Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018

Μετά τον Γ. Μπουτάρη ποιος και, κυρίως, τι;

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Η επόμενη εκλογική αναμέτρηση για τον δήμο Θεσσαλονίκης θα είναι κομβικής σημασίας. Η διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη εξαντλεί τα τελευταία αποθέματά της: έχει γίνει ήδη αντικείμενο αθηναϊκής πολιτικομματικής σκοπιμότητας – μια πολιτική πρακτική την οποία η Θεσσαλονίκη και μαζί της όλη η Ελλάδα πλήρωσε πολύ ακριβά στο παρελθόν.

Οι δρομείς υγείας Κιλκίς στον Μουρίκιο Δρόμο Εμπορίου Κοζάνης

Δελτίο τύπου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Αν και τους καλοκαιρινούς μήνες η αγωνιστική δράση μειώνεται, πολλά από τα μέλη του Συλλόγου  Δρομέων Υγείας Κιλκίς συνεχίζουν ακούραστα. 

Χάντμπολ: Το Κιλκίς δικαιούται όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021


Το κοινό καμπ της Εθνικής παίδων Χάντμπολ με την αντίστοιχη της Ρουμανίας παρουσιάστηκε σε  συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 στο Κιλκίς. Μεταξύ άλλων τονίστηκε η θέληση των φορέων της πόλης, ώστε το Κιλκίς να φιλοξενήσει όμιλο του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2021.

Εισηγητής στο Νομοσχέδιο «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι» ο Γ. Γεωργαντάς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Εισηγητής στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για την μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Γ. Γεωργαντάς.

Σήμερα στο Κιλκίς: Φιλικός αγώνας Εθνικής Παίδων Χάντμπολ με την Εθνική Ρουμανίας

Στάση στο Κιλκίς θα κάνει από το Κυριακή έως την Πέμπτη (8-12 Ιουλίου) η Εθνική Παίδων στο μακρύ δρόμο της προετοιμασίας της για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2021.

Η ταινία “ΝΟ”, στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο Κιλκίς


Συνεχίζονται οι προβολές στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο “Δημήτριος Ζωηρός” με την ταινία “ΝΟ” στις 10 και 11 Ιουλίου 2018 στις 9.30 το βράδυ. Τα δροσερά καλοκαιρινά βράδια μας περιμένουν στο λόφο του Άι-Γιώργη.

ΑΣΕΠ: Πρόσληψη 46 ατόμων στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής

Γνωστοποιείται ότι εκδόθηκε η 9Κ/2018 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 20/28.6.2018/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας σαράντα έξι (46) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

"Λαοδίκεια 2018" στο Λαοδικηνό Κιλκίς


Επιτυχίες Ιππικού Ομίλου Κιλκίς, σε αγώνες Ιππικής Αντοχής

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς 
Επιτυχίες για τον Ιππικό Όμιλο Κιλκίς, σε αγώνες Ιππικής Αντοχής που έγιναν στο Vakarel της Βουλγαρίας.