Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή, 4/4/2021, 8:21 μ.μ.


Σύλληψη ατόμου στο πλαίσιο του αυτοφώρου για διαρρήξεις σε οχήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
Στην αυτόφωρη σύλληψη 24χρονου ημεδαπού προχώρησαν χθες (03-04-2021) αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ο οποίος ενέχεται σε περιπτώσεις διαρρήξεων οχημάτων στο Ιστορικό κέντρο της πόλης.

Video του Δήμου Κιλκίς, για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Αδέσποτα Ζώα

Γερμανικό επενδυτικό ενδιαφέρον για τη Δοϊράνη;


Μια σατιρική προσέγγιση - πρόταση (και ίσως όχι ανέφικτη), του θέματος για την αξιοποίηση της λίμνης Δοϊράνης
Κείμενο-φωτογραφίες: Αμντούλ Μουλαχασάνοβιτς
Κάτι περίεργο συμβαίνει στη Δοϊράνη αυτό το διάστημα. Και αφορά το έντονο παρασκήνιο σχετικά με την πρόθεση Γερμανών να επενδύσουν στη λίμνη αλλά και την ευρύτερη περιοχή.

Κορωνοϊός (4/4/2021): 1.955 νέα κρούσματα (35 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 78 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.955, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 275.414 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 51.4% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 77 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.313 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά της πανδημίας


Γράφει ο Χαράλαμπος Καραγεωργίου*
Η χώρα μας έχει πληγεί όπως όλος ο πλανήτης από την πανδημία του κορωνοϊού. Τα δεδομένα της χώρας μας από την αρχή αυτής της κρίσης ήταν πολύ καλύτερα από τις περισσότερες χώρες. Η κυβερνητική διαχείριση υπήρξε ιδιαίτερα επαρκής στους περισσότερους τομείς. 

Έκτακτη ενίσχυση του λιανεμπορίου ζητούν οι περιφερειάρχες Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας και Δυτικής Ελλάδας


Κοινή επιστολή στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έστειλαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και οι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης και Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, για έκτακτη ενίσχυση του λιανεμπορίου, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της Κυβέρνησης να ανασταλεί το άνοιγμα των επιχειρήσεων λιανεμπορίου στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Αχαΐας και Κοζάνης.

"Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές του Καμπάνη"


Υπογράφει ο Γιώργος Φιλιππίδης
Πρόεδρος Κοινότητας Καμπάνη Κιλκίς
Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές που πλαισιώνουν τις δράσεις μας στον Καμπάνη. Σε όλους και όλες εσάς πάντως ανεξαιρέτως, εκφράζω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες. Με χαμόγελο και συνέπεια, προσωπική εργασία και δωρεές, διάθεση οχημάτων και μηχανημάτων, αποδεικνύετε έμπρακτα την αγάπη σας για τον τόπο μας και μας επιτρέπετε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο. 
Να είστε όλοι καλά.
Δείτε το Video ΕΔΩ ή κάνοντας κλικ στην εικόνα