Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

ΕΓΕ Γουμένισσας: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας σε Τουρκία και Συρία

Δελτίο τύπου ΕΓΕ Γουμένισσας
Η Ένωση Γυναικών Ελλάδας – Παράρτημα Γουμένισσας, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023, στις 5 το απόγευμα, έκοψε την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα της μέσα σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα με τη συμμετοχή πολλών γυναικών που κατέκλυσαν το καφέ-CORTE. 

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη του Κιλκίς έφερε τη «Σχεδία» στην πόλη

Ανακοίνωση Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, στο πλαίσιο της «Διεθνούς Εβδομάδας Πωλητών Περιοδικών Δρόμου», η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς και το ελληνικό περιοδικό δρόμου «Σχεδία» υλοποίησαν τη δράση «Πωλητής για μία ώρα» στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα κατά της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς (14/2/2023)

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς
Σημαντικό διπλό στις Καστανιές
Όταν έχεις απέναντί σου εκτός από έναν έμπειρο αντίπαλο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως επίσης και κάποιες «περίεργες διαιτητικές παραλείψεις», το μόνο που κρατάς είναι οι τρεις βαθμοί! Αυτούς κέρδισε ο Αλέξανδρος Κιλκίς στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τις Καστανιές με το 2-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο Πολύκαστρο, την 17η Φεβρουαρίου 2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων νομού Κιλκίς "Ο Φλάμπουρας" κόβει τη βασιλόπιτα 2023



Από την Αθήνα στο Κιλκίς: Η καλλιτεχνική διαδρομή του Λεωνίδα Λαπάκη

Της Πάολας Χαραλαμπίδου
Αν τον πετύχετε ποτέ στο Stretto, στο καφέ που συχνάζει, μην διστάσετε να του μιλήσετε. Άνθρωπος ζεστός, ευγενής, ταπεινός, ο Λεωνίδας Λαπάκης πήρε μια απόφαση ζωής πριν από δύο χρόνια με τη σύζυγό του. Άφησε την Αθήνα για να εγκατασταθεί μόνιμα στο Κιλκίς, όπου ζει τα τελευταία 20 χρόνια η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας.

Η κουρελιασμένη σημαία, η Gnomiwebtv και το Ράδιο Αρβύλα

Ένας στρατιώτης θυμάται

Του Κώστα Μπούζα
Δεν περνάει ούτε μια μέρα που να μην θυμηθώ εκείνους τους δρόμους του Βορρά. Κιλκίς, χειμώνας. Ουζερί δίπλα στην πλατεία. Η πιάτσα των ταξί. Ο Ο.Τ.Ε. Εκείνο το μπαράκι με τα γυάλινα τραπέζια, τις ψάθινες πολυθρόνες και τα γαρύφαλλα στα βάζα.

(Video) Μαθήματα πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, σε μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς

Μαθήματα πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, σε μαθητές του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς. Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023.

Ιατροφαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό παρέδωσε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Κιλκίς

Ιατροφαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό για τους πληγέντες από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία παρέδωσε σήμερα, εκ μέρους των μελών του Φαρμακευτικού Συλλόγου ν. Κιλκίς, ο πρόεδρός του Κώστας Κατσιάνος στον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη.

Τακτική Γενική Συνέλευση, του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς

Ανακοίνωση Εργατικού Κέντρου Κιλκίς
Συναδέλφισσα – Συνάδελφε 
Καλείσαι να παρευρεθείς, με την υπ' αριθμ. 103/6-2-2013 απόφαση του Δ/κού Συμβουλίου, στη Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στις 22-2-2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:00μμ, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού μας Κέντρου με θέματα ημερησίας και διάταξης τα παρακάτω:

Κιλκίς: Ημερίδα με θέμα «Το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας»

Ανακοίνωση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Σας προσκαλούμε στην Ημερίδα με θέμα «Το ΕΣΠΑ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας» και συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023, στη συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, στις 11.00 πμ και έως τις 1.30 μμ.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Αγώνας ενάντια στην αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Η Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2023, ορίσθηκε ως ημέρα απεργίας από τη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (Δ.Ο.Ε.) και την Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Μ.Ε.) ενάντια στην ατομική αξιολόγηση. Γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση καθώς και τα καλοταϊσμένα Μ.Μ.Ε θα μιλήσουν για τους τεμπέληδες εκπαιδευτικούς, για τις συντεχνίες και τον λαϊκισμό….Εμείς όμως, γνωρίζουμε ότι:

Διήμερη επίσκεψη Χρήστου Παπαστεργίου στο δήμο Κιλκίς

Δελτίο τύπου περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία»
Τον δήμο Κιλκίς, για σειρά θεσμικών συναντήσεων, επισκέφθηκε το διήμερο 9 και 10 Φεβρουαρίου 2022, κλιμάκιο της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία», στο οποίο συμμετείχαν ο επικεφαλής Χρήστος Παπαστεργίου, ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς Τάκης Τερζίδης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Βαφειάδης και ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής Λάζαρος Παζαρτζικλής.

ΠΟΛΥΑΝΕΙΟ ΩΔΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ: Αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς