Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

"Ο Γρηγοράκος υλοποιεί τις δεσμεύσεις του για τα νοσοκομεία του ν. Κιλκίς"


(Video: Δήλωση Γρηγοράκου στη Γνώμη κατά την επίσκεψή του στο ν. Κιλκίς)

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Λεωνίδας Γρηγοράκος κατά την επίσκεψη του στην περιοχή προ ολίγων ημερών στα Νοσοκομεία Κιλκίς, Γουμένισσας, όπως και στο Κέντρο Υγείας Πολυκάστρου αποκόμισε σαφή εικόνα περί των της υφιστάμενης κατάστασης στις δομές υγείας της περιοχής μας. Σε συνέχεια των δεσμεύσεων που είχε αναλάβει ενώπιον των υπηρεσιακών παραγόντων των νοσοκομείων και της περιοχής αλλά και των πολιτών, μας ενημέρωσε επισήμως:

Εκδήλωση «40 χρόνια από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα»

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 40 ετών από την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα, διοργανώνει εκδήλωση στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στον Γράμμο, την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11:30.

Που βρίσκονται τα εξεταστικά κέντρα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2014

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς ανακοινώνονται τα εξεταστικά κέντρα του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας περιόδου Νοεμβρίου 2014.
Δείτε ΕΔΩ

Τι μπορείτε να κάνετε αν σας κλέψουν το κινητό...

Ανακοινώνεται ότι την 27-09-2014 τέθηκε σε ισχύ απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, με στόχο την προστασία των πολιτών από τις κλοπές συσκευών κινητής τηλεφωνίας. Με την προαναφερόμενη απόφαση, οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας υποχρεούνται να απενεργοποιούν (μπλοκάρουν), μέσω του κωδικού ΙΜΕΙ, όλες τις συσκευές κινητών τηλεφώνων που δηλώνονται από τους συνδρομητές τους ως κλεμμένες.

Ημερίδα στο Goethe-Institut με θέμα «Innovation ID 2014»

Με στόχο την ανάδειξη του Σχεδιασμού (Design) στη μεγιστοποίηση της απόδοσης μίας επιχείρησης για την ικανοποίηση του τελικού χρήστη των προϊόντων ή της υπηρεσίας της, μέσω τη χρήσης μη τεχνολογικών καινοτομικών εργαλείων και διαδικασιών, το Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Π.Α.), το Goethe-Institut, το British Council και η Μητροπολιτική Αναπτυξιακή Θεσσαλονίκης A.E., με την υποστήριξη του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας συνδιοργανώνουν την Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, στις 10:30 π.μ., στις εγκαταστάσεις του Goethe-Institut (Βασ. Όλγας 66. Θεσσαλονίκη) την ημερίδα «Innovation ID 2014».

Ενημέρωσαν τον Στράτο Σιμόπουλο, για τα προβλήματα της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος

Την Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20:30, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, συνοδευόμενος από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Στράτο Σιμόπουλο.

"Τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος Παπαδημητρίου Γεώργιου"


Ο πρόεδρος, το Δ.Σ., το προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Παπαδημητρίου Γεώργιου, ένθερμου υποστηρικτή και ευεργέτη του Κέντρου μας. Είθε το παράδειγμα του να αποτελεί φωτεινό οδοδείκτη για την κοινωνία μας.

Το πρόγραμμα «Επιμόρφωση Συνδικαλιστών της ΕΣΕΕ» προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του και μη, για το πρόγραμμα “Επιμόρφωση Συνδικαλιστών" που εξασφάλισε η ΕΣΕΕ για τους συνδικαλιστές της προκειμένου να τους ενισχύσει στο πολύπλευρο έργο της συμμετοχής τους σε θεσμούς εκπροσώπησης ή και διαπραγμάτευσης.

Πάνω από 1,000,000 ευρώ κόστιζαν τα αγροτικά οχήματα που είχε κλέψει πολυμελής σπείρα

- Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 28 μελών της εγκληματικής ομάδας, εκ των οποίων τα 4 αρχηγικά μέλη, για - κατά περίπτωση - συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένες κλοπές κ.α.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης έχουν εξιχνιαστεί 77 κλοπές αγροτικών οχημάτων σε διάφορες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας
Το συνολικό ποσό που αποκόμισε η εγκληματική ομάδα από την παράνομη δράση της ξεπερνά τα 1.000.000 ευρώ

Το πρώτο λουλούδι τους φύτεψαν στο Κιλκίς οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων της πόλης


Η πόλη του Κιλκίς ανθοστολίστηκε, πλημμύρισε με χρυσάνθεμα, κυκλάμινα, πανσέδες, δεντρολίβανο, με μεθυστικές ευωδιές, χρώματα, μουσικές και παιδικά χαμόγελα.

¨Οδοιπορικό στην Γουμένισσα της Μεταπολίτευσης 1974 - 1982"


πρόσθετη πίστωση 700.000 ευρώ ΓΙΑ ΤΗΝ κατασκευή – αποπεράτωση του κτηρίου του Γηροκομείου Κιλκίς

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης Νίκου Δένδια αυξάνεται ο προϋπολογισμός με πρόσθετη πίστωση 700.000 ευρώ της κατασκευής – αποπεράτωσης του κτηρίου του Γηροκομείου Κιλκίς. Ικανοποιείται έτσι ένα αίτημα του νομού από τα τέλη της περασμένης δεκαετίας, όταν και διαπιστώθηκε ότι η αρχική πίστωση των 3.584.421 ευρώ δεν ήταν επαρκής για την αποπεράτωσή του.

«ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, μέρος 1ο» στην «ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΘΟΝΗ» Κιλκίς

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΙΛΚΙΣ «ΑΝΟΙΚΤΗ ΟΘΟΝΗ»
Προβολή: Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014
Αίθουσα Επιμελητηρίου Κιλκίς – 8.30μμ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: «ΜΟΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ, μέρος 1ο»

Ταινία: Bettie Page (HΠA, 2012)-Διάρκεια 112΄

Σκηνοθεσία: Mark Mori

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Κυβέρνηση- τρόικα για νέο δάνειο και Μνημόνιο- Αιχμαλωσία διαρκείας·Έρευνα για τυχόν δωροδοκία βουλευτών-Π. Σκουρλέτης: Η κυβέρνηση σκάβει τον λάκκο της·Στο σκαμνί όλοι οι βουλευτές της Χ. Α ως εγκληματικής οργάνωσης-Παραπομπή ζήτησε ο Εισαγγελέας Εφετών Ι. Ντογιάκος
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πανικός για «άλλο» Μνημόνιο- Φαύλος κύκλος- Καταιγίδα διαρκείας στο Χρηματιστήριο και τα spreads των ελληνικών ομολόγων·Αρχίζει το σίριαλ με τη Χρυσή Αυγή-Οι χρονοβόρες διαδικασίες έως τη δίκη αλλά και μετά·21 «γαλάζιοι» βουλευτές ζητούν έλεγχο «πόθεν έσχες» για Στουρνάρα, Χαρδούβελη!