Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας πάει Βραζιλία με το "COME ON BRAZIL" των Zante Dilemma

Με το νέο τραγούδι των αντιστάρ Zante Dilemma "COME ON BRAZIL" θα ταξιδέψει στη μακρινή Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελο η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

Στο Λαγκαδά η Πατουλίδου

Περιοδεία σε Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Λαγκαδά πραγματοποίησε σήμερα η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου, συνοδευόμενη από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους.

Τιμή στην μνήμη του μακαριστού Απόστολου

Τρισάγιο στην μνήμη του μακαριστού Απόστολου τέλεσαν την Πέμπτη 24 Απριλίου τα πνευματικά του παιδιά και εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των Ιδρυμάτων που λειτουργούν στην Κοζάνη και ίδρυσε ο μακαριστός, στο τάφο του αείμνηστου Ποιμενάρχου του Κιλκίς που βρίσκεται στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Λόφου Κιλκίς.

Επίσκεψη Ρωμανίδη σε Ραμπίδη και Κωνσταντινίδη

Δελτίο τύπου συνδυασμού Γ. Ρωμανίδη
Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, οι υποψήφιοι του συνδυασμού για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ-Νιόβη Παυλίδου», με επικεφαλής τον υπ. Αντιπεριφεριάρχη Κιλκίς Γιώργο Ρωμανίδη, επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και συναντήθηκαν με το διευθυντή κ. Κώστα Ραμπίδη.

Ο Κώστας Γιαννόπουλος με τον Γιάννη Ιωαννίδη στην Αξιούπολη

Δελτίο τύπου συνδυασμού Κ. Γιαννόπουλου
Tον επικεφαλής της παράταξης ''Περιφέρεια Πρωταθλήτρια'' και υποψήφιο περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Ιωάννη Ιωαννίδη συνόδευσαν στην περιοδεία του στην Αξιούπολη ο υποψηφίος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κκ Τραϊανός Τρέγκας, Αναστασία Σωτηριάδου και Άννα Χαρτοματσίδου.

Συνάντηση εργασίας Σισμανίδη με Αντιπεριφερειάρχη και Διοικητή Νοσοκομείου Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Δ. Σισμανίδη
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Άνοδος – 7Πολις’’ Δημήτρης Σισμανίδης είχε συνάντηση εργασίας με τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Χρήστο Γκουντενούδη το πρωί της Τρίτης.

Ομιλίες Γκουντενούδη σε Εύρωπο και Ετεροδημότες Θεσσαλονίκης



«Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε…» την Παρασκευή, 9 Μαΐου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς και η Ε.Θ.Β.Ε «Κλαυσίγελως» με την ομάδα «Θεάτρου Όραμα» του Δήμου Θέρμης σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς συνδιοργανώνουν στο πλαίσιο των «Ελευθερίων 2014» την παρουσίαση της θεατρικής παράστασης: «Ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε…», του Βασίλη Μητσάκη, την Παρασκευή, 9 Μαϊου 2014, με ώρα έναρξης 8.30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Αγαθοπούλου: "Όχι στον ενταφιασμό των Επιμελητηρίων"

Την καθολική διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ με την σχεδιαζόμενη κατάργηση της υποχρεωτικότητας εγγραφής των επιχειρήσεων στα κατά τόπους Επιμελητήρια, εκφράζουν 41 βουλευτές του κόμματος, συμπεριλαμβανομένης της βουλευτή Κιλκίς Ειρήνης Αγαθοπούλου, οι οποίοι και κατέθεσαν σχετική τροπολογία-προσθήκη στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας: «Άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος».

«Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» του Αλέκου Σακελλάριου στο Κιλκίς

ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΙΟΥ, ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ: 18.30, ΒΡΑΔΙΝΗ: 21.30

Αλέκος Σακελλάριος, Ντίνος Ηλιόπουλος, Μάρω Κοντού, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Κωνσταντίνου, Μαίρη Λίντα, Μανώλης Χιώτης: αγαπημένα ονόματα, ήχοι και εικόνες από μια Ελλάδα που μπορούσε ακόμη να ελπίζει. Δεν ήταν ούτε τότε μια ευτυχισμένη Ελλάδα, αλλά τουλάχιστον κοιτούσε μπροστά.

Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στην πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ
Πραγματοποιήθηκε χθες 1 Μαΐου 2014 το πρωί, στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς, η Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, με πλήθος εργατών, ανέργων, συνταξιούχων, αυτοαπασχολούμενων, φτωχών αγροτών, μαθητών και φοιτητών, γυναικών από τα λαϊκά στρώματα, να δίνουν το παρόν τιμώντας τους νεκρούς της εργατικής τάξης που έδωσαν τη ζωή τους, ώστε να γίνει ο κόσμος καλύτερος, ώστε να γυρίσει ο τροχός της ιστορίας. 

Ουδεμία σχέση με τις εκλογές οι Ακρίτες Επταλόφου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς, ενημερώνει τους φίλους του Συλλόγου και όλους τους συμπολίτες μας, ότι όποια από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και εκ των υπόλοιπων μελών του Συλλόγου, συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές, είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ προσωπική τους απόφαση και κανένας συσχετισμός δεν πρέπει να επηρεάσει τους ψηφοφόρους, ανεξαρτήτως θέσεως και ιδιότητας του, στα όργανα και τις δραστηριότητες του Συλλόγου.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς εύχεται σε όλους τους υποψηφίους ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

΅"Οι Δημότες πρέπει να έχουν «φωνή και συμμετοχή» στα κοινά"

Δοντσίδου Ζωή
Πρόεδρος Ρυζίων, Βαλτοτοπίου και Καμποχωρίου
Υποψ. δημοτική σύμβουλος
Με αίσθημα ευθύνης και αυτογνωσίας, ξεκινάω την επιστολή μου λέγοντας σας ότι οι δημοτικές αρχές δεν αποτελούν δημοψήφισμα αλλά την ανατροπή στην υπάρχον πολιτική κατάσταση.

Δημιουργείτια ηλεκτρονικό δημοπρατήριο αγροδιατροφικών προϊόντων στο Κιλκίς

Το Κιλκίς πρώτο σ` όλη τη χώρα προχωρά στη λειτουργία ενός ηλεκτρονικού δημοπρατήριου αγροδιατροφικών προϊόντων, που θ` αποτελέσει πολύτιμο εργαλείο για την προώθησή τους χωρίς μεσάζοντες, στην επόμενη 20ετία!

Πρόγραμμα Πανηγυριού Άσπρου Παιονίας 2014

Πρόγραμμα Πανηγυριού Άσπρου Παιονίας 
4/5/20141
8:00 ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
7/5/2014
19:30 ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ
20:30 ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

Δημιουργείται στο δήμο Κιλκίς Μητρώο Αντιλυσσικών Εμβολιασμών Δεσποζόμενων Ζώων Συντροφιάς

Με αφορμή την επανεμφάνιση της λύσσας στη χώρα μας και προκειμένου να δημιουργηθεί βιολογικός φραγμός στον συγκεκριμένο ιό αλλά και κατ' εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4039/2012, όπου αναφέρεται ρητά πως ο αντιλυσσικός εμβολιασμός και η ηλεκτρονική σήμανση όλων των ζώων συντροφιάς είναι υποχρεωτικός ενώ η μη εφαρμογή του υπόκειται στην επιβολή διοικητικών κυρώσεων (προστίμων), ο Δήμος Κιλκίς προχωρά στη δημιουργία αρχείου -μητρώου αντιλυσσικών εμβολιασμών ηλεκτρονικής σήμανσης των δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλοι και γάτες).

Πρόγραμμα ομιλιών υποψ. δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη.

Πρόγραμμα
ομιλιών υποψ. δημάρχου Κιλκίς
Δημήτρη Σισμανίδη.
Δείτε ΕΔΩ

Πρόγραμμα ομιλιών υποψ. δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη

Πρόγραμμα ομιλιών
υποψ. δημάρχου Κιλκίς
Παύλου Τονικίδη.
Δείτε ΕΔΩ

Συνελήφθησαν εννέα άτομα για τυχερά παιγνίδια σε χωριό του Κιλκίς

Συνελήφθησαν χθες (01.05.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, εννέα ημεδαποί, ηλικίας από 26 έως 57 ετών, για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, εράνων και λαχειοφόρων αγορών.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΑΥΓΗ ·Πρόγραμμα…. Εξόντωσης από Μνημόνιο- Νέοι φόροι 18,δις και 17 δις περικοπές·Ουρές για ένα λάχανο- Η δωρεάν διανομή έδειξε τη φτώχεια·1η Μάη- Ποτέ ξανά άνεργη Πρωτομαγιά!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ηλεκτρο-σοκ στα εξοχικά-Αυξήσεις ρεύματος (βάση μνημονιακής δέσμευσης) στις χαμηλές καταναλώσεις·Μεσοπρόθεσμο με τα μέτρα κρυμμένα…·Ι. Βρούτσης- «Έρχονται μειώσεις σε επικουρικές , εφάπαξ»

Η Πρωτομαγιά της Βούλας

Πρωτομαγιά στα εγκαίνια του Tennis Club Avant Garde στο Χωριό της Ειρήνης έκανε η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου.

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου Κώστα Γιαννόπουλου το Σάββατο 3 Μαΐου 2014


Παναγιώτης Στρατέλης, υποψ. δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς




Φίλες και φίλοι,
Αγαπητοί Συνδημότες και Συνδημότισσες

Η συμμετοχή μου στον συνδυασμό «Δήμος ΑΞΙΩΝ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Παύλο Τονικίδη, δεν ήταν πράξη που αποφασίστηκε αβίαστα.