Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την πίτα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας "Οι Παίονες" (Φωτογραφίες)

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'
Με τις ευλογίες της τοπικής εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας των μελών και των φίλων του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ''ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ'', από τον αιδεσιμότατο πατέρα Χρήστο Γραμματικό, στο καφέ Maison, το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιανουαρίου. 

"Να αποσυρθεί άμεσα η απόφαση για τα χρέη των αγροτών"

Ανακοίνωση Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων
«Αφού πρώτα επέβαλλε τριπλασιασμό των ασφαλιστικών εισφορών, τώρα η κυβέρνηση ετοιμάζει, μέσω του διαβόητου Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (ΚΕΑΟ), μέτρα αναγκαστικής είσπραξης των αγροτικών χρεών προς τον ΟΓΑ. 

Σημείωμα: Μια πρόσβαση στον Φώκνερ μέσω Νίτσε

Του Φώτη Μισόπουλου
Στο κέντρο της προσοχής για τον Φώκνερ, ο Σαρτρ διατείνεται ότι έχουμε να κάνουμε με μια μεταφυσική του Χρόνου,- η αίσθηση της απώλειας έχει εκδραματισθεί ποιητικά. Ο έρωτας ειναι στα περισσότερα έργα εξοστρακισμένος, η γυναικεία ''αλήθεια'' συγκλίνει σε νιτσεϊκές θέσεις, ως ''μη αλήθεια'', το γυναικείο αδιέξοδο ανευρίσκεται σαν αντρικός ευνουχισμός, σαν την συνέχειά του σε μια σχιζοειδή εν τω γενάσθαι ροπή [*] [**]:

Παρουσίαση του βιβλίου «Σέρρα, η ψυχή του Πόντου» του Γιάννη Καλπούζου (Video)


Μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό και εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η παρουσίαση του βιβλίου "Σέρρα, η ψυχή του Πόντου" του Γιάννη Καλπούζου το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 19:00 στην Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

"Μαζεύουμε καπάκια για την Αλεξάνδρα"

"Ειρήνη στην όμορφη Συρία"

Γράφει η Σοφία Καλογερίδου
Αναγνώστρια και φίλη της Γνώμης
Στην πορεία της ζωής μας βιώνουμε πολλές και ποικίλες καταστάσεις οι οποίες σε συνδυασμό με το DNA μας και την συνδρομή άλλων παραγόντων διαμορφώνουν τους χαρακτήρες μας και τις συμπεριφορές μας. 

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017, 18.30: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

Γυμναστική με χαμηλές θερμοκρασίες - Tι πρέπει να προσέξω

Επιμέλεια κειμένου: Kinesis Gym Kilkis
Επίσημα πλέον ο χειμώνας έχει έρθει για τα καλά, η θερμοκρασία όσο πάει και μειώνεται και οι λάτρεις της γυμναστικής σε εξωτερικούς χώρους αντιμετωπίζουν πολλά λειτουργικά προβλήματα. 

30′ Indoor Cycling (New entry Lesson) στο Kinesis Gym Kilkis

Ο χειμώνας είναι πια γεγονός και οι δύσκολες καιρικές συνθήκες δεν μας επιτρέπουν να απολαύσουμε την προπόνηση μας με το ποδήλατο έξω. 

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την Πέμπτη 26/01/2017 μέχρι και την Παρασκευή 27/01/2017

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ/ΕΜΚ Επιδείνωσης Καιρού, που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 05/2017) και που ισχύει από την Πέμπτη 26/01/2017 μέχρι και την Παρασκευή 27/01/2017, χιονοπτώσεις πρόσκαιρα πυκνές θα σημειωθούν στη βόρεια και την ανατολική χώρα και παράλληλα η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση από τα βόρεια.

Επιχείρηση «Βosphorus»: Κατασχέθηκε τεράστια ποσότητα όπλων

Σημαντικά είναι τα αποτελέσματα που επέδειξαν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τη συμμετοχή τους σε κοινή αστυνομική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «OPERATION BOSPHORUS».

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Έδεσσας έως τα όρια του Νομού Πέλλας, και συγκεκριμένα στο τμήμα Κόμβος Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης-Χαλκηδόνας έως τα όρια του νομού Πέλλας, θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Νομοθετική ρύθμιση: Το αργότερο σε 60 ημέρες η πληρωμή των αγροτών από τους εμπόρους

Νομοθετική ρύθμιση για την αντιμετώπιση του προβλήματος καθυστέρησης των πληρωμών προς τους αγρότες κατά τις εμπορικές συναλλαγές των νωπών και ευπαθών προϊόντων, προωθεί το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Οι Πρωτοχρονιάτικες πίτες του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Με την καθιερωμένη ανάδειξη των τυχερών της νέας χορευτικής χρονιάς ξεκίνησε τα μαθήματά του, το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς. Οι δύο πρώτοι τυχεροί αναδείχθηκαν από τα Παιδικά Χορευτικά Τμήματα του Πολυκάστρου, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017. 

Τι λέει η Μανταλένα Παπαδοπούλου των ΑΝ.ΕΛ. για τα δύο χρόνια συγκυβέρνησης

Υπογράφει η Μανταλένα Παπαδοπούλου
Εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διαψεύσαμε τις Κασσάνδρες και συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη προς όφελος των Ελλήνων και της Πατρίδας μας

Παρουσίαση νέου προγράμματος Aerobic στο Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Ο όρος aerobics περιγράφει συγκεκριμένες λειτουργίες του οργανισμού κατά την διάρκεια των αερόβιων δραστηριοτήτων, που πραγματοποιούνται είτε σε υπαίθριους χώρους είτε σε εσωτερικούς. 

Η οξεία σκωληκοειδίτιδα και η σύγχρονη αντιμετώπισή της


Γράφει ο Αντώνιος Ευαγγέλου*
Χειρουργός
Η οξεία σκωληκοειδίτιδα είναι η πιο γνωστή και παράλληλα η πλέον συχνή πάθηση που απαιτεί χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά στην εφηβική και γενικά την νεαρή ηλικία.

«Χωρίς Οδοντιατρική περίθαλψη Άτομα με Αναπηρία στη Θεσσαλονίκη»

Δελτίο τύπου Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Κεντρικής Μακεδονίας 
Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Κεντρικής Μακεδονίας διαμαρτύρεται έντονα για την οδυνηρή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει τα άτομα με αυτισμό, βαριά νοητική αναπηρία και πολλαπλές αναπηρίες στη Θεσσαλονίκη.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 3 άτομα στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν χθες (24-01-2017) το πρωί σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 3 ημεδαποί ηλικίας 54, 60 και 63 ετών, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών. 

Σήμερα στο ΔΑΚ Κιλκίς: Καλή επιτυχία και πρόκριση στον Αίαντα


Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 στις 20.30
Αίας Κιλκίς vs Μυγδονιακός στο ΔΑΚ Κιλκίς
Η νικήτρια ομάδα θα προκριθεί στη Γ Φάση του Κυπέλλου,
όπου θα παίξει και με ομάδες της Α1 Κατηγορίας. 

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017, 08.00 π.μ.: Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης - παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης), ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, έχει ως εξής:

"Οι παλιές αγάπες (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ ) δεν πεθαίνουν…"

Υπογράφουν οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις Κιλκίς
Στην προχθεσινή πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Κιλκίς, με θέμα τη συγκρότηση σε σώμα, αναβίωσαν παλιές «αξέχαστες» εποχές καιροσκοπικού συνδικαλισμού, με πρωταγωνιστές τους συνήθεις ύποπτους. ΔΑΚΕ(με 2 αιρετούς) και ΠΕΚ (πρώην ΠΑΣΚ, με 2 αιρετούς), προφανώς προσυμφωνημένα, μοίρασαν τα «οφίτσια» στο 7μελές Δ.Σ.

"Μας ψηφίσατε και σας ευχαριστούμε γι αυτό"

Ευχαριστούν οι Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις 
Ως Συνεργαζόμενες Εκπαιδευτικές Κινήσεις - ΣΥΝΕΚ, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 20ης Δεκέμβρη, αλλά και όσους συνεργαστήκαμε μαζί, την προηγουμένη χρονιά, σε διάφορες πρωτοβουλίες, πολιτιστικές, κοινωνικές, κινηματικές.