Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Σε ρυθμούς καρναβαλιού ο Παιδόκοσμος του Αλέξανδρου

Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ "Παιδόκοσμος" του Αλέξανδρου Κιλκίς
Σε ρυθμούς καρναβαλιού κινούνται τις τελευταίες ημέρες τα παιδιά στα ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος του Αλέξανδρου. Το προσωπικό των ΚΔΑΠ έχει θέσει ως βασικό σκοπό του παρόντος project την διασκέδαση και ψυχαγωγία των παιδιών. 

"Κύριε Κουραλίδη, σας ευχαριστούμε από καρδιάς"

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς και οι νηπιαγωγοί ευχαριστούν θερμά το Κρεοπωλείο Κουραλίδη, για την ευγενική προσφορά κρέατος στο νηπιαγωγείο μας για την ημέρα της Τσικνοπέμπτης. Ευχόμαστε σε όλους Καλές Απόκριες.

Δήμος Κιλκίς: Δείτε το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων 2018

-Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018 (Τσικνοπέμπτη)
➤19.00: Μουσικά τσικνίσματα με ποντιακό και λαϊκό πρόγραμμα
Συμμετέχουν η Ένωση Ποντίων Ν.Κιλκίς “ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ” και ο Πολιτιστικός Ποντιακός Σύλλογος Παλατιανού “Παναγία Σουμελά”
Πάρκο-Κήπος

"Φρόνιμο είναι, η κριτική σας να είναι πιο... αντικειμενική"

Απάντηση Δήμου Κιλκίς σε σχόλια της εφημερίδας ''Πρώτη Σελίδα''
Με αφορμή σχόλια της εφημερίδας ''Πρώτη Σελίδα'' με τίτλο ''Αναψυκτήριο'' και ''Ρυθμίσεις'' στη στήλη ''Είδα φως...κι ανέβηκα'' (φύλλο 1262) που αναφέρονται στη διακήρυξη εκμίσθωσης του Αναψυκτηρίου του Λόφου Αγίου Γεωργίου και στην παράταση της ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών στο Δήμο Παιονίας σε αντίθεση με το Δήμο Κιλκίς διευκρινίζεται ότι:

Τι ακριβώς είναι η λειτουργική προπόνηση

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μαυρογενίδης
Ως λειτουργική προπόνηση ορίζεται το σύνολο των ασκήσεων που εκπαιδεύουν-προπονούν σε κινήσεις που είναι απαραίτητες για τη δραστηριότητα του ατόμου, σε συνδυασμό με προπονητικές παραμέτρους που εξυπηρετούν τις καθημερινές δραστηριότητες ή τη συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες. 

Γουμένισσα: Ετήσιος αποκριάτικος χορός του Αγίου Τρύφωνα


Σε κλίμα αισιοδοξίας, με πνεύμα συστράτευσης η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου Κιλκίς

Σε κλίμα αισιοδοξίας, με πνεύμα συστράτευσης και συνεργασίας για την οικονομική πρόοδο του τόπου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση με τίτλο «Στηρίζουμε …Παίζοντας»


Θεσσαλονίκη: Η παράσταση «Ταξίδι στο Βόρειο Πόλο» στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος»

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας διοργανώνει την παιδική θεατρική παράσταση με τίτλο: «Ταξίδι στο Βόρειο Πόλο», βασισμένο στο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά «Ο Χιονάνθρωπος και το κορίτσι» σε σκηνοθεσία του Νικόλα Λαμπάκη, από την Θεατρική Ομάδα «Εξαιρέσεις», την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» (Εθνικής Αμύνης 1), με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πέλλα: Τσάκωσαν 45χρονη με χασίσι και αρχαία

Συνελήφθη χθες (6-2-2018) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, 45χρονη ημεδαπή, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους 30,9 γραμμαρίων και ένας τρίφτης κάνναβης. Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Αυτός είναι ο 29χρονος που νάρκωνε και βίαζε ανήλικες

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 3-2-2018 στη Δάφνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τ.Α. Π. Φαλήρου, κατηγορούμενου για βιασμό ανηλίκων κατ εξακολούθηση και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, στις 13.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με θέματα ημερήσιας διάταξης:

"Νίκο και Αρχοντούλα, σας ευχαριστούμε ..."

Δελτίο τύπου Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Κιλκίς
Τη Δευτέρα 5 Φλεβάρη 2018 οι συγγραφείς του βιβλίου «Οι ρίζες μας: Πόντος-Καύκασος-Χωρύγι Κιλκίς», Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου, φιλόλογος κι εκπαιδεύτρια ποντιακής διαλέκτου και Νίκος Κωνσταντινίδης, εκπαιδευτικός και αρθρογράφος, επισκέφθηκαν τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, όπου συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αθανασόπουλο και τους Διευθυντές των Γυμνασίων και των Λυκείων της πόλης. 

Άνοιξε η πλατφόρμα για τη ρύθμιση των 120 δόσεων - Ποιους αφορά


Διαθέσιμη είναι την Δευτέρα, 5 Φεβρουαρίου 2018, η ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (ΕΓΔΙΧ) για την υποβολή αίτησης ρύθμισης οφειλών σε έως 120 δόσεις από οφειλέτες- ασφαλισμένους του τέως ΟΑΕΕ στο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού και σε εφαρμογή της Υπουργικής Απόφασης με αριθ. οικ. 62134/4100 (ΦΕΚ Β΄4640/29-12-2017).

Σέρρες: Τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω 2 πιτσιρίκες 15 και 16 ετών για διάρρηξη

Οι συνεχείς περιπολίες των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών, είχαν ως αποτέλεσμα να συλληφθούν επ’ αυτοφώρω χθες (6 Φεβρουαρίου 2018) το πρωί στις Σέρρες, 2 ανήλικες ηλικίας 15 και 16 ετών, για διάρρηξη οικίας.

Αποκριάτικο πάρτυ του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (7/2/2018)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα η Β´ ομάδα της Α.Π. Αλέξανδρος Κιλκίς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον πρωτοπόρο Ερμή Τερπύλου. 

Ποδόσφαιρο και ψυχαγωγία στα Τρίκαλα για την Ακαδημία του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Μια εκδρομή απόλυτα επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή που πραγματοποίησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στα Τρίκαλα το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 3-4 Φεβρουαρίου. 

"Καταρρίψαμε όλα τα ρεκόρ", λένε οι συνταξιούχοι του Δημοσίου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων Δημοσίου Κιλκίς
Καταρρίπτοντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ παρουσίας και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου στο κέντρο «ΘΕΑΤΡΟ» ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου έκοψε την βασιλόπιτά του με 237 άτομα παρόντες.

Η εφαρμογή e-παράβολο επεκτείνεται σε δήμους και δικαστήρια

Η επέκταση της εφαρμογής e-παράβολο στους Δήμους, τα δικαστήρια και άλλους φορείς, αναμένεται να εκτινάξει τη χρήση των e-παραβόλων, η οποία αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς, ενώ προχωρά και η έκδοση και πληρωμή τους μέσω ΑΤΜ και POS.

Nέα «σκληρή» έκδοση για το Fiat Tipo;

Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής
Δύο χρόνια περίπου μετά το ντεμπούτο του Fiat Tipo σε hatchback και wagon έκδοση στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η ιταλική εταιρεία φαίνεται πως σχεδιάζει να προσφέρει μια νέα, πιο σπορτίφ έκδοση στην γκάμα του μοντέλου.

Αποκριάτικο ξεφάντωμα στο Δροσάτο Κιλκίς