Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Θεοπούλα Δούτση: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο ΒαφειάδηΑνακοίνωση Συμμαχίας Αντίστασης και Αλληλεγγύης με υποψήφια Περιφερειάρχη τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου

Δελτίο τύπου Συμμαχίας Αντίστασης και Αλληλεγγύης
Η κοινή προσπάθεια της ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ριζοσπαστικών, κινηματικών αυτοδιοικητικών και πολιτικών δυνάμεων και ευαισθητοποιημένων ανένταχτων πολιτών «γέννησε» τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ), η οποία κατεβαίνει στις εκλογές της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με επικεφαλής και υποψήφια Περιφερειάρχη τη Δέσποινα Χαραλαμπίδου.

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια ζώσης δημόσια συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 4η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 18.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Με απόφαση Αυγενάκη - Λυκουρέντζου απαλλάσσονται από εκτιμητικά τέλη πυρόπληκτοι κτηνοτρόφοι

Κατόπιν συνεργασίας του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού αποφάσισε σήμερα να μην απαιτείται η καταβολή εκτιμητικών τελών από τους παραγωγούς για τις απώλειες του ζωικού κεφαλαίου για ζημιές οι οποίες προέρχονται από ακραία καιρικά φαινόμενα και θεομηνίες όπως αναφέρονται στο ν. 4797/2021 περί Κρατικής Αρωγής, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Μικροβιολογικό Εργαστήριο στο Κιλκίς, ζητά βοηθό Μικροβιολόγου - 31/8/2023

Μικροβιολογικό Εργαστήριο στο Κιλκίς ζητά βοηθό Μικροβιολόγου με εμπειρία στις αιμοληψίες.Τηλ.επικοινωνίας 6977016404

Παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου

Ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου σας προσκαλεί την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12:30, στην παρουσίαση των θέσεων και του ψηφοδελτίου της παράταξης.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης», στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Μηχάνημα έργου της Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς στο μέτωπο κατάσβεσης της πυρκαγιάς στην Κορώνα Παιονίας


Μηχάνημα έργου για την κατάσβεση της πυρκαγιάς σε χαμηλή δασική έκταση βορειοδυτικά του οικισμού Κορώνα διέθεσε άμεσα η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης ο αναπληρωτής προϊστάμενος του τμήματος πολιτικής προστασίας Θεόδωρος Κοκκίνης και το στέλεχος του τμήματος Κλεαρέτη Πασσαλίδου βρέθηκαν στο σημείο όπου επιχειρούσαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.
Το μηχάνημα έργου της Π.Ε. Κιλκίς έκανε διάνοιξη και διαπλάτυνση αντιπυρικών ζωνών , σύμφωνα με τις οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς

Ανακοίνωση Πολυανείου Ωδείου Κιλκίς
Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο Πολυάνειο Ωδείο Κιλκίς. Αφήνουμε πίσω τις βουτιές και προγραμματίζουμε έγκαιρα την εγγραφή μας στο μουσικό όργανο της επιλογής μας.
Αν δεν έχετε επιλέξει θα σας κατευθύνουμε με ειδικά τεστ να διαλέξετε το όργανο που σας ταιριάζει.
Σας περιμένουμε καθημερινά 2.30μ.μ-8.30μ.μ.και Σάββατο 9.30π.μ-2.00μ.μ.

Κώστας Σιωνίδης: Καταθέσαμε το οριστικό ψηφοδέλτιο νίκης της «Παιονίας της Προόδου»

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας

Στις 2:02 μμ σήμερα Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023, καταθέσαμε το οριστικό ψηφοδέλτιο νίκης της «Παιονίας της Προόδου». Το μεγαλύτερο τμήμα του, είχε κατατεθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου με αρ. πρ. 50 ανάμεσα σε όλους τους συνδυασμούς που συμμετέχουν στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου πανελλαδικά.

Σοφία Καπαλτσίδου: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη
Γεωργία Βαλμά: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο ΒαφειάδηΧριστίνα Χρυσοχοΐδου: Συμπορεύομαι με το ΝΕΟ ΚΙΛΚΙΣ και τον Θεόδωρο Βαφειάδη

Υπογράφει η 
Χριστίνα Χρυσοχοΐδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Για όσους δεν με γνωρίζουν, ονομάζομαι Χριστίνα Χρυσοχοΐδου. Γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι στο Κιλκίς. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Υπηρέτησα ως ειδικευόμενη ιατρός στην Πτολεμαϊδα, στο Μάντσεστερ και Barnsley της Αγγλίας, και στην Αθήνα. Εργάζομαι στην ΩΡΛ κλινική του Γ.Ν. Κιλκίς από το 2004 και κατέχω το βαθμό της Διευθύντριας.

Η Κοινότητα Αξιούπολης, ευχαριστεί θερμά...

Ευχαριστήριο Κοινότητας Αξιούπολης
Οι εκδηλώσεις των 43ων Αξιουπολιτικων ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 27 Αυγούστου με μεγάλη επιτυχία. Σας ευχαριστούμε θερμά για την στήριξή σας αλλά και για την παρουσία σας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει τις κινητοποιήσεις εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών

Ανακοίνωση Ιατρικοιύ Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει όπως πάντα τις εξαγγελθείσες δράσεις των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών, που αφορούν στην αναστολή εκτέλεσης των παραπεμπτικών του ΕΟΠΥΥ από 1 Σεπτεμβρίου και σε απεργιακές κινητοποιήσεις και έχουν ως στόχο την κατάργηση του clawback καθώς και την διόρθωση της μέχρι τώρα δυσλειτουργικής συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ.

Διπλάσιος του διατιθέμενου ο προϋπολογισμός των προτάσεων - Ενδιαφέρον για επενδύσεις 8.000.000 € μέσω του LEADER της ΑΝΚΙ

Δελτίο τύπου Αναπτυξιακής Κιλκίς
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 30.8.2023 η διαδικασία υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για το Τοπικό Πρόγραμμα LEADER/CLLD (παρεμβάσεις Ιδιωτικού χαρακτήρα) της Αναπτυξιακής Κιλκίς στο πλαίσιο του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.

Λένα Αναστασιάδου για ΔΕΥΑ Κιλκίς: Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του

Υπογράφει η Λένα Αναστασιάδου
Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Σήμερα, στην εκπνοή κυριολεκτικά της νυν δημοτικής θητείας, συμπληρώνουμε δύο τουλάχιστον χρόνια, με ανακοινώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και συνεχή ερωτήματα από την πλευρά μας, σχετικά με τη μη ορθή και άκρως προβληματική διαχείριση της ΔΕΥΑ, όπως είναι το χρέος των οκτώ εκατομμυρίων στη ΔΕΗ, σε μια επιχείρηση με ανταποδοτικό χαρακτήρα, η πλημμελής λειτουργία υπηρεσιών, η αχαρακτήριστη συμπεριφορά συγκεκριμένων υπηρεσιακών στελεχών, τα χαμηλά ποσοστά εκπτώσεων σε διαγωνισμούς, ειδικά των εμβληματικών έργων, οι προμήθειες που γίνονται από τη ΔΕΥΑ με διπλάσια χρήματα από ότι θα τα κατασκεύαζε ο ιδιώτης, η μυστική αλληλογραφία μεταξύ των υπηρεσιακών παραγόντων κλπ.

Ανοιχτή επιστολή ΔΕΥΑΚ, προς τους δημότες Κιλκίς

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΚΙΛΚΙΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ του Υποέργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ» του Έργου «ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ»
Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκθέσουμε ένα σύντομο ιστορικό του υποέργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΔΡΟΜΕΤΡΩΝ» για το οποίο τελευταία διαδίδονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στον τοπικό τύπο, διάφορα ευφάνταστα σενάρια περί άνομων ενεργειών και παραλείψεων, που στόχο έχουν να πλήξουν το κύρος της ΔΕΥΑ ΚΙΛΚΙΣ αλλά και των υπηρεσιακών της στελεχών που απαρτίζουν την Επιτροπή Παραλαβής του ανωτέρω υποέργου.