Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας

Εργασίες συντήρησης επί της 27ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέας Μηχανιώνας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 4 Αυγούστου 2020 έως και την Παρασκευή 7 Αυγούστου 2020.

Παρέμβαση Χαρδαλιά-Σεφερλή για το ανεκμετάλλευτο τουριστικό περίπτερο στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς

➤Κιλκίς 2.024 μΧ 
Εσπευσμένα αύριο στο Κιλκίς, το δίδυμο Χαρδαλιά-Σεφερλή για το ανεκμετάλλευτο τουριστικό περίπτερο στην Πλατεία Ειρήνης του Κιλκίς! H εταιρεία αντισηπτικών Dettol θέλει να το κάνει περίπτερο ενημέρωσης και προώθησης για τον κορωνοϊό!
Ο Χαρδαλιάς σαν σκληρός γόης είναι έξαλλος με τη θρασύτητα των πολυεθνικών και προτείνει να κλειδώνουν εκεί όσους συλλαμβάνονται να μην φορούν μάσκα! 
Ο Σεφερλής ο «Dettolμη και Γοητεία» λέει να το κάνουν Παγκόσμιο Μουσείο κορvνοϊού!
Του ανταποκριτή μας Μπάι Μπάι Ερντογάν 

Διανύουμε το σωτήριο έτος 2.024 μΧ και οι εξελίξεις στο Κιλκίς είναι δραματικές! Αφορά το θέμα με το ανεκμετάλλευτο τουριστικό περίπτερο στην Πλατεία Ειρήνης που ρήμαζε και είχε κοστίσει 25.000 ευρώ! Και δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ! Λεφτά υπάρχουν!

Μαγειρεύουμε με τον Παναγιώτη Πιτσώλη: CARBONARA

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Δευτέρα 3/8/2020, 08:200 μ.μ.

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού
Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Περιήγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Παλατιανού μέσω Live Streaming


Όσοι συμπολίτες δεν έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην αρχαία πολιτεία του Παλατιανού σήμερα (Βλέπε ΕΔΩ) μπορούν να απολαύσουν το όμορφο θέαμα μέσω live streaming από τις 19:30 έως τις 22:30 από την ιστοσελίδα της Γνώμης, την ιστοσελίδα του Δήμου Κιλκίς και τη σελίδα του Δήμου Κιλκίς στο Facebook.

ΚΔΑΠ "Άθλος" Κιλκίς: Η Αξία στη δημιουργική απασχόληση παιδιών

Δελτίο τύπου Kέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών "Άθλος" Κιλκίς
Εγγραφές και προετοιμασία – συντήρηση των εγκαταστάσεων των ΚΔΑΠ, για να είναι όλα έτοιμα από τον Σεπτέμβριο να υποδεχθούμε τους μικρούς μας φίλους, περιλαμβάνει η καθημερινότητα για τους υπευθύνους του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. 

Τα νέα της Ακαδημίας "Αλέξανδρος" Κιλκίς (3/8/2020)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας "Αλέξανδρος"
Οι εγγραφές ξεκίνησαν
Αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και Αλέξανδρος Κιλκίς είναι δύο έννοιες συνυφασμένες. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και για την Αγωνιστική Περίοδο 2020-2021 γα παιδιά γεννηθέντα από 2004-2015, ενώ ο Αλέξανδρος παρέχει ΔΩΡΕΑΝ συνδρομή για τους γεννηθέντες το 2016. 

Θέατρο Λόφου Κιλκίς: «Από Θέση Ισχύος - Η δύναμη του δημόσιου λόγου»

Τετάρτη 5 Αυγούστου στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών, παρουσιάζει για το καλοκαίρι 2020 την παράσταση «Από Θέση Ισχύος – Η δύναμη του δημόσιου λόγου», η οποία θα παρουσιαστεί σε όλα τα φεστιβάλ και ανοιχτά θέατρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και στην Αθήνα.