Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

Βρήκε το μπελά του ο Βασίλης Μακρίδης στο Σπήλαιο Κιλκίς!

➤Παράλογες και εξωφρενικές οι απαιτήσεις των επισκεπτών!
Ζητούν να κάνουν βόλτα στο σπήλαιο με τραινάκι!
Εκλιπαρούν να θεραπευτούν για το άσθμα!
Απαιτούν να διαμείνουν στο ξύλινο σπιτάκι στην Κιολαλία!
Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Το Βασίλη το Μακρίδη ή “Cave man” οι περισσότεροι τον γνωρίζετε. Κι όσοι δεν τον ξέρετε καλό είναι να ανηφορίσετε κάποια στιγμή στο περίφημο Σπήλαιο της πόλης μας και ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. 

Χρήσιμη η νέα δεξαμενή για την υδροδότηση του λεκανοπεδίου των Μουριών

Η κατασκευή νέας δεξαμενής στα ψηλά σημεία του Μπέλλες αποδεικνύεται ευεργετική για την υδροδότηση του λεκανοπεδίου των Μουριών. Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης σε πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή επιθεώρησε τη λειτουργία του νέου τεχνικού έργου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής - Ορεινής Πολιτικής Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη και Κοινοτάρχες της περιοχής.

"Βίκτωρα, καλώς ήρθες στον Κιλκισιακό"

Ανακοίνωση Κιλκισιακού
Ο αγαπητός σε όλους μας, Βίκτωρας Ιωσηφίδης, προπονητής και γνώστης της πραγματικότητας του ποδοσφαίρου, ο οποίος υπηρέτησε τον Κιλκισιακό ως ποδοσφαιριστής και προπονητής, πλέον καλείται να βοηθήσει από μία εξίσου σημαντική θέση, αυτή του Scouter.

Διανομή τροφίμων (ΤΕΒΑ) από τον Δήμο Παιονίας

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει αναδιανομή (3η στη σειρά) Ξηρών Προϊόντων και Ξηρών Προϊόντων, Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) μαζί με βρεφικές τροφές ως εξής:

"Δημιουργική Μάθηση": Συνεχίζονται τα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια Υπολογιστών για ενήλικες

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση"
Και τον Ιούλιο 2020 συνεχίζονται τα δωρεάν σεμινάρια Υπολογιστών για ενήλικες τα οποία ξεκίνησαν δυναμικά τον Ιουνίου 2020. Τα ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια Υπολογιστών για ενήλικες αφορούν τις ωφελούμενες της προγραμματικής περιόδου 2019 – 2020 που έχουν ήδη εντάξει τα παιδιά τους στην οικογένεια του ΚΔΑΠ "Δημιουργική Μάθηση".

Outdoor training από το Kinesis Gym Kilkis

Δελτίο τύπου Kinesis Gym Kilkis
Στο γυμναστήριο KINESIS GYM θέλουμε πάντα νέες προκλήσεις κι εμπειρίες για τα μέλη μας, μας αρέσει να πρωτοτυπούμε και να καινοτομούμε. Σε αυτή τη λογική οργανώσαμε την Τρίτη ένα outdoor training, ένα πρόγραμμα με διάφορες ασκήσεις με το βάρος του σώματος που στόχευε σε όλες τις μυϊκές ομάδες και το οποίο επιμελήθηκαν οι γυμναστές μας, Φίλιππος Μισαηλίδης και Γιάννης Γουγουλάκης. 

Ψευδεπίγραφο – απατηλό ηλεκτρονικό μήνυμα διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας

Εντοπίστηκε νέο καταφανώς ψευδεπίγραφο – απατηλό μήνυμα, που διακινείται ως δήθεν επιστολή της Ελληνικής Αστυνομίας, μέσω μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails), από δράστες που επιχειρούν προφανώς να εξαπατήσουν – παραπλανήσουν τους πολίτες.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 8/7/2020, 10:21 μ.μ.

Συνελήφθη άμεσα ένας ημεδαπός άνδρας στις Σέρρες για απόπειρα ληστείας σε διαμέρισμα αλλοδαπής γυναίκας
Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω προχθές (6 Ιουλίου 2020) το μεσημέρι στις Σέρρες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ένας ημεδαπός άνδρας, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας, κλοπής και παράνομης οπλοκατοχής.

Συνέντευξη Α. Βεργίδη στο “Europe One"

Σημεία συνέντευξης του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κιλκίς, κ. Ανδρέα Βεργίδη στην εκπομπή “Αγροτική Ζώνη” στο “Europe One” 
Τη δυναμική των εναλλακτικών καλλιεργειών στην Περιφερειακή Ενότητα (ΠΕ) Κιλκίς, η οποία “αποτυπώνεται” στο ενδιαφέρον των αγροτών προς αυτές, υπογράμμισε ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης, στη διάρκεια της συνέντευξής του στην εκπομπή “Αγροτική Ζώνη” στο “EUROPE ONE” και τον δημοσιογράφο Γιώργο Δήμπαλα.

Αγώνας Ιππικής Αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 πραγματοποιήθηκαν αγώνες Ιππικής Αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς. Ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς συγχαίρει όλους τους αθλητές για τη συμμετοχή τους και ευχαριστεί τους παράγοντες, την ΕΠΟΜΕΑ Κιλκίς, γονείς, βοηθούς και τους χορηγούς του αγώνα Argy's Art και Μεταφορική Θαμνίδη. 

Κιλκίς: Ελεύθεροι και οι 17, κανείς προφυλακιστέος

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγύηση 10.000 ευρώ αφέθηκε και ο τελευταίος εκ των κατηγορουμένων και υψηλόβαθμο στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς. Η διαδικασία της απολογίας των 17 ολοκληρώθηκε το απόγευμα. Κανείς δεν κρίθηκε προφυλακιστέος. Αναμένεται η ημερομηνία της δικασίμου.

Κιλκίς: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και 10.000 ευρώ εγγύηση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και 10.000 ευρώ εγγύηση αφέθηκε πριν από λίγο ο ένας εκ των δύο χαμηλόβαθμων αστυνομικών και προτελευταίος κατηγορούμενος από τους 17 συνολικά, που ανακρίθηκαν σήμερα στην Εισαγγελία Κιλκίς για την υπόθεση σύστασης εγκληματικής οργάνωσης που απασχολεί το πανελλήνιο από την περασμένη Παρασκευή.  

Μας πήρε στο ψιλό και ο Κούγιας

Εισερχόμενος στα Δικαστήρια του Κιλκίς σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου, ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας και συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου υψηλόβαθμου αστυνομικού, δέχθηκε πολλά "καλωσήρθατε" από τους παριστάμενους στο χώρο. 

Δικαστήρια Κιλκίς: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 15 από τους 17 που κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικών οργανώσεων στο νομό Κιλκίς. Υπενθυμίζεται ότι η απολογία τους στον ανακριτή είχε οριστεί για σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου. Αυτήν την στιγμή ανακρίνεται ο ένας εκ των 2 χαμηλόβαθμων αστυνομικών, ενώ τελευταίος θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή ο υψηλόβαθμος αστυνομικός.

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη, με χρήση της τεχνολογίας του e-presence (www.epresence.gov.gr), την Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020, στις 10 το πρωί, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διακρίσεις του Γ.Α.Σ. ΚΙΛΚΙΣ στο διασυλλογικό Κ18

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς 
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του τμήματος στίβου του Γ.Α.Σ. Κιλκίς συνεχίστηκαν στα Γιαννιτσά την Κυριακή με το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ18. Ο καιρός δυσκόλεψε πολύ τους αθλητές αφού λόγω έντονης βροχόπτωσης υπήρξε μεγάλη διακοπή και καθυστέρηση σε όλα τα αγωνίσματα. Ωστόσο οι αθλητές του ΓΑΣΚ πραγματοποίησαν νέες καλές εμφανίσεις.