Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 25/5/2020, 11:50 μ.μ.

Σύλληψη για ναρκωτικά 
Συνελήφθη σήμερα (25 Μαΐου 2020) τις πρώτες πρωινές ώρες στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Αιγινίου, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους 28,9 γραμμαρίων.

Κίνημα Αλλαγής - Ανανεωτική Αριστερά: Διαδικτυακή συζήτηση με θέμα «Μετά την καραντίνα: Δημόσια υγεία και δικαιώματα»


Δελτίο τύπου Σ. Παραστατίδη
Γραμματέα Οργανωτικού Κινήματος Αλλαγής
Τις επιπτώσεις της υγειονομικής κρίσης στα ανθρώπινα δικαιώματα και τις δημοκρατικές ελευθερίες, αλλά κυρίως την ανάγκη υπεράσπισης των θεσμών στην μετά-Covid εποχή επισήμαναν οι ομιλητές στη διαδικτυακή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 24 Μαΐου με θέμα: «Μετά την καραντίνα: Δημόσια υγεία και δικαιώματα», που οργάνωσε το Κίνημα αλλαγής μαζί με την Πολιτική Κίνηση Ανανεωτική Αριστερά και συντόνισε η Δημοσιογράφος Τόνια Ζαραβέλα.

Συμμετοχή Δημάρχου Κιλκίς στις εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς 
Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας "Το Λαβάς" και συμμετείχε στην εκδήλωση μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου που διοργάνωσε χθες το πρωί. 

(Video) Άνοιξε η εστίαση στο Κιλκίς: Οι πρώτες εικόνες από καφετέριες και ταβέρνες


Άνοιξε η εστίαση στο Κιλκίς: Οι πρώτες εικόνες από καφετέριες και ταβέρνες, τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2020.

Περιφερειακή σύμβουλος ν. Κιλκίς από σήμερα η Έφη Ναβροζίδου

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Παράταξης Κεντρικής Μακεδονίας «Κοιτάμε Μπροστά
Περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» ορκίστηκε σήμερα η Έφη Ναβροζίδου, στη θέση του Μιχάλη Βιδιαδάκη. H Έφη Ναβροζίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Κιλκίς. Έχει σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και έχει ειδικότητα στους Παραδοσιακούς Χορούς.

Φραγγίδης: Ελλιπή τα μέτρα της κυβέρνησης για τον τουρισμό και την οικονομία


Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Ψηφίστηκε την Παρασκευή 22/5 στη Βουλή το σχέδιο νόμου του Υπ. Τουρισμού με θέμα «Ειδικές μορφές τουρισμού και διατάξεις για την τουριστική ανάπτυξη». Εισηγητής από το Κίνημα Αλλαγής ήταν ο βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού κ. Γιώργος Φραγγίδης.

Η Ελλάδα ευρωπαϊκό επίκεντρο και στον αθλητισμό

Την 16η Υπουργική Σύνοδο του Συμβουλίου της Ευρώπης για τον Αθλητισμό με την συμμετοχή περισσοτέρων από 47 χωρών θα διοργανώσει η Ελλάδα στις 5 Νοεμβρίου 2020. Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, απάντησε καταφατικά σε σχετικό διερευνητικό αίτημα από το Στρασβούργο.

Σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας σε τακτική συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, την Πέμπτη 28 Μαΐου 2020, στις 12 το μεσημέρι.