Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Φραγγίδης: «Στηρίξτε τους ξεναγούς χωρίς διακρίσεις και επίσπευση της ένταξής τους στον e-ΕΦΚΑ»

Δελτίο τύπου Γ. Φραγγίδη
Στη Βουλή συζητήθηκε επίκαιρη ερώτηση του κ. Γιώργου Φραγγίδη, υπεύθυνου κοινοβουλευτικού τομέα τουρισμού και βουλευτή ν. Κιλκίς του Κινήματος Αλλαγής, προς τον υπουργό εργασίας κ. Βρούτση, σχετικά με τα προβλήματα του κλάδου των Ξεναγών.

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με επιχειρηματίες και στελέχη της πολιτικής ηγεσίας της Β. Ελλάδος

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
O Υφυπουργος Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς επισκέφθηκε σήμερα τη Θεσσαλονίκη, όπου συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) με τοπικούς επιχειρηματίες και στελέχη της τοπικής πολιτικής ηγεσίας. Σκοπός της συνάντησης ήταν η διερεύνηση των πεδίων αξιοποίησης του προγράμματος ΚΕΠPlus για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και των νεοφυών επιχειρήσεων.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα 15/6/2020, 11:45 μ.μ.

Ανθρωποκτονία σε βάρος 49χρονου
Βραδινές ώρες χθες (14-06-2020), στην περιοχή του Ευόσμου, εντοπίστηκε νεκρός 49χρονος ημεδαπός, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Κιλκίς, αλλά...

Ανακοίνωση Αναπτυξιακής Κιλκίς
Συγκροτήθηκε σε σώμα, την Πέμπτη 11 Ιουνίου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε. με την ακόλουθη σύνθεση:
Πρόεδρος: Γεώργιος Βουλγαράκης (Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κιλκίς)
Αντιπρόεδρος: Ανέστης Πογέλης (Δήμος Κιλκίς)
Γενικός Γραμματέας: Πολύκαρπος Βασιλειάδης (Επιμελητήριο Κιλκίς)
Μέλη: Κωνσταντίνος Σιωνίδης (Δήμος Παιονίας), Θεμιστοκλής Κοσμίδης (Δήμος Κιλκίς), Ιωάννης Τσιάκας (υπό εκκαθάριση Α.Σ. Κιλκίς)

Διπλή πρωτιά για το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας

Δελτίο τύπου 3ου Γυμνασίου Κιλκίς
Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς ακολουθώντας τον πολυπολιτισμικό – διαθεματικό του ρόλο συμμετείχε στον 6ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Σκίτσου, Κόμικς και Γελοιογραφίας «Σκιτσοφρένεια@Pierce2020» που ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020 και η αξιολόγηση των έργων από την Κριτική Επιτροπή έγινε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020. 

Θέσεις εργασίας στο Lidl Κιλκίς (15/6/2020)

➤Ζητούνται Υπάλληλοι Καταστήματος από το Lidl Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ
Ζητείται Καθαριστής-τρια Καταστήματος από το Lidl Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (15/6/2020)

«Δελφίνια» και «Παπάκια» στις πισίνες 
Στην δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων μπήκαν τα κολυμβητικά τμήματα του Αλέξανδρου Κιλκίς. «Παπάκια» και «Δελφίνια» υπό τις οδηγίες των εκπαιδευτών μαθαίνουν τα μυστικά της Κολύμβησης, μπαίνουν στο νερό και μαθαίνουν από πολύ μικρή ηλικία να μην φοβούνται το υγρό στοιχείο.

(Video) Ανοίγουν οι ορίζοντες του Αρχαιολογικού Χώρου Ευρωπού


Ανοίγουν οι ορίζοντες του Αρχαιολογικού Χώρου Ευρωπού, Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020.

Απαιτητικά τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο" Κιλκίς
Στη "Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία" διαγωνίστηκαν σήμερα οι μαθητές πρώτη μέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων. Το θέμα κρίνεται απαιτητικό. Ο συνδυασμός των κειμένων και των ερωτημάτων με την ειδική ενότητα της ποίησης προκαλεί δυσκολίες στην ανάπτυξη τόσο του λογοτεχνικού ερωτήματος, όσο και των επιμέρους αναφορών σε αυτήν. 

Συνάντηση Νίκου Κωνσταντινίδη με τους απογόνους του Βλαδίμηρου Τριανταφυλλίδη

Σε συνέχεια της συγγραφής του βιβλίου αναφορικά με τον Ελληνισμό και τα χωριά του Καρς του εκπαιδευτικού και συγγραφέα Νίκου Κωνσταντινίδη και της κόρης του, Αρχοντούλας Κωνσταντινίδου, φιλολόγου κι εκπαιδεύτριας ποντιακής διαλέκτου, συναντήθηκε ο Νίκος Κωνσταντινίδης με τον Ηλία Τριανταφυλλίδη, συνταξιούχο φιλόλογο και θεολόγο, και τον ανιψιό του Λεωνίδα Τριανταφυλλίδη στη Βέροια την Κυριακή 7/6 για να μιλήσουν για το βίο και το έργο του στρατηγού Βλαδίμηρου Τριανταφυλλίδη, καταγόμενου από το χωριό Μαγαρατσίκ του Καρς.

Μήνυμα Ε. Αγαθοπούλου για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Ανακοίνωση Ε. Αγαθοπούλου 
Σήμερα ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών και μαθητριών της 3ης Λυκείου, σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο. Για τον λόγο αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχηθώ καλή επιτυχία από καρδιάς, στο δύσκολο έργο τους.

Μήνυμα της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ στους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, τα μέλη και τα στελέχη της Οργάνωσης, εύχονται καλή επιτυχία στους υποψήφιους των πανελλαδικών εξετάσεων του Κιλκίς και καλή δύναμη μπροστά στην τελική ευθεία που έχει φτάσει η προσπάθειά τους για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.