Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020

Νοσοκομείο Γουμένισσας: SOS για άμεση πρόσληψη Φυλάκων

Δελτίο τύπου Νοσοκομείου Γουμένισσας
Αναγκαία όσο ποτέ η ασφάλεια των εργαζομένων, νοσηλευομένων, προσερχόμενων προς εξέταση ασθενών και επισκεπτών στο χώρο του Γ.Ν- Κ.Υ. Γουμένισσας.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 13/5/2020, 10:55 μ.μ.

Σύλληψη κατοχή ναρκωτικών 
Συνελήφθη χθες (12 Μαΐου 2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, ημεδαπός άνδρας, καθώς εντοπίστηκε να επιβαίνει σε όχημα και αντιλαμβανόμενος την αστυνομική παρουσία πέταξε από το παράθυρο του οχήματος μία συσκευασία με ποσότητα ηρωίνης βάρους 10,4 γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε και κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Φωτιά σε δασική περιοχή της Γάβρας Κιλκίς

Φωτιά σε δασική περιοχή της Γάβρας στην Δημοτική Ενότητα Κρουσσών σημειώθηκε σήμερα Τετάρτη 13 Μαΐου 2020. Κάηκαν 10 στρέμματα δάσους πεύκης και δρυός. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς ειδοποιήθηκε στις 4 το μεσημέρι και επιχείρησε στο σημείο με 4 οχήματα και 9 άνδρες. 

(Video) Πως θα λειτουργούν οι Ιεροί Ναοί στο Κιλκίς με τα νέα δεδομένα


Συνέντευξη τύπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, με θέμα τη λειτουργία των Ιερών Ναών στο Κιλκίς με τα νέα δεδομένα, λόγω κορωνοϊού.

Δείτε ποιοι θα συμμετέχουν αυτό το Σάββατο (16/5/2020) στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς

Με το 50% των εκθετών, πωλητών παραγωγών και επαγγελματιών υπαιθρίου εμπορίου θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 16 Μαΐου 2020.Ο πίνακας των συμμετεχόντων είναι ο ακόλουθος:

Αγαθοπούλου: Να μην παραγραφούν τα αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας

Ειρήνη Αγαθοπούλου 
Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς 
Α’ Αντιπρόεδρος Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής 
Ισότητας, Νεολαίας & Δικαιωμάτων του Ανθρώπου
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης κατέθεσε εχθές στη Βουλή τροπολογία, βάσει της οποίας παύουν ποινικές διώξεις που επισύρουν ποινή φυλάκισης έως 1 έτος και παραγράφονται επιβληθείσες ποινές έως 6 μήνες, με στόχο την αποσυμφόρηση των δικαστηρίων. Από τις διατάξεις αυτές εξαιρούνται συγκεκριμένα ποινικά αδικήματα (προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, κ.ά.), σε αυτές τις εξαιρέσεις όμως δεν συμπεριλαμβάνονται τα αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η ΕΡΤ3 ανακοίνωσε την τηλεοπτική προβολή «Δέηση Πόντου» Αφιέρωμα στη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Πηγή: http://efxinospontos.gr/
Τιμώντας τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, η ΕΡΤ3 προβάλει στις 19 Μαΐου 2020 (21.00), τη μουσικοθεατρική εκδήλωση με τίτλο «Δέηση Πόντου».

Διανομή τροφίμων από τον Σύλλογο Τριτέκνων Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς
Ο Σύλλογος Τριτέκνων Κιλκίς πραγματοποίησε διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από 29 Απριλίου έως 08 Μαΐου 2020 στο γραφείο του. Η συμμετοχή και το ενδιαφέρον πολύ μεγάλο. Σας ευχαριστούμε θερμά. Το Δ.Σ υπόσχεται ότι θα συνεχίσει δυναμικά και συλλογικά την προσπάθεια προσφοράς στα μέλη των τριτέκνων οικογενειών.