Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

(Video) Διαμαρτυρία εργαζομένων στο Νοσοκομείο Κιλκίς, για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ Κιλκίς, για συμμετοχή σε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη


Ανακοίνωση Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς
ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ το Σάββατο 11 του Σεπτέμβρη, ώρα 18:00, στο Άγαλμα Βενιζέλου, στη Θεσσαλονίκη. Λεωφορείο του Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Κιλκίς, για το συλλαλητήριο, θα ξεκινήσει από την Πλατεία Ειρήνης το Σάββατο στις 16:30 μ.μ.

Η συναρπαστική ταινία ‘’Ο άνθρωπος του Θεού’’ στη μεγάλη οθόνη του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου Κιλκίς

Ο βίος και οι σκληρές δοκιμασίες του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως ζωντανεύουν στον ‘’Άνθρωπο του Θεού’’, στη διεθνή κινηματογραφική παραγωγή που έχει αγγίξει ευαίσθητες χορδές, κερδίζοντας την αγάπη του κοινού και υψηλές διακρίσεις στο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου Μόσχας και στο φεστιβάλ ελληνικού κινηματογράφου του Λος Άντζελες.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση διασποράς ψευδών ειδήσεων μέσω παραπλανητικών SMS


Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξιχνιάστηκε υπόθεση διασποράς ψευδών ειδήσεων μέσω παραπλανητικών μηνυμάτων κειμένου (SMS) και σχηματίστηκε δικογραφία τακτικής διαδικασίας σε βάρος δέκα (10) ημεδαπών.

Δήμος Κιλκίς: Αποχαιρετούμε το Πολιτιστικό Καλοκαίρι με τη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού


Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου Κιλκίς, έμφορτο με συγκινήσεις και εντυπωσιακά θεάματα, λίγο πριν σηκώσει άγκυρα, μας αποχαιρετά με μελωδικά ταξίδια στο όνειρο.

Ένα βράδυ, χωρίς την προσευχή του Βόυτσεκ



Του Φώτη Μισόπουλου
ΚΑΤΑΠΊΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΚΌΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΑΝΑΓΟΎΛΑ
Heiner Müller [1]

"Συγχαρητήρια στον Κυριακίδη Κωνσταντίνο και στον Συγγουρίδη Παναγιώτη"


Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Ιεράς Μητροπόλεως Κιλκίς
Το ωδείο μας συγχαίρει θερμά τους σπουδαστές του Κυριακίδη Κωνσταντίνο και Συγγουρίδη Παναγιώτη, για την εισαγωγή τους στο τμήμα μουσικών σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στις θέσεις 14 και 31 αντίστοιχα.

Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης


Εργασίες καθαρισμού και συντήρησης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 ως εξής:

Δήμος Κιλκίς: Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου, σε Γερακαριό, Δίβουνο, Βάθη, Άνω και Κάτω Θεοδωράκια και Τέρπυλλο


Νέα διακοπή ηλεκτροδότησης προγραμματίζεται αύριο Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου από τις 8:00 έως τις 11:00 στους οικισμούς Γερακαριό, Δίβουνο, Βάθη, Άνω και Κάτω Θεοδωράκια καθώς και στο κέντρο του οικισμού της Τερπύλλου λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ στο δίκτυο της περιοχής.

Κορωνοϊός (7/9/2021): 2.807 νέα κρούσματα (47 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 38 θάνατοι και 388 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.807, εκ των οποίων 18 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 605.158 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.0% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 144 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.764 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ξεκίνησε ο Γ' κύκλος της "Ψηφιακής Μέριμνας"


Κοινό Δελτίο Τύπου των Υπουργείων Παιδείας & Θρησκευμάτων, Οικονομικών, Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Άνοιξε το πρωί της Τρίτης 7/9 η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων επιχορήγησης από τους δικαιούχους του Γ’ Κύκλου της «Ψηφιακής Μέριμνας». Ο Γ’ κύκλος απευθύνεται σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες, καθώς και οικογένειες εξαρτώμενων τέκνων με αναπηρία, οι οποίες ταυτόχρονα είναι δικαιούχοι επιδόματος παιδιού ΟΠΕΚΑ για το έτος 2020 στις Β’ και Γ’ εισοδηματικές κατηγορίες (ισοδύναμο οικογενειακό εισόδημα από 6.001 έως 15.000 ευρώ).

Ανακοίνωση-κάλεσμα της ΔΑΣ ΟΤΑ στη διαδήλωση των συνδικάτων στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ.


Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία (ΔΑΣ–ΟΤΑ) εργαζομένων ΟΤΑ Κιλκίς-Παιονίας Δυνάμεις στο Δημόσιο που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ.

ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ
ΟΛΟΙ στη διαδήλωση των συνδικάτων στα εγκαίνια της Δ.Ε.Θ. το Σάββατο 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2021 στην πλατεία ΧΑΝΘ στις 6μ.μ.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 7/9/2021, 2:23 μ.μ.


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης συνελήφθη ένα άτομο στην Πιερία για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη χθες (6 Σεπτεμβρίου 2021) το μεσημέρι, σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, ένας ημεδαπός άνδρας για καλλιέργεια κάνναβης.

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς: Η βαριά πατημασιά ενός αληθινά μεγάλου


Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κιλκίς
Αποχαιρετούμε από τη ζωή, εμείς κι ολάκερος ο κόσμος τον Μίκη Θεοδωράκη. Τον δικό μας άνθρωπο, που πέρασε τη ζωή του όρθιος να ενορχηστρώνει τον αγώνα που του δίδαξαν οι μεγάλοι της παγκόσμιας ιστορίας.

Διακοπή ρεύματος την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στο Πεδινό Κιλκίς


Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί διακοπή ηλεκτροδότησης στην Κοινότητα Πεδινού και στην εταιρία παραγωγής μανιταριών ‘’Κεχαγιά’’ από τις 8:00 έως τις 14:30 λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Υπόμνημα Δημάρχου Κιλκίς στην ΠΕΔΚΜ για τους φωτοβολταϊκούς σταθμούς

Εντείνοντας τον κύκλο των παρεμβάσεών του για την άρση της υπερτροφικής εξάπλωσης των φωτοβολταϊκών σταθμών στη δημόσια γη του Δήμου Κιλκίς, με καταστροφικές συνέπειες για τον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης κατέθεσε χθες υπόμνημα στη συνεδρίαση της ΠΕΔΚΜ ζητώντας την διαμόρφωση και υιοθέτηση μιας κοινής υποστηρικτικής γραμμής για τους όρους της πράσινης ανάπτυξης από την ΚΕΔΕ και τα συναρμόδια υπουργεία.

Συναντήσεις ΚΚΕ Κιλκίς για τη νέα σχολική χρονιά

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς 
Συναντήσεις με τους Δ/ντές Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, όπως και με το Δήμαρχο Κιλκίς, είχε αντιπροσωπεία της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ τις προηγούμενες ημέρες, με επικεφαλής την Ειρήνη Χατζή, γραμματέα της ΤΕ Κιλκίς και το Γιάννη Φαχουρίδη, δημοτικό σύμβουλο με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», με σκοπό την ενημέρωση για την κατάσταση στα σχολεία πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Συνάντηση ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς για θέματα λειτουργίας των σχολείων


Δελτίο τύπου ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς 

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ νομού Κιλκίς την Δευτέρα 6-9-2021 πραγματοποίησε συνάντηση για τα θέματα λειτουργίας των σχολείων & της εκπαίδευσης, με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς κ. Χριστοφορίδη Θεόδωρο. Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ τόνισε την αναγκαιότητα της έγκρισης και λειτουργίας των δεκαέξι (16) ολιγομελών τμημάτων που δεν εγκρίθηκαν στο Νομό Κιλκίς.

Εγκρίθηκε ο διαγωνισμός για την ανέγερση του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς

Φωτογραφία αρχείου (Νοεμβρίου 2019):
Ο Γ. Γεωργαντάς 
με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα
Ανάρτηση του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά
Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή εγκρίθηκε η διενέργεια διεθνούς διαγωνισμού για το έργο «Ανέγερση Δικαστικών Μεγάρων Κιλκίς, Σερρών, Έδεσσας και Ανακατασκευή Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης και Συντήρηση και Διαχείριση Αυτών μέσω ΣΔΙΤ».