Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021

KINESIS: Μαζεύουμε τρόφιμα, μοιράζουμε χαμόγελα


Δελτίο τύπου KINESIS
Όλοι εμείς, τα μέλη της οικογένειας KINESIS, αυτές τις άγιες και γιορτινές μέρες αγκαλιάζουμε τους συνανθρώπους μας και τους στηρίζουμε.

Τα νέα του Κιλκισιακού (17/12/2021)


Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ακαδημίες ποδοσφαίρου
Σας γνωστοποιούμε την ύπαρξη των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας, τα οποία πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα των ομίλων της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπου και αγωνίζονται.

Επίσκεψη του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, στα Τρίκαλα.


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε, σήμερα, τα Τρίκαλα, από κοινού με τον Υπουργό Επικρατείας Κυριάκο Πιερρακάκη, τον έτερο Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Θοδωρή Λιβάνιο και τον Γενικό Γραμματέα Λεωνίδα Χριστόπουλο.

Τον συνέλαβαν με ένα ολόκληρο οπλοστάσιο στο σπίτι του στις Σέρρες


Συνελήφθη χθες (16 Δεκεμβρίου 2021) το πρωί σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ημεδαπός άνδρας, για κατοχή μεγάλου αριθμού όπλων και φυσιγγίων.

(Video) Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέπτεται την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στο Κιλκίς

Ο Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ.κ. Βαρθολομαίος επισκέπτεται την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στο Κιλκίς, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021.

Κορωνοϊός (17/12/2021): 4.766 νέα κρούσματα (43 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 85 θάνατοι και 684 διασωληνωμένο


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 4.766, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 1.026.902 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 50.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 178 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.087 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Παρασκευή 17/12/2021, 4:32 μ.μ


Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την πρόσληψη 30 ψυχολόγων και 30 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων, με λήξη προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών την 23-12-2021

Υπενθυμίζεται ότι, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη εξήντα (60) ιδιωτών, ως Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων του τομέα Υγειονομικού.

Ας είναι «μακαρία η οδός»... Σοφία Παντελιάδου και Ελένη Αναστασιάδου


Ανακοίνωση Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς
Όταν πρέπει να αποχαιρετίσουμε δύο νέες συναδέλφισσες γεμίζει η καρδιά μας θλίψη και είναι δύσκολο να βρούμε τα λόγια που αρμόζουν.

Διδακτική επίσκεψη του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στο NOESIS Θεσσαλονίκης


Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς, πραγματοποίησε Διδακτική Επίσκεψη στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας - NOESIS Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 17-12-2021.

(Video) Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς γιορτάζει τους Προστάτες της, "Τρεις Παίδες εν Καμίνω"

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς γιορτάζει τους Προστάτες της, "Τρεις Παίδες εν Καμίνω", την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, στην Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στο Κιλκίς.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Κιλκίς


Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων στο Κιλκίς αναλυτικά:
Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021
18:00 ‘’Χοροντούμ με τους άιΝΤΟς’’ από την Ομάδα Κρουστών της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών νομού Κιλκίς
18:30 Χριστουγεννιάτικη συναυλία από εικοσαμελή ορχήστρα πνευστών, την παιδική χορωδία του Πολυάνειου Ωδείου και τη σοπράνο Βάσω Βαϊούλη. Διευθύνει ο Κλεάνθης Ζαρίμπας
Μικρό θέατρο Δημοτικού Πάρκου – Κήπου

Τα Κάλαντα της Θράκης από τη Θρακική Εστία Κιλκίς


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που ισχύει από τo Σάββατο 18-12-2021


Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχει θέσει τους φορείς που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, σε κατάσταση ετοιμότητας - επιφυλακής βάσει του σχεδιασμού τους, προκειμένου να αντιμετωπιστούν πιθανά προβλήματα που θα δημιουργηθούν από την εκδήλωση των έντονων φαινομένων.

Ο Θεόδωρος Πασσαλίδης μιλά για το θέμα "Η Ελλάδα και ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος"

Ο Θεόδωρος Πασσαλίδης μιλά για το θέμα "Η Ελλάδα και ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος", την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021.