Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Είναι κρίμα κι άδικο


Αύριο ξημερώνουν Χριστούγεννα. Τα κρούσματα στο νομό Κιλκίς των τελευταίων ημερών βρίσκονται στα ίδια επίπεδα (μ.ο. στα 20) και ήδη η τοπική κοινωνία θρηνεί σημαντικό αριθμό θυμάτων. 

Ευχές Εορτών από το Σύλλογο "Ανάσα Ευαισθησίας" νομού ΚιλκίςΕυχές Εορτών από την ΑΔΕΔΥ Κιλκίς και το Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς

Ευχές Εορτών από τον Αθλητικό Σύλλογο "Τόλμη" ΚιλκίςΕυχές Εορτών από τον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, Λευτέρη ΑυγενάκηΕυχές Εορτών από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης νομού ΚιλκίςΕυχές Εορτών από το Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο"Ευχές Εορτών από την Περιφερειακή Σύμβουλο Π.Ε. Κιλκίς, Νατάσα ΣωτηριάδουΕυχές Εορτών από τον Αντιδήμαρχο Κιλκίς, Γιώργο ΜπαλάσκαΕυχές Εορτών από την Ψυχολόγο Έλλη ΦρεγγίδουΚορωνοϊός (24/12/2020): 873 νέα κρούσματα (18 κρούσματα στην Π.Ε. Κιλκίς) και 55 θάνατοι


Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 - Ενημέρωση Ελληνικής Κυβέρνησης για τον κορωνοϊό
Σήμερα ανακοινώθηκαν 873 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 134.235, εκ των οποίων το 52.4% άνδρες.

Πρόγραμμα και οδηγίες για τις Ακολουθίες Ενοριών και Ιερών Μονών της πόλης του Κιλκίς για τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2020


Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου
1. Ιερός Μητροπολιτικός Ναός Μετ. του Σωτήρος
Πέντε ακολουθίες
Α΄ Ακολουθία
Ώρα 5:00 έως 6:30 π.μ.

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας


Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 24/12/2020, 5:50 μ.μ.


Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις διάφορων αδικημάτων στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών

Στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, από Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος έντεκα (11) συνολικά ατόμων.

2021: Η επανεκκίνηση του τρόπου της σκέψης μας και όχι μόνο της οικονομίας!


Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
π. Αν. Υπουργού Οικονομικών και Υφ/γού Εξωτερικών

- Μια χώρα…
Που φοβάται το καινοτόμο και τρομάζει με κάθε τι το διαφορετικό,
Που έχει μάθει να αρκείται στο μικρό και το μέτριο και να ικανοποιείται από αυτό μη τολμώντας,

Δέκα έκτακτες προσλήψεις από το Δήμο Κιλκίς

Την πλήρωση δέκα (10) θέσεων ως έκτακτου προσωπικού για την υποβοήθηση του Τμήματος Εσόδων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών ανακοινώνει ο Δήμος Κιλκίς.  Οι συμβάσεις εργασίας είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου και θα ολοκληρωθούν στις 31.1.2021 ενώ το αντικείμενό τους αφορά την εκκαθάριση των δηλώσεων επιφάνειας και υπολογισμού φόρων, τελών και εισφορών.

Δείτε τι έγραφε η εφημερίδα ΓΝΩΜΗ την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010 (Πριν από 10 χρόνια ακριβώς)


 Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα Γνώμη Κιλκίς Παιονίας, όπως ακριβώς κυκλοφόρησε πριν από 10 χρόνια, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010. Κάντε κλικ πάνω στον παρακάτω τίτλο.

ΓΝΩΜΗ

Δυο σταγόνες ζωής στις φλέβες του σύμπαντος κόσμου


Γράφει ο  Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός - Συγγραφέας
Πιστές και φέτος στην ώρα τους έρχονται οι γιορτές των Χριστουγέννων. Ο Φοίβος είναι ένα αγόρι κοντά στα δέκα, με μάτια μελιά και με αθλητική κορμοστασιά. Ένας μικρός Άδωνης, που «κλέβει» το βλέμμα σου σαν περνά από κοντά σου. Στο σπίτι δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα και στο σχολείο έχει υποδειγματική συμπεριφορά. Στα μαθήματα τα πάει καλά δίχως να έχει από πουθενά βοήθεια.

Συμμετοχή του Δήμου Παιονίας στο πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια- COVID-19»


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας σε συνεργασία με την Α.Μ.Κ.Ε «Μπορούμε» συμμετείχε στο πρόγραμμα «Είμαστε Οικογένεια- COVID-19» διανέμοντας 28 διατακτικές επιταγές σε κατοίκους του Δήμου Παιονίας. Το πρόγραμμα συνέβαλλε τα μέγιστα στην προσπάθεια υποστήριξης ευάλωτων ομάδων πληθυσμού που υφίστανται τις κοινωνικοοικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας, σε μία παραμεθόριο περιοχή με αγροτικό προφίλ που χαρακτηρίζεται από υψηλό δείκτη ανεργίας.

Ευχές Εορτών από την Ένωση Ποντίων νομού Κιλκίς "Οι Αργοναύτες"Ευχές Εορτών από την ΤΕΧΝΗ ΚιλκίςΚοινωνική προσφορά αγάπης από το Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου
Δήμου Παιονίας
Ο Δήμος Παιονίας κι αυτές τις γιορτές στέκεται στο πλευρό των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, προσφέροντας «γεύματα αγάπης» σε δημότες που βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι λόγω της πανδημίας COVID-19 που έχει επηρεάσει την καθημερινότητα όλων.

Δεκατρία (13) νέα περιπολικά στο Κιλκίς - Η μεγαλύτερη εξοπλιστική αναβάθμιση στην ιστορία του Νομού


Με δεκατρία (13) καινούργια περιπολικά αυτοκίνητα εφοδιάστηκε σήμερα η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, στο πλαίσιο ενός από τα μεγαλύτερα εξοπλιστικά προγράμματα που έχει υλοποιήσει η Ελληνική Αστυνομία, με προϋπολογισμό που ξεπερνά συνολικά τα 31.000.000 ευρώ.

Αντί Ευχών από τον Εκπαιδευτικό - Συγγραφέα, Νίκο Κωνσταντινίδη


Υπογράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης
Εκπαιδευτικός - Συγγραφέας
Τούτες τις εορταστικές μέρες των Χριστουγέννων μια καλή πράξη, έχει την ίδια, ίσως και μεγαλύτερη αξία, από την πιο σπουδαία ευχή. Καλύτερα να προσφέρεις ένα κερί σ’ εκείνον που ζει στο σκοτάδι, παρά να του χαρίσεις τον ήλιο όλο σε ευχή.