Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

O 17αρης, ο Λαμπρακης, ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλα παραμύθια

Της Παναγίτσας Μιχαήλου
Αυτό που οι Συριζαίοι δεν θέλουν τα 17χρονα να ζουν στην ιστορική άγνοια με ξεπερνά. Γιατί εγώ συμφωνώ πως ο Λαμπράκης είναι ένα από τα πλέον σημαντικά κεφάλαια της ιστορίας μας. Είναι κατά τη γνώμη μου η πλέον φωτεινή θυσία της μετεμφυλιακής Ελλάδας που μας δίδαξε πως ο ήρωας ειναι πάνω από κομματικές ταυτότητες και παρατάξεις.

Κατασχέθηκαν πάνω από 3.200 πακέτα τσιγάρων και 11 κιλά καπνού

Στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση της λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων, συνελήφθησαν χθες (9 Ιουνίου 2018) το πρωί σε περιοχές της Θεσσαλονίκης από αστυνομικά κλιμάκια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνολικά 7 άτομα σε διαφορετικές περιπτώσεις, για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Αύρα εσπερινή έπνευσε στη χορωδιακή συνάντηση Κασσανδρείας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς 
Η χορωδία του Πολιτιστικού Μουσικού Συλλόγου Κιλκίς, συμμετείχε στην 12η χορωδιακή συνάντηση που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός και Επιμορφωτικό Σύλλογος «ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ», στο πλαίσιο του θεσμού «Κασσανδρώμενα 2018». Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στην όμορφη πλατεία, ανάμεσα στα μνημεία ηρώων του 1821, των βαλκανικών πολέμων και του πρώτου και δεύτερου παγκοσμίων πολέμων, δίπλα στο χιλιόχρονο πλάτανο, με φόντο το διοικητήριο της πόλης.

Δείτε Video από την 2η μέρα, του 2ου Φεστιβάλ Πιάνου στο Κιλκίς


Υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στις 20:30 ρεσιτάλ πιάνου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.