Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 21 Απριλίου 2021

Συμμετοχή της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς στην 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και στη Θράκη 2019-2020


Ανακοίνωση 
Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στην 33η Επιστημονική Συνάντηση για το Αρχαιολογικό Έργο στη Μακεδονία και στη Θράκη 2019-2020 με έξι ανακοινώσεις για το αρχαιολογικό έργο, που διεξάγεται στην Π.Ε. Κιλκίς, και σας προσκαλεί να τις παρακολουθήσετε.

Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς


Εργασίες συντήρησης στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης – Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Πέμπτη 22 Απριλίου έως και την Παρασκευή 23 Απριλίου 2021.

Μήνυμα Δημήτρη Αγαθόπουλου για 21η Απριλίου 1967


Υπογράφει ο Δ. Αγαθόπουλος
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης Κιλκίς "Συμμετέχω"
Σαν σήμερα, 54 χρόνια πριν, καταλύθηκε το δημοκρατικό πολίτευμα και εγκαθιδρύθηκε η "Χούντα των Συνταγματαρχών". Η Ελλάδα έμπαινε στην πιο σκοτεινή περίοδο, στη μαύρη σελίδα της ιστορίας μας.

Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για τα μέτρα που θα ισχύσουν

Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021
Διανύουμε την τελευταία και πιο ευαίσθητη φάση του πολέμου με τον κορωνοϊό. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη κούραση. Αλλά υπάρχουν δίπλα μας και νέοι σύμμαχοι: Οι εμβολιασμοί, τα self-test, αλλά και ο καλύτερος καιρός μάς κάνουν αισιόδοξους ότι η πρωτοφανής αυτή περιπέτεια τελειώνει.

Η «Ευρωπαίων Πόλις» στο επίκεντρο


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Στην Αρχαία Ευρωπό ενόψει της Ημέρας της Ευρώπης ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς προσκεκλημένος του Δημάρχου Παιονίας κ. Κωνσταντίνου Σιωνίδη.

Με το 50% των εκθετών η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 24 Απριλίου 2021


Με το 50% των εκθετών, ήτοι με πενήντα εννέα παραγωγούς και πενήντα τέσσερις επαγγελματίες πωλητές, θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 24 Απριλίου. Στη λαϊκή αγορά εφαρμόζονται οι έκτακτες υγειονομικές ρυθμίσεις για τον περιορισμό της διασποράς της Covid – 19 οι οποίες αφορούν:

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τετάρτη 21/4/2021, 6:41 μ.μ.


Συνελήφθησαν δύο άτομα στην Κεντρική Μακεδονία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών
Στο πλαίσιο στοχευμένων ερευνών για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε ξεχωριστές περιπτώσεις σε Θεσσαλονίκη και Ημαθία, δύο άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και σε βάρος τους σχηματίσθηκαν δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Κορωνοϊός (21/4/2021): 3.015 νέα κρούσματα (40 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 86 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.015, εκ των οποίων 14 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 323.639 (ημερήσια μεταβολή +0.9%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 61 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.833 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Rapid Tests στον Καμπάνη Κιλκίς: 4 θετικά από τα 126 που εξετάστηκαν


Δωρεάν rapid tests στον Καμπάνη της Δημοτικής Ενότητας Γαλλικού πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ. Από το πρωί έως το μεσημέρι 126 συμπολίτες μας προσήλθαν για έλεγχο, από τους οποίους θετικοί διαπιστώθηκαν οι 4.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση λαθρεμπορίας τσιγάρων και καπνού


- Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη συνελήφθησαν 9 άτομα μεταξύ των οποίων και ο «αρχηγός» της οργάνωσης
Σε οικίες και αποθήκες που χρησιμοποιούσαν εντοπίσθηκαν πάνω από 700.000 τσιγάρα, 900 κιλά καπνού και ειδικά διαμορφωμένο παρασκευαστήριο καπνού
Επίσης κατασχέθηκαν πάνω από 56.000 ευρώ, ενώ οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί υπολογίζονται σε πάνω από 329.000 ευρώ
Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς, εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούταν συστηματικά στο λαθρεμπόριο καπνικών προϊόντων.

Έκτακτη εθελοντική αιμοδοσία στο Κιλκίς, την Πέμπτη 22 Απριλίου 2021


Ανακοίνωση 
 Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς
Οι επιπτώσεις της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, αλλά και των έκτακτων περιοριστικών μέτρων στις μετακινήσεις των πολιτών, έχουν προκαλέσει σοβαρές ελλείψεις στα αποθέματα αίματος σε όλες τις αιμοδοσίες της χώρας. 

(Video) Παρουσίαση του μοναδικού στην Ελλάδα υπερσύγχρονου οχήματος πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Κιλκίς

Κιλκίς, Τετάρτη 21 Απριλίου 2021: Παρουσίαση του μοναδικού στην Ελλάδα υπερσύγχρονου οχήματος πολλαπλών χρήσεων της Π.Ε. Κιλκίς.

Μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη για 21η Απριλίου 1967


Μήνυμα Γιώργου Φραγγίδη
Μία από τις πιο σκοτεινές σελίδες πρόσφατης ιστορία της Ελλάδας αποτελεί η εγκαθίδρυση της απριλιανής δικτατορίας των συνταγματαρχών το 1967, που με τη χρήση ωμής βίας κατέλυσε τη δημοκρατία και κατέλαβε την εξουσία με πρόσχημα την αποφυγή της αναρχίας και την ομαλή διακυβέρνηση, οδηγώντας τη Χώρα σε περιπέτειες, με αποκορύφωμα την τραγωδία της Κύπρου.