Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023

VIDEO: Old and New σε ένα πακέτο;

Μιχαηλίδης Δαμιανός και Χριστοδουλίδης Περικλής, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς

Μιχαηλίδης Δαμιανός
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς
Ονομάζομαι Μιχαηλίδης Δαμιανός. Γεννήθηκα το 1987 και μεγάλωσα στην πόλη του Κιλκίς, μέσα σε μια πολύτεκνη αγροτική οικογένεια. Γονείς μου είναι ο Παύλος Μιχαηλίδης και η Ελισάβετ Μαυροματίδου.

Ο "Πυλώνας" του Αθηναϊκού κατεστημένου στη Δυτική Μακεδονία

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης χαρακτηρίζεται από τα μεγάλα λόγια και τις ανεδαφικές εξαγγελίες των κυβερνήσεων. Έχουν εθιστεί και οι πολίτες, γυναίκες και άνδρες, και αρκούνται στην αποστροφή “και τα μισά να κάνει, είναι αρκετά” και δεν εισέρχονται στο εφικτό ή ανέφικτο των εξαγγελιών, στο ωφέλιμο ή άστοχο των πολιτικών επιλογών, στο ανεδαφικό του γενικότερου προσανατολισμού.

Γιώργος Ηλιάδης: Είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς, με την παράταξη ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ



Πολυδιάστατο το πρόγραμμα εκδηλώσεων της 87ης ΔΕΘ

Πολυδιάστατο και πλούσιο σε περιεχόμενο είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της 87ης ΔΕΘ, που αντλεί έμπνευση από τον πολιτισμό, την οικονομία, την κοινωνία, την τεχνολογία και τον αθλητισμό, πέραν του αμιγώς εκθεσιακού σκέλους.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Σάββατο, 2/9/2023, 11:03 μ.μ.

Συλλήψεις για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν στις 30 Αυγούστου 2023 το μεσημέρι σε περιοχή των Σερρών, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας και μία ημεδαπή γυναίκα, καθώς σε δύο οικίες σε περιοχές των Σερρών, διαπιστώθηκε να αποκρύπτουν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 152,94 γραμμαρίων και κατεργασμένη κάνναβη βάρους 75,95 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, σε μία από τις οικίες βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 1.860 ευρώ.

VIDEO: Ξυλοδαρμός και βίαιη συμπεριφορά εις βάρος εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς

Ξυλοδαρμό και βίαιη συμπεριφορά εις βάρος εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς, καταγγέλει ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο, Πασχάλης Μασούρας. Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου 2023.

Σκοτώθηκε 44χρονος αστυνομικός σε τροχαίο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Σήμερα (2 Σεπτεμβρίου 2023) και ώρα περίπου 08.50, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε ημεδαπή γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσυκλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης. Ο 44χρονος αστυνομικός διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Κώστας Σιωνίδης: Παρακαλώ διαφυλάξτε την αξιοπρέπεια και την ηθική

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας

Συνδημότισσες και συνδημότες
Την Πέμπτη 31 Αυγούστου καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο νίκης της «Παιονίας της Προόδου». Το απαρτίζουν 252 άξιοι, ικανοί και τίμιοι συνδημότες που θα αντιπροσωπεύσουν δυναμικά την επόμενη πενταετία όλες τις περιοχές και τα χωριά μας στην διοίκηση του δήμου Παιονίας.

Χριστίνα Χαραλαμπίδου: Είμαι υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς, με το συνδυασμό «ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» του Χρήστου Παπαστεργίου

Υπογράφει η Χριστίνα Κ. Χαραλαμπίδου
Δικηγόρος - Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος Κιλκίς
Πράξεις για την Μακεδονία
Αποφάσισα σε αυτές τις εκλογές να σταθώ στο πλευρό του Χρήστου Παπαστεργίου, ώστε μαζί να θέσουμε τις βάσεις για την Κεντρική Μακεδονία της προόδου, της κοινωνικής προκοπής, της έμπρακτης αλληλεγγύης.

Ελένη Καλαϊτζίδου Φαντίδου: Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, αρκεί να θέλουμε

Υπογράφει η Ελένη Καλαϊτζίδου Φαντίδου
Υποψήφια Σύμβουλος Κοινότητας Κιλκίς
Εάν επιτυχία για έναν Δήμο είναι τα πανηγύρια και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις όχι όμως οι σωστοί δρόμοι, η ασφάλεια των πολιτών, τα αθλητικά κέντρα, η καλύτερη ποιότητα ζωής, η άμεση επικοινωνία του πολίτη με τον δήμο για προβλήματα που προκύπτουν μέσω εφαρμογών και η επίλυση τους, η χαρά της ανάδειξης της περιοχής που διαμένει και όχι η απαξίωση τους, τότε πραγματικά οι πολίτες δεν πρέπει να διαμαρτύρονται γιατί έχουν την χαρά να γευτούν την επιτυχία τών πανηγυριων καί όχι την υποχρέωση στον εαυτό τους και στις επόμενες γενιές για όσους εκλεγούν και δεν κάνουν κανένα ουσιαστικό έργο αλλά ωραίες εκδηλώσεις.

Kατάθεση ψηφοδελτίων Λαϊκής Συσπείρωσης στους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας

Δελτίο τύπου Τομεακής Οργάνωσης Κιλκίς του ΚΚΕ
Με πάνω από 230 υποψηφίους, τους περισσότερους από κάθε άλλη φορά, και σχεδόν στο 70% των κοινοτήτων του νομού, κατατέθηκαν από την Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ, τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας.

Αυτοί είναι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού "Νέα Ισχυρή Παιονία"