσίου – δηλαδή προϋπηρεσία stage) και αναγκαστήκαμε, μετά από μακρόχρονο εμπαιγμό από πλευράς της διοίκησης της τράπεζας, να αποδεχθούμε διορισμό στο ΙΚΑ.