Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Δεν είναι φήμες, το Καραόκε Πάρτυ στις Φήμες Κιλκίς


Συζήτηση Γκουντενούδη με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων διασκέδασης και εστίασης

Εποικοδομητική συζήτηση είχε ο Δήμαρχος Παιονίας, Χρήστος Γκουντενούδης, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014 με τους ιδιοκτήτες καταστημάτων νυκτερινής διασκέδασης και εστίασης. Σε ήπιο κλίμα οι παρευρισκόμενοι αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με τις άδειες και τη λειτουργία των καταστημάτων.

Kαθεστώς οικοπέδων που παραχωρήθηκαν για στεγαστική αποκατάσταση

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Συζητήθηκε σήμερα, Τετάρτη 1 Οκτωβρίου, στη Βουλή τροπολογία σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας η οποία κατατέθηκε από τον Βουλευτή Χαλκιδικής Ιωάννη Δριβελέγκα σε συνεργασία με τον Βουλευτή Γ. Γεωργαντά που έγινε δεκτή από τον υπουργό και εγκρίθηκε από τη Βουλή, και αφορά στο καθεστώς οικοπέδων που παραχωρήθηκαν προς στεγαστική αποκατάσταση με βάση τις διατάξεις του από 24/4/1985 Π.Δ.

ΕΠΣ Κιλκίς: Αναβάλλονται οι αγώνες του Σαββατοκύριακου

Αναβάλλονται για το επόμενο Σαββατοκύριακο 11 και 12 Οκτωβρίου όλοι οι αγώνες της ΕΠΣ Κιλκίς του Σαββάτου 4 και της Κυριακής 5 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα των αγώνων παραμένει το ίδιο.

Επίσημη παραίτηση Θρασύβουλου Βεντούρη σήμερα

Την λήξη της συνεργασίας του με όλους τους διοικητές των Νοσοκομείων της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας ανακοίνωσε σήμερα 1 Οκτωβρίου 2014, ο κ. Θρασύβουλος Βεντούρης, λόγω αποχώρησης από την θέση του Διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο καρκίνος του μαστού χτυπά και τους άνδρες

Ο καρκίνος του μαστού δεν κάνει διακρίσεις στους ανθρώπους καθώς χτυπά, αν και σε μικρότερο ποσοστό σε σχέση με τις γυναίκες, και τους άνδρες!

"Θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Κιλκίς για την δήθεν αξιολόγηση των υπάλληλων"

Φαχουρίδης Ιωάννης
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης . «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς»
"Η κυβέρνηση με το Νόμο 4250/14 επιβάλει την απαράδεκτη μεθόδευση της κατηγοριοποίησης των υπάλληλων στα πλαίσια της ψευδεπίγραφης «αξιολόγησης».

Δεν υπάρχει λόγος σύγχυσης ή ανησυχίας

Από το Αυτοτελές Τμήμα ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής: "Στο πλαίσιο της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) “ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2014” θα πραγματοποιηθεί δοκιμαστική ενεργοποίηση του συνόλου των σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014, ως ακολούθως:

Επείγουσα ανάκληση του προϊόντος «Σκόρδο σε άλμη»

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των τροφίμων για την παρακολούθηση των προσθέτων και των χρωστικών ουσιών και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Βόλου του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Σκόρδο σε άλμη», το οποίο βρέθηκε να περιέχει θειώδη χωρίς αυτό να αναγράφεται στην ετικέτα του προϊόντος.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Για να προλάβουν την πλήρη αποσύνθεση της κυβέρνησης- Σκηνοθετούν «ηρωική έξοδο»·Φ. Κουβέλης –Οι εκλογές πολλές φορές είναι σωτήριες- Αύριο το συνέδριο της ΔΗΜ. ΑΡ·Αλ. Ταίπρας: Σε εκλογική ετοιμότητα ο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Το σχέδιο με τις δόσεις σε εφορία και Ταμεία –Η τελική πρόταση της κυβέρνησης που αναμένει την έγκριση των δανειστών, για να προχωρήσει·Τρεις παραιτήσεις γενικών γραμματέων «φωνάζουν» εκλογές·Διαπραγμάτευση κάτω από το.. χαλί-Επεισόδιο για τους αυλικούς

ΕΦΕΤ: Ανάκληση αλίπαστων κολεών

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων για τον προσδιορισμό ισταμίνης και σε συνεργασία με την Α’ Χημική Υπηρεσία Πειραιά του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση εγκυτιωμένων ιχθυηρών (Κολεοί Ακέφαλοι Αλίπαστοι), που περιείχαν ισταμίνη σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από το επιτρεπτό όριο.