Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

"Παράνομες και καταχρηστικές οι παρακρατήσεις υπέρ τρίτων, από την Τράπεζα Πειραιώς ποσών από την Ενιαία Ενίσχυση του 2013"

Επίκαιρη ερώτηση ΚΚΕ προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
"Η οργή και αγανάκτηση ξεχειλίζουν στη μεγάλη πλειοψηφία της αγροτιάς, από την «εν ψυχρώ», παράνομη και προκλητική παρακράτηση σημαντικών ποσών από την προκαταβολή της Ενιαίας Ενίσχυσης του 2013, που δικαιούνται στο ακέραιο οι αγρότες, και τα οποία περίμεναν για να αγοράσουν αγροτικά εφόδια προκειμένου να συνεχίσουν την αγροτική δραστηριότητα, να πληρώσουν τα πιο πιεστικά χρέη και να ζήσουν την οικογένεια τους, αφού το αγροτικό εισόδημα έχει αποδεκατιστεί, από τη ληστρική, άγρια πολιτική της κυβέρνησης .

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 3ος Ημιμαραθώνιος Πάικου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη ο 3ος Ημιμαραθώνιος Πάικου στην Καστανερή της Γουμένισσας. Παράλληλα με τον αγώνα επιτροπές αγώνα από τη Μ. Παναγιά, τις Σέρρες και το Κιλκίς ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τις εξελίξεις στο θέμα των μεταλλείων, καθώς και φέτος ο ημιμαραθώνιος ήταν αφιερωμένος στον αγώνα που διεξάγουν οι κάτοικοι αυτών των περιοχών κατά των μεταλλείων. 

"Εκδήλωση για την απελευθέρωση του Κιλκίς από τον ΕΛΑΣ"

Έγινε την Δευτέρα 4/11 η εκδήλωση με θέμα "4 Νοέμβρη 1944, ο ΕΛΑΣ απελευθερώνει το Κιλκίς" στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.
Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν οι Σαπρανίδης Κώστας, πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ Κεντρικής Μακεδονίας, Αθανασιάδης Θεόδωρος, Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ, και ο Μέρμηγκας Νίκος, μαχητής του ΕΛΑΣ, ο οποίος πήρε μέρος στη μάχη απελευθέρωσης της πόλης.

Το Ειδικό Σχολείο Κιλκίς ευχαριστεί ...

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Σχολείου Κιλκίς, ευχαριστούν θερμά, το ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ “KINESIS” για τη δωρεά 250 Ευρώ, που θα διατεθούν αγορά εκπαιδευτικού υλικού και για τις ανάγκες των μαθητών του Ειδικού Σχολείου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς σχετικά με τις κινητοποιήσεις των κτηνοτρόφων λέει...

Υπογράφει το ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΙΛΚΙΣ
"Η κυβέρνηση της υποταγής, κάτω από τις διαταγές των εταίρων της, συνεχίζει το καταστροφικό έργο ενάντια στον ελληνικό λαό και την ελληνική οικονομία. Μετά την ισοπέδωση των συνταξιούχων, των εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, των ελεύθερων επαγγελματιών ήρθε η σειρά των Αγροτοκτηνοτρόφων.

«Ομιλία για την επέτειο της μάχης του Κιλκίς στις 4 Νοέμβρη 1944»

Κώστας Σαπρανίδης 
Πρόεδρος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ
"Από μέρους της Επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και της κεντρικής διοίκησης χαιρετίζω την σημερινή μας εκδήλωση, την αφιερωμένη στην επέτειο της μάχης του Κιλκίς, που έγινε στις 4 Νοέμβρη 1944.

Λουκέτο σε δημόσιο, ιδιωτικό τομέα – Στους δρόμους οι εργαζόμενοι

Λουκέτο βάζει σήμερα ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας μετά την 24ωρη γενική απεργία που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που πραγματοποιούν συγκεντρώσεις στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως, ενώ το ΠΑΜΕ θα πραγματοποιήσει ξεχωριστό συλλαλητήριο στις 10.30 στην Ομόνοια.

Τελετή μνήμης θυμάτων 4ης Νοεμβρίου 1944 από την Ένωση Εθνικής Αντιστάσεως ν. Κιλκίς


Παρακολουθώντας την προπόνηση βόλεϊ του Άτλαντα Κιλκίς