Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

"Όταν ο εκφοβισμός δεν έχει πάτο…"

Ανακοίνωση Περιφερειακού Συνδυασμού "Κοιτάμε Μπροστά" στην Κεντρική Μακεδονία

Πότε στράγγισε μέσα σας η ανθρωπιά; Πότε πρόλαβε να μετατραπεί σε κτηνώδη ένστικτα; Λέγεσαι άνθρωπος όταν χτυπάς ένα παιδί στα πλευρά και τα πόδια, ενώ σου φωνάζει «πονάω, πονάω, σταματήστε, πονάω, ρε!»;

Καλλιτεχνικό δρώμενο στο νοσοκομείο Παπανικολάου


Δελτίο τύπου 
καλλιτεχνικής ομάδας «FireArt»

Η καλλιτεχνική ομάδα «FireArt» σε συνεργασία με τη χορευτική ομάδα «Β+6», με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες που γεννάει η εξέλιξη του τρίτου κύματος της πανδημίας, παρουσιάζει καλλιτεχνικό δρώμενο τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στις 12μ.μ. στο Γενικό Νοσοκομείου «Γεώργιος Παπανικολάου» στον αύλειο χώρο (Πέτρινο Κτίριο δίπλα στο φαρμακείο).

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Κυριακή 7/3/2020, 9:46 μ.μ.


Εξιχνίαση κλοπής
Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού άνδρα, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (6 Μαρτίου 2021) το πρωί σε περιοχή της Πέλλας, αφαίρεσε μεταλλικά μέρη σιδηροδρομικών γραμμών. Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, εντοπίσθηκε το όχημα που χρησιμοποίησε ο ημεδαπός, έμφορτο με τα κλεμμένα μεταλλικά αντικείμενα και κατασχέθηκε.

Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς: Σπάμε τις αλυσίδες του ατομικού δρόμου

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλους Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας-ΟΓΕ)
«Η 8η Μάρτη, η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, είναι αφιερωμένη στους αγώνες των γυναικών για τα δικαιώματά τους στην εργασία, για την ισότιμη θέση τους στην κοινωνία, 111 χρόνια από την καθιέρωσή της μετά από πρόταση της Κλάρας Τσέτκιν, το μήνυμά της παραμένει ζωντανό και επίκαιρο γιατί η ανισοτιμία της γυναίκας ζει και βασιλεύει.

50 αποχρώσεις του κόκκινου


Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Έτσι που λέτε. Όλη η Ελλάδα 50 αποχρώσεις του κόκκινου τα έξυπνα μέτρα να πρέπει επειγόντως να κάνουν rapid test IQ γιατί δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα, και οι ευθύνες για τα σκαμπανεβάσματα του ιικού φορτίου να γίνονται μπαλάκι ανάμεσα στις αντοχές του συστήματος υγείας και στο απείθαρχο του Έλληνα.

(Video) Εθελοντική αναδάσωση στο Δάσος Πεδινού

Εθελοντική αναδάσωση στο Δάσος Πεδινού, την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021.

Τσιτουρίδης: Οι Έλληνες είναι οι μοναδικοί Ευρωπαίοι που βγαίνουν από το σπίτι τους με άχρηστα sms


Κοινή δήλωση των ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ, πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου, ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ, πρώην υπουργού, ΚΡΙΝΙΩΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ, πρώην προέδρου της Κοινοβ. Επιτροπής Εξωτερικών & Άμυνας, ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ, πρώην υπουργού, ΣΑΒΒΑ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ, πρώην υπουργού
«Η ανακοίνωση της νέας δέσμης μέτρων και η παράταση — για πέμπτο μήνα — ενός παράδοξου λοκνταουν αποδεικνύουν, πέρα από οποιαδήποτε αμφιβολία, ότι η διαχείριση της πανδημίας στη χώρα μας έχει αποτύχει δραματικά. 

Κιλτίδης: Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τρένο


"Το υποσχέθηκα στον ανεπανάληπτο Έλληνα, Κώστας Γουμάτη, για να μαθαίνουν οι νέοι",
λέει ο 
Κώστας Κιλτίδης σε ανάρτησή του στο Facebook και συνεχίζει:
"Ο Λίνος Καρζής, ξάφνιασμα πνευματικό του ελληνισμού στον μεσοπόλεμο, μέγιστος θεατράνθρωπος και όχι μόνο, προσδιορίζει τι είναι το Ζευμπέκικο (έτσι το έγραφαν).

Κορωνοϊός (7/3/2021): 1.142 νέα κρούσματα (1 κρούσμα στο νομό Κιλκίς) και 53 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.142, εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 205.120 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.7% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 67 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 3.348 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Πιέρρος μιλά στη Γνώμη, στους Μαρκόπουλο Θωμά και Νικολοπούλου Αναστασία


H συνέντευξη δόθηκε στους, Μαρκόπουλο Χ. Θωμά και Νικολοπούλου Αναστασία
Σήμερα, έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε έναν νέο, ακμαίο, ορμητικό, δουλευταρά και σοβαρό κύριο, Δημοσιογράφο, Ρεπόρτερ, Αναλυτή, Παρουσιαστή και Ραδιοφωνικό Παραγωγό. Τον κο. Πιέρρο Γιώργο. Το Γιώργο μπορεί να παρακολουθήσει κανείς σε αρκετά ΜΜΕ της πατρίδας μας, πολυγραφότατος και με ''χειρουργική ακρίβεια'' στις δημοσιογραφικές τοποθετήσεις του και... αλλά... ας μας πει τα υπόλοιπα εκείνος.