Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την 46η επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ 
46 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στη χώρα μας, τιμούμε τις αγωνίστριες και τους αγωνιστές που θυσίασαν την προσωπική τους ελευθερία ή ακόμη και την ίδια τους τη ζωή, στη μάχη κατά της χούντας των συνταγματαρχών.

Χρήσιμες συμβουλές για την αποφυγή εξαπάτησης των πολιτών και κυρίως των ηλικιωμένων

Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών από επιτήδειους, οι οποίοι με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα αποσπούν - κυρίως από ηλικιωμένους - χρηματικά ποσά, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας συμβουλεύει τους πολίτες:

Εργασίες συντήρησης σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου

Εργασίες συντήρησης οδικού ηλεκτροφωτισμού επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020.

Δήμος Κιλκίς: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στις 29 και 30 Ιουλίου

Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Ιουλίου ο Δήμος Κιλκίς ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί πίσω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3) από τις 9:00 έως τις 14:00.

"Οι δούλες όχι του Ζενέ αλλά του καναπέ" στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου

Ο Δήμος Κιλκίς αγαπά το θέατρο και στηρίζει τα τοπικά θεατρικά σχήματα που προάγουν την τέχνη της υποκριτικής. Την Τετάρτη 29 Ιουλίου φιλοξενεί στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου την ανατρεπτική κωμωδία του Γάλλου θεατρικού συγγραφέα Ζαν Ζενέ "Οι δούλες όχι του Ζενέ αλλά του καναπέ" σε διασκευή και σκηνοθεσία του Ευθύμιου – Μάκη Ακριτίδη που ανεβάζει η νεοσύστατη Θεατρική Σκηνή Κιλκίς.

ΕΓΩ το έκανα ΑΡΙΣΤΑ ενώ ΕΣΥ το έκανες ...


Του Κώστα Ραμπίδη
Η διαχρονική κακοδαιμονία των Ελλήνων έχει τις ρίζες της στην κυριαρχία του ΕΓΩ απέναντι στο ΕΜΕΙΣ. Σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας (κοινοβούλιο, αυτοδιοίκηση, συνδικαλισμός, κ.ά) και ιδιωτικής (οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι επαγγελματικά, κ.ά ) τους δράσης και παρουσίας προβάλλουν εμφαντικά το ΕΓΩ. Και το πράττουν μειώνοντας- σχεδόν πάντα- τους προηγούμενους που αντικαθιστούν ή τους τωρινούς που τους αντικατέστησαν.

Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη στο ρ/σ 102 fm της ΕΡΤ3, στην εκπομπή «Ημερολόγιο 1» με την Ασπασία Βούζη

Σημεία συνέντευξης Γιώργου Φραγγίδη στο ρ/σ 102 fm της ΕΡΤ3, στην εκπομπή «Ημερολόγιο 1» με την Ασπασία Βούζη
Σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών για κοινή εθνική γραμμή- Δεν αρκούν οι κατ΄ιδίαν συναντήσεις του Πρωθυπουργού
Εδώ και πολύ καιρό, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ζητά να συγκληθεί το Συμβούλιο των Πολιτικών Αρχηγών, για να αποφασιστεί μία κοινή γραμμή απέναντι στην Τουρκία. Είναι θετικό βήμα η ενέργεια του Πρωθυπουργού να συναντήσει κατ΄ ιδίαν τους πολιτικούς αρχηγούς αλλά δεν είναι αρκετό και γίνεται με καθυστέρηση. 

(Video) Μπαίνουν οι βάσεις για δημιουργία 2ης Σχολής στο Πανεπιστήμιο Κιλκίς


Μπαίνουν οι βάσεις για δημιουργία 2ης Σχολής στο Πανεπιστήμιο Κιλκίς. Συνάντηση εργασίας Γ. Γεωργαντά και κλιμακίου του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στο Πανεπιστήμιο Κιλκίς, την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020.

(Video) Κιλκίς: Πένθιμα σήμαναν οι καμπάνες για την Αγιά Σοφιά


Κιλκίς: Πένθιμα σήμαναν οι καμπάνες για την Αγιά Σοφιά, την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 και ώρα 12 το μεσημέρι.

7ο summer camp του Ιππικού Ομίλου Κιλκίς


Αγαθόπουλος: Όταν απαξιώνεις την ταυτότητά σου, γιατί να σου δώσουν σημασία;


Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Λαμπρός ο εορτασμός της επετείου της ιστορικής μάχης στο Κιλκίς την 21η Ιουνίου του 2013. Και έτσι πρέπει να είναι. Για όσους γνωρίζουν την ιστορία του τόπου μας και γενικότερα της Μακεδονίας κατά την περίοδο μέχρι την λήξη των βαλκανικών πολέμων και το τέλος του Μακεδονικού Αγώνα, δεν είναι δύσκολο να κατανοήσει κανείς την σπουδαιότητα των χώρων που έλαβαν χώρα διάφορες μάχες αλλά ούτε των μνημείων και των μουσείων που αποτυπώνουν την ιστορική μνήμη για τις επόμενες γενιές.

Αλλαγή στις προβολές δύο ταινιών στο Δημοτικό Σινεμά Κιλκίς

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται ότι οι ταινίες "Πρόβατα εναντίον λύκων" και "Ένα αξέχαστο καλοκαίρι" θα προβληθούν στο Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο "Δημήτριος Ζωηρός" αυτό το Σάββατο 25 Ιουλίου και την Κυριακή 26 Ιουλίου με ώρα έναρξης στις 21:15 και στις 23:15 αντίστοιχα. Η ακύρωση της προβολής των ταινιών τη Δευτέρα 27 Ιουλίου γίνεται για να μπορέσουν οι δημότες και οι φίλοι του θεάτρου να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση "Αρκάς η ζωή μετά" που θα δοθεί την ημέρα αυτή στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου στις 21:00.

Οι εγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού συνεχίζονται

Ανακοίνωση Κιλκισιακού 
Με ένα πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η ακαδημία μας στελεχωμένη από άριστα καταρτισμένους προπονητές, αναλαμβάνει να δημιουργήσει τους ποδοσφαιριστές του αύριο, για να επανδρώσουν την ομάδα του Κιλκισιακού.

Νεο-οθωμανική Τουρκία: Πόσο "μεγάλος" και πόσο "ασθενής";


Υπογράφουν οι:
- Νταγκίνη (Ντίνα) Κωνσταντίνα, Φοιτήτρια Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. / Στέλεχος ΚΕ.ΑΣ.Μ.

Γιαννέλου Χριστίνα, Ασκούμενη Δικηγόρος Αθηνών / Απόφοιτη Νομικής Σχολής του Α.Π.Θ. / Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Παν. Πειραιά
Ιωαννίδης Πασχάλης, Φοιτητής Νομικής Σχολής Α.Π.Θ. / Στέλεχος ΚΕ.ΑΣ.Μ.
Κουτσουπιά Φ. Ωραιοζήλη-Μαρία, Δικηγόρος / Υποψήφια Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου, Τμήμα Νομικής του Ε.Κ.Π.Α. / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Δημοσίου/Διοικητικού Δικαίου / Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης Δημοσίου Διεθνούς Δικαίου
Μαρκόπουλο Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών Σπουδών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας / Δημοσιογράφος