Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 19/8/2020, 10:15 μ.μ.

Συνελήφθη ένα άτομο σε περιοχή της Πιερίας, όπου στο σπίτι και στο αυτοκίνητο που οδηγούσε εντοπίστηκαν ποσότητες κάνναβης
Συνελήφθη χθες (18 Αυγούστου 2020) το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, απείθεια και διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού (Τετάρτη 19/8/2020)

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Φωτογραφική αναδρομή στην ταβέρνα "ΠΑΤΑΡΙ" Κιλκίς τo 2005-2009 (118 φωτογραφίες)


Φωτογραφική αναδρομή στην ταβέρνα "ΠΑΤΑΡΙ" Κιλκίς τo 2005-2009 (118 φωτογραφίες).

Δείτε ΕΔΩ

Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020, στις 08.30 π.μ., διά περιφοράς, κατ’ εφαρμογή:

15 εκατομμύρια ευρώ για θέσεις σε παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξασφάλισε τις απαιτούμενες θέσεις παροχής υπηρεσιών φροντίδας και φύλαξης παιδιών σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς για το νέο σχολικό έτος 2020 - 2021.

Κορωνοϊός (19/8/2020): 217 νέα κρούσματα και 3 θάνατοι

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
- Ανακοινώνουμε 217 νέα κρούσματα και 3 θανάτους. 
- Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 7.684 και των θυμάτων σε 235. 
- Παραμένουν διασωληνωμένοι 28 συμπολίτες μας, ενώ 140 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. 
- Έχουν ελεγχθεί συνολικά 804.282 κλινικά δείγματα. 
- Δείτε περισσότερα στοιχεία για την πορεία της νόσου στην Ελλάδα εδώ: https://covid19.gov.gr/covid19-live-analytics

Έκτακτη διήμερη αιμοδοσία στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Με σύνθημα «Συνεχίζουμε να προσέχουμε, συνεχίζουμε να βοηθάμε» και μόνο με ραντεβού, θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, διήμερη Έκτακτη Αιμοδοσία Κοινωνικής Προσφοράς και Αλληλεγγύης από το δήμο Νεάπολης-Συκεών, με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και προστασίας.

Υποβολή αιτήσεων για ενίσχυση των παραγωγών λαϊκών αγορών - 14.800.000 ευρώ στους πληγέντες αγρότες

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης στο πλαίσιο της στοχευμένης και ουσιώδους στήριξης που παρέχει το Υπουργείο στους κλάδους που έχουν πληγεί από τις επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού, ενεργοποιεί τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση κρατικών οικονομικών ενισχύσεων στους παραγωγούς λαϊκών αγορών.

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα λάβει την ποσόστωση εμβολίων κατά του κορωνοϊού που της αναλογεί

Ανακοίνωση Γ.Γ. Επικοινωνίας & Ενημέρωσης 
Η Ελλάδα θα λάβει την ποσόστωση εμβολίων κατά του κορωνοϊού που της αναλογεί με βάση τη συμφωνία προαγοράς που σύναψαν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, εφόσον το υπό ανάπτυξη εμβόλιο περάσει επιτυχώς τις απαραίτητες δοκιμές, δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της σημερινής τακτικής σύσκεψης για την εξέλιξη της επιδημίας. Παρέθεσε δε όλα τα δεδομένα που αφορούν στην προμήθεια του εμβολίου μέσω συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κιλκίς για την Ευρυδίκη Ασημακίδου

Υπογράφει ο Δημήτρης Κυριακίδης
Δήμαρχος Κιλκίς
Θερμά συγχαρητήρια στην Ευρυδίκη Ασημακίδου που αρίστευσε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η αποφοίτησή της με την υψηλότερη βαθμολογικά ακαδημαϊκή επίδοση, μας δίνει μεγάλη χαρά και μας γεμίζει με συγκίνηση η αδιάπτωτη, η επίμοχθη προσπάθεια να κατακτήσει την Ιατρική, μια επιστήμη δύσκολη, κατεξοχήν ανθρωποκεντρική, που για να την ακολουθήσεις χρειάζεται προσωπική αφιέρωση στον συνάνθρωπο.

Στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς σήμερα ο ‘’Καραγκιόζης και ο Τρομερός Πειρατής’’

Μια απολαυστική παράσταση θεάτρου σκιών για όλη την οικογένεια προσφέρεται απόψε στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου. Ο Καραγκιόζης μπλέκεται και πάλι σε περιπέτειες αντιμέτωπος με τον Τρομερό Πειρατή και σκορπίζει άφθονο γέλιο στην προσπάθειά του να τον κατατροπώσει με τη βοήθεια του Χατζηαβάτη. Η παράσταση αρχίζει στις 21:00 με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Έναρξη Ακαδημιών Ποδοσφαίρου για τον Αθλητικό Σύλλογο «ΑΙΑΣ» Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αθλητικού Συλλόγου «ΑΙΑΣ» Κιλκίς 
Ο Σύλλογός μας σας ανακοινώνει την έναρξη Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, διοργανώνοντας το 1 football camp ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο της Κρηστώνης, από 24/08/2020 έως 05/09/2020, για παιδιά από 4-12 ετών.