Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Video: Γιορτή παγκόσμιας ημέρας του Νοσηλευτή και της Μαίας, στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Γιορτή παγκόσμιας ημέρας του Νοσηλευτή και της Μαίας, την Δευτέρα 13 Μαΐου 2019, στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του συνδυασμού "Συμμετέχω" του Δ. Αγαθόπουλου

Δείτε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας ΕΔΩ

Τα νέα του ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς (13/5/2019)

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Η πρώτη εβδομάδα μετά τις διακοπές του Πάσχα ήταν γεμάτη με ανοιξιάτικες δραστηριότητες στις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors. Καθώς λοιπόν βρισκόμαστε στο απόγειο της Άνοιξης, ασχοληθήκαμε, με τους μικρούς μας καλλιτέχνες, με το πιο όμορφο έντομο, την πεταλούδα. 

Επίσκεψη της Περιβαλλοντικής ομάδας του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, στο ΚΠΕ Μαρώνειας

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς
Στο ΚΠΕ Μαρώνειας ήταν η φετινή εκπαιδευτική επίσκεψη της Περιβαλλοντικής ομάδας του Σχολείου, για να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα σχετικό με το Δάσος και την Αειφορία, με τίτλο «Ορειβατικά μονοπάτια – ευρωπαϊκό μονοπάτι Ε6».

Ομιλία του Γιάννη Φαχουρίδη στο Παλιό Αγιονέρι Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Με τη μαζική συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε μία ακόμα ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννη Φαχουρίδη στο Παλιό Αγιονέρι. 

Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Κιλκίς

Το Σάββατο 18 Μαΐου, στις 7:00 μ.μ., στο Πάρκο – Κήπος στο Κιλκίς, θα πραγματοποιηθεί πολιτική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές – Περιφερειακές Εκλογές της 26ης Μαΐου.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού επιδείνωσης καιρού μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, που ισχύει από την Κυριακή 12 Μαΐου 2019 μέχρι και την Πέμπτη 16 Μαΐου 2019.

Ξεκίνησε επίσημα η δράση «Επιχειρηματικές Φωλιές» στο Κιλκίς

Στο πλαίσιο του έργου “CREATING EMPLOYMENT OPPORTUNITIES OF YOUNG GRADUATES IN THE CB AREA – EMPLOYOUTH” το οποίο εντάσσεται στο Πρόγραμμα “INTERREG IPA Cross Border Cooperation Programme CCI 2014 TC 16 I5CB 009” ξεκίνησε τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 και επίσημα η δράση «Επιχειρηματικές Φωλιές» στο Κιλκίς. 

"Μαρία Ιωαννίδου, μας έκανες υπερήφανους..."


Της Δέσποινας Μοσχούτα
Μέσα σ' ένα δυσμενές περιβάλλον, σε μια Ελλάδα που διώχνει τα παιδιά της στο εξωτερικό, οι φοιτητές Φυσικής του ΑΠΘ μας εκπλήσσουν ευχάριστα.
Δούλεψαν σκληρά για πολλούς μήνες με πνεύμα συλλογικό διοργανώνοντας το τρίτο συνέδριο προπτυχιακής έρευνας στη Φυσική, μια πρωτοβουλία της εθελοντικής ομάδας του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ PATh.

Πετυχημένος ο 3ος Διασυλλογικός Αγώνας Ιππικής Αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ιππικού Ομίλου Κιλκίς
Με πολλές συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε ο 3ος Διασυλλογικός Αγώνας Ιππικής Αντοχής στο Ράντσο Κιλκίς, την Κυριακή 5 Μαΐου. Αθλητές και βοηθοί τους από Κατερίνη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Αθήνα, Κέρκυρα, Ρόδο, Ιωάννινα, Καβάλα, Πέλλα αλλά και από το Κιλκίς, συμμετείχαν σε αυτό τον αγώνα για να προκριθούν σε επόμενη κατηγορία και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα. 

Εγκαίνια εκλογικού Κέντρου του υποψ. Δημάρχου Κιλκίς,Παύλου Τονικίδη (Φωτογραφίες,Video)


Δελτίο τύπου υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
«Ήρθε η ώρα, να αλλάξει αυτός ο τόπος. Ήρθε η ώρα να κάνουμε το δήμο μας, Δήμο πρότυπο για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα».
Ισχυρό μήνυμα ενότητας, αλλαγής και νίκης απέστειλε κατά την εκδήλωση των εγκαινίων του Εκλογικού του Κέντρου, ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς Παύλος Τονικίδης, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019.

Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Σούλη Καζαντζίδη στο Κιλκίς


(Video) Κιλκίς: Παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Παύση τετάρτου" της Έλλης Φρεγγίδου


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΕΧΝΗ ΚΙΛΚΙΣ και ο εκδοτικός οίκος ΚΕΔΡΟΣ παρουσίασαν στο κοινό του Κιλκίς, την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ., στην αίθουσα Μανόλης Ανδρόνικος της ΤΕΧΝΗΣ τη νέα ποιητική συλλογή της κιλκισιώτισσας ψυχολόγου και ποιήτριας Έλλης Φρεγγίδου με τίτλο “Παύση τετάρτου”.

(Video) Ψήγματα χρυσού και ιστορίας, στο Γαλλικό ποταμό


Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής δράσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές», η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς και το Τμήμα Γεωλογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συνδιοργάνωσαν –με τη συνεργασία του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς– τη βιωματική δράση «Ποταμός Εχέδωρος: ψήγματα χρυσού και ιστορίας».