Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Προτεραιότητα η περιφρούρηση της δημόσιας υγείας

Ανακοίνωση Ομάδας Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς για το άνοιγμα των σχολείων
«Οι αντιφάσεις και οι παλινωδίες της κυβέρνησης Μητσοτάκη αναφορικά με τα σχολεία εγκυμονούν πολύ σοβαρούς κινδύνους για τη δημόσια υγεία. Πριν έναν μήνα ισχυρίζονταν, ορθώς, πως το κλείσιμο των σχολείων συνιστά κατεπείγουσα ανάγκη, καθώς τα χαρακτήριζαν «υγειονομικές βόμβες μετάδοσης του ιού». 

Πολύμορφη δραστηριότητα της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ μπροστά στην Πρωτομαγιά

Δελτίο τύπου ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ
Με αφισοκολλήσεις, αναρτήσεις πανό, περιοδείες σε εργασιακούς χώρους και συζητήσεις με εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες, τα μέλη της ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, καλούν το λαό του Κιλκίς να μπει στη μάχη και να βγει στην αντεπίθεση, ώστε η «επόμενη μέρα» να τον βρει πιο δυνατό για την υπεράσπιση της υγείας και των δικαιωμάτων του, γιατί έχει πληρώσει πολλά και δεν πρέπει να πληρώσει κι ξανά. 

Τουρισμός: «Νέες τάσεις και ευκαιρίες ανάκαμψης»

Υπογράφει ο Γιώργος Σ. Φραγγίδης
Υπεύθυνος ΚΤΕ Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής
Βουλευτής Νομού Κιλκίς
Η ελληνική οικονομία, στενά συνδεδεμένη με τον τουρισμό, βρίσκεται αντιμέτωπη με μεγάλες προκλήσεις. Μετά την πολυετή οικονομική κρίση, η πανδημία του covid-19 έφερε νέα αβεβαιότητα και ανασφάλεια, έπληξε την επιχειρηματική δραστηριότητα και αναμένεται να εκτοξεύσει την ανεργία.

Η παρεξήγηση


Του Φώτη Μισόπουλου
ΤΣΙΓΚΟΡΙΝ : ....Ω, τι ευτυχία, να σκέφτεται κανείς πως γρήγορα θα ξανα-ιδωθούμε !
ΑΝΤΟΝ ΤΣΕΧΩΒ [1]

Θ. Καράογλου: Προσαρμοσμένη στις συνθήκες της εποχής η 85η ΔΕΘ

Το μοντέλο διεξαγωγής της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 5 Σεπτεμβρίου 2020, τέθηκε επί τάπητος στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Υφυπουργού Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης), κ. Θεόδωρου Καράογλου, με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ-Helexpo.

Μήνυμα Κ. Μητσοτάκη προς τους πολίτες για το σχέδιο σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων

Μήνυμα του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Συμπολίτες μου, 
Εδώ και μήνες η πατρίδα μας, αλλά και ο κόσμος ολόκληρος, δίνει μια μάχη με έναν αόρατο και ύπουλο εχθρό. Πήραμε μέτρα πρωτοφανή για να περιορίσουμε την εξάπλωσή του. Αποδεχτήκαμε, ως κοινωνία, την ανάγκη να παραλύσει η οικονομική δραστηριότητα για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές. 

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 28/4/2020, 01:30 μ.μ.

Σύλληψη για καλλιέργεια κάνναβης 
Συνελήφθη χθες (27 Απριλίου 2020) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας ένας άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να καλλιεργεί 4 δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες στην αυλή της οικίας του, τα οποία και κατασχέθηκαν. 

Μήνυμα Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. για την εργατική Πρωτομαγιά


Περί τηλεκατάρτισης... και σκανδαλωδών παρωδιών αυτής

Του Δημήτρη Μάρδα 
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών - π. Αν. υπουργού Οικονομικών 
Με αφορμή το θόρυβο που προκάλεσε το πρόγραμμα τηλεκατάρτισης με το γνωστό όρο Σκόιλ Ελικικού, αναφέρθηκε σε διάφορα δημοσιεύματα ότι για τηλεκατάρτιση δόθηκαν 200 εκ. ευρώ στα ΚΕΚ κατά το 2015-19.

"Μη μου πεις πως δεν στο είπα"

Του Δημήτρη Νίκογλου 
Όπως κάθε επανάσταση που εκτός των απωλειών της έχει και τα οφέλη της, έτσι και η αδράνεια, πέραν των απωλειών της έχει εξίσου και αυτή τα οφέλη της.

Βίντεο του ΚΚΕ για την Εργατική Πρωτομαγιά 2020

Τηλεδιάσκεψη Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ νομού Κιλκίς
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κιλκίς πραγματοποίησε τηλεδιάσκεψη με τον Πρόεδρο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών N.Κιλκίς ώστε να ενημερωθεί για τις επιπτώσεις της πανδημίας στον κλάδο των λογιστών – φοροτεχνικών αλλά και για το σύνολο των επιχειρήσεων που πλήττονται. 

Ε.Λ.Μ.Ε. νομού Κιλκίς: Ανακοίνωση - καταγγελία για τη νομοθετική πρωτοβουλία της κυβέρνησης στην εκπαίδευση

Ανακοίνωση Ε.Λ.Μ.Ε. νομού Κιλκίς
Το Δ.Σ της ΟΛΜΕ σε προηγούμενη ανακοίνωσή του είχε έγκαιρα επισημάνει και προειδοποιήσει το Υπουργείο Παιδείας ότι θεωρεί απαράδεκτη την κατάθεση του νομοσχεδίου που αφορά τα μείζονα ζητήματα της εκπαίδευσης εν μέσω πανδημίας και παράλληλα εχθρική πράξη προς τον κλάδο μας.