Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικη βόλτα στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στο Κιλκίς

 

Παρέμβαση του αναγνώστη της Γνώμης Γ.Π.
Χριστουγεννιάτικη βόλτα στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου στο Κιλκίς

Εισηγήτρια στις ημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις έξι εθνικές προτεραιότητες η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου

Εισηγήτρια στις ημερίδες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις έξι εθνικές προτεραιότητες η βουλεύτρια Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου σε Έδεσσα και Νέα Καλλικράτεια και σε φοιτητική εκδήλωση στην Ξάνθη για τις γυναικοκτονίες

Με στόχο την επικοινωνία του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ διοργανώνονται ημερίδες σε ολόκληρη την χώρα, ώστε μέσω της αδιαμεσολάβητης επαφής με τους πολίτες να αναλυθούν οι έξι εθνικές προτεραιότητες για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, την ενίσχυση του εισοδήματος, τη στήριξη του κοινωνικού κράτους και την παραγωγική ανασυγκρότηση.

Ευχές Χριστουγέννων από το Επιμελητήριο Κιλκίς



Πρόσθετη χρηματοδότηση της πρωτογενούς παραγωγής, λόγω ενεργειακής και ουκρανικής κρίσης ζήτησε ο Γ. Γεωργαντάς, στο Συμβούλιο Υπουργών της ΕΕ

Την πρόσθετη χρηματοδότηση της πρωτογενούς παραγωγής για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις δυσμενείς επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία, ζήτησε με παρέμβασή του στο Συμβούλιο Υπουργών Γεωργίας και Αλιείας που έγινε στις Βρυξέλλες, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς.

Ανακοίνωση για τις αναβληθείσες εκδηλώσεις φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Ευρωπό και στην Γουμένισσα

Ανακοίνωση Δήμου Παιονίας
Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Ευρωπό και στην Γουμένισσα ,που είχαν ακυρωθεί λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών, θα γίνουν αύριο Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022.
- Ευρωπός:17.00 ώρα
- Γουμένισσα: 19.30 ώρα

«Η Παιονία της Προόδου»: Υλοποιούμε με συνέπεια το πρόγραμμα μας

Ανακοίνωση δημοτικής παράταξης "Η Παιονία της Προόδου"
Η ενασχόληση με τα κοινά και ειδικότερα με τον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης αποτελεί πρόκληση και δοκιμασία ταυτόχρονα. Μία επίπονη καθημερινή διαδικασία που απαιτεί σωστές επιλογές, έγκαιρες αποφάσεις, συνεχή προσπάθεια και σαφή προσανατολισμό.

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Γηπέδου Αντισφαίρισης Αξιούπολης

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Γηπέδου Αντισφαίρισης Αξιούπολης. Το έργο αυτό δημοπρατήθηκε τον Δεκέμβριο του 2020 και η χρηματοδότηση του προήλθε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού – Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και παραδόθηκε το 2021.

Μιχάλης Σαρίδης: Θα είμαι υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του Κώστα Σιωνίδη « Η Παιονία της Προόδου»

Υπογράφει ο Μιχάλης Σαρίδης

Ελεύθερος επαγγελματίας

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος με την δημοτική παράταξη του Κώστα Σιωνίδη « Η Παιονία της Προόδου». Ζητώ την στήριξη σας.

1ο βραβείο για το Δημοτικό Σχολείο Χέρσου Κιλκίς στο 8ο μαθητικό φεστιβάλ Ρομποτικής στη Θεσσαλονίκη

Το 1ο βραβείο κατέκτησε η ομάδα 4 παιδιών από τη ΣΤ τάξη του Δημοτικού Σχολείου 
Χέρσου Κιλκίς στο 8ο φεστιβάλ Ρομποτικής για μαθητές που διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Υπουργείο Παιδείας το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Μακεδονίας με τη συμμετοχή δεκάδων σχολείων από όλες τις ενότητες της περιφέρειας.

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης

Θετικός στον Covid-19 διαγνώστηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, έπειτα από προληπτικό διαγνωστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 12/12/2022, 8:35 μ.μ.

Συνελήφθη 58χρονος για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στην «Προστασία Αρχαιοτήτων και της εν γένει Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και του Νόμου «Περί Όπλων»

Η κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαγκαδά οδήγησε στη σύλληψη 58χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά στην «Προστασία Αρχαιοτήτων και της εν γένει Πολιτιστικής Κληρονομιάς», καθώς και του Νόμου «Περί Όπλων»

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (12/12/2022)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Συνεχίζει εντυπωσιακά ο Αλέξανδρος
Την έκτη σερί του νίκη πανηγύρισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς, καθώς επιβλήθηκε με 6-0 της Μεγάλης Στέρνας το μεσημέρι της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο! Η ομάδα των Αναστασιάδη και Δαϊλλίδη έφτασε τους 18 βαθμούς έπειτα από επτά παιχνίδια του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας, και υπολείπεται ενός πόντου της κορυφής.

Επίσκεψη Χρήστου Παπαστεργίου στο Δήμο Παιονίας

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου επισκέφτηκε τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη.

(Video) Δωρεάν περιποίηση της κόμης πολιτών από το Σύλλογο Κομμωτών Κουρέων νομού Κιλκίς

 
Το μήνυμα των Χριστουγέννων, της ανιδιοτελούς προσφοράς στον συνάνθρωπο έκαναν πράξη τα μέλη του Συλλόγου Κομμωτών/Κουρέων νομού Κιλκίς, αφουγκραζόμενα τις ανάγκες ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και συνδράμοντας - με τον δικό τους τρόπο – σε δράσεις αλληλεγγύης σε σύμπραξη με τους εφημέριους των Ιερών Ναών Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων, Παναγία και Αγιου Δημητρίου Κιλκίς, υπό την αιγίδα του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πολυανής & Κιλκισίου, κ. Βαρθολομαίου, καθώς και με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Παιονίας.

Διάλεξη από τον ιστορικό Βλάση Αγτζίδη στο 2ο Πειραματικό Λύκειο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς
Μια εξαιρετική διάλεξη από έναν καταρτισμένο επιστήμονα και έξοχο ομιλητή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 2ου Πειραματικού Λυκείου Κιλκίς στο πλαίσιο του πολιτιστικού Προγράμματος «Δρόμοι της Μνήμης» μετά από πρόσκληση της φιλολόγου κ. Άννας Μπαδήλα.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου Κιλκίς

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 14/12/2022 και ώρα 11.00 π.μ. στην κεντρική πύλη του Νοσοκομείου Κιλκίς.

(Video) Βυζαντινό Ορατόριο με ύμνους των Χριστουγέννων του Συλλόγου "Πέτρος ο Γλυκύς"

Βυζαντινό Ορατόριο με ύμνους των Χριστουγέννων του Συλλόγου "Πέτρος ο Γλυκύς" την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς

(Video) Βυζαντινό Ορατόριο με ύμνους των Χριστουγέννων, του Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς

Βυζαντινό Ορατόριο με ύμνους των Χριστουγέννων, του Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς

Κυκλοφόρησε η συλλογή διηγημάτων του Κιλκισιώτη συγγραφέα Κοσμά Ηλιάδη

Κυκλοφόρησε η Συλλογή Διηγημάτων του Κιλκισιώτη συγγραφέα, Κοσμά Ηλιάδη, από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο και έχει τίτλο «Στα παλιά λημέρια».

Βασίλης Μιχαηλίδης: Έτσι θα πετύχουμε εξοικονόμηση ενέργειας ηλεκτροφωτισμού δημόσιου οδικού δικτύου


Ο γνωστός Κιλκισιώτης επιχειρηματίας Βασίλης Μιχαηλίδης με την ιδιότητά του ως ηλεκτρολόγος κατάφερε οραματιστεί και να συντάξει μελέτη για την εξοικονόμηση ενέργειας ηλεκτροφωτισμού δημόσιου οδικού δικτύου.