Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Μέλη και φίλοι της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς, μιλούν για την ποίηση με ποίηση


«Η Ποίηση είναι μια πόρτα ανοιχτή».*

Είναι ένας τρόπος να ορίσουμε την ελευθερία, ένα ολόκληρο σύμπαν.
Και η ΤΕΧΝΗ την τιμά 26 χρόνια τώρα με την θεσμοθέτηση του Πανελλήνιου Ποιητικού Διαγωνισμού «ΚΟΥΡΟΣ ΕΥΡΩΠΟΥ» δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους αναζητούν το «δώρο ασημένιο ποίημα»** να συνομιλήσουν, να μοιρασθούν, να απολαύσουν, να κοινωνήσουν την ομορφιά του ποιητικού λόγου.

Πάρκινγκ αυτοκινήτων μέσα στο Δασάκι του Άη Γιώργη Κιλκίς


Υπογράφει ο Γεώργιος Αχ. Μιχαηλίδης
Πρώην Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κιλκίς
Με λύπη διαπιστώνω πως και σε παλαιότερη όχληση μου σχετικά με το παραπάνω θέμα, δεν πτοήθηκε κανείς. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα διαπιστώσετε πως ομάδα συμπολιτών μας, έχει δημιουργήσει χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων και τρέιλερ, μέσα στο δασάκι.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας Σάββατο 20/3/2021, 6:29 μ.μ.


Κατασχέθηκαν περισσότερα από (10) κιλά ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 46χρονος ημεδαπός, στην κατοχή του οποίου, καθώς και σε κατάστημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Κορωνοϊός (20/3/2021): 2.535 νέα κρούσματα (10 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 60 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.535, εκ των οποίων 11 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 235.611 (ημερήσια μεταβολή +1.1%), εκ των οποίων 51.6% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 67 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.362 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ο Βασίλης Πολυτσίνος μιλά στη Γνώμη στον Θωμά Μαρκόπουλο


Η συνέντευξη δόθηκε στον Μαρκόπουλο Χ. Θωμά

Αρχικά θα μου πεις τα βασικά για σένα αγαπητέ Βασίλη: Καταγωγή, Ηλικία, Οικογένεια, Επάγγελμα, Σπουδές, Πολιτική (τίτλος σου Δήμο και ΟΝΝΕΔ), Χόμπι, Ασχολίες εκτός εργασίας, Καθημερινότητα κλπ.
- Καλησπέρα, αγαπητέ Θωμά! Κατ’ αρχάς θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για αυτή τη συνέντευξη. Η καταγωγή μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και για περισσότερα από 20 χρόνια κατοικώ στα Πεύκα του δήμου Νεάπολης-Συκεών. 

Απάντηση Ε. Αγαθοπούλου, στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Κιλκίς


Απάντηση αναπλ. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ε. Αγαθοπούλου, στην ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Κιλκίς

Με την παρούσα ανακοίνωση θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συντάκτες της επιστολής της ΕΑΣΥΝΚ, που παρά την σκόπιμη διαστρέβλωση της ανακοίνωσής μου για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Αστυνομικής Βαρβαρότητας, τοποθετούνται δημόσια και μου δίνουν το δικαίωμα να τοποθετηθώ κι εγώ με τον ίδιο τρόπο επί των συγκεκριμένων θεμάτων.

Συνελήφθη ημεδαπός στη Θεσσαλονίκη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών


Συνελήφθη χθες (19 Μαρτίου 2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών ένας ημεδαπός άνδρας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Λύνεται το πρόβλημα λειτουργίας των Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων


Λύση σε ένα μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Οργανισμοί Εγγείων Βελτιώσεων δίνει με νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός.

Χοροστασία Μητροπολίτη κ.κ. Δημητρίου στον στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Κιλκίς και στην Ιερά Μονή Παναγίας Γουμένισσας


Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Γουμενίσσης
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου Δημήτριος ως τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου χοροστάτησε στην πρώτη ακολουθία των Χαιρετισμών στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Κιλκίς.