Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2022

Φραγγίδης για τη δήλωση του πρωθυπουργού: «Υποκρισία, ψεύδη, αστείες δικαιολογίες και μικροπρέπεια»

Υπογράφει ο Γ. Φραγγίδης
Βουλευτής Κιλκίς - Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας
ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Ο πρωθυπουργός με τη δήλωσή του επιβεβαίωσε και ενίσχυσε την άποψη πως η ΝΔ και ο ίδιος αντιμετωπίζουν μια επικίνδυνη και αποτροπιαστική ενέργεια παράνομων, οργανωμένων και αδιαφανών μηχανισμών να παρακολουθούν το κινητό του προέδρου του τρίτου κόμματος της Βουλής, Νίκου Ανδρουλάκη, με υποκρισία, ψεύδη, αστείες δικαιολογίες και με μικροπρέπεια, ξεπερνώντας κάθε όριο πολιτικής και ηθικής αξιοπρέπειας.

2ο Αντάμωμα Αγιομαρκιτών και Φίλων


Εκδρομές Συλλόγου Περιπατητών Κιλκίς στην Ερμούπολη Σύρου και στο Πεδινό Κιλκίς



"Στο Φως του Φεγγαριού": Εκδηλώσεις της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς στην αρχαία Ευρωπό και στον αρχαιολογικό χώρο Παλατιανού

Την Παρασκευή 12 Αυγούστου, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς - σε συνεργασία με τον Δήμο Παιονίας και Κιλκίς - συμμετέχουν στον ετήσιο εορτασμό της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και διοργανώνουν την εκδήλωση «Στο Φως του Φεγγαριού» στους αρχαιολογικούς χώρους Ευρωπού και Παλατιανού αντίστοιχα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 8/8/2022, 5:16μ.μ.

Σύλληψη για κλοπή

Συνελήφθη χθες (7 Αυγούστου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, νωρίτερα την ίδια ημέρα, αφαίρεσε από κατάστημα 3 προπληρωμένες κάρτες ηλεκτρονικών αγορών, συνολικής αξίας 200 ευρώ.

Γιάννης Συμεωνίδης: Ευγενικός δεν σημαίνει και αδύναμος κύριε Τατσίδη

Υπογράφει ο Γιάννης Συμεωνίδης

Αντιδήμαρχος καθαριότητας & ηλεκτροφωτισμού Παιονίας

Το τελευταίο διάστημα δέχομαι συχνά λεκτικές επιθέσεις και μομφές από εσάς, μέσω των σελίδων που σας φτιάχνουν στο facebook και μέχρι σήμερα δεν σας απάντησα σεβόμενος την ηλικία σας και επειδή ήθελα κατά κάποιο τρόπο να μην επηρεάσω αρνητικά την υστεροφημία σας.

Τακτική και δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας

Τακτική και δια περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα πραγματοποιηθεί την 12η Αυγούστου 2022 ημέρα Παρασκευή και μεταξύ των ωρών 10.00 έως 10.30, για λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:
1. Ανάκληση της αριθμό 91/2022 απόφασης δημοτικού συμβουλίου και λήψη νέας για την έγκριση 8ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2022.

Συγχαρητήρια Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών στον αθλητή του συλλόγου Γιάννη Κορακίδη

Δελτίο τύπου Γυμναστικού Συλλόγου Μανδρών
Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη, οι αθλητές και οι προπονητές εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για τη παγκόσμια διάκριση του αθλητή μας Γιάννη Κορακίδη ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ20 στο αγώνισμα της σφυροβολίας.

Εκδήλωση με τίτλο "Ας κρατήσουν οι χοροί" στην κεντική πλατεία Γουμένισσας



Σημαντικό βήμα για την ψηφιακή προβολή του Σπηλαίου Αγίου Γεωργίου Κιλκίς

Γράφει ο Φώτης Κιλιπίρης
Καθηγητής ΔΙΠΑΕ

Στα πλαίσια του διεθνούς ερευνητικού προγράμματος «Μεσογειακή προσέγγιση τετραπλής έλικας για την ψηφιοποίηση- MED-QUAD» του προγράμματος ENICBCMED 2014 – 2020, ολοκληρώθηκε η προμήθεια φωτογραμμετρικής κάμερας (MATTERPORT PRO2 3D) για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου ARCHEOLab του εν λόγω προγράμματος, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την ψηφιακή απεικόνιση του σημαντικού Σπηλαίου του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς.

Πανηγύρι στην Τούμπα Παιονίας


Α. Τζούρτζος: "Κριτής μας η τοπική κοινωνία και καθρέπτης μας το έργο μας..."

Γράφει ο Αθανάσιος Τζούρτζος

Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Παιονίας

Όταν οι ευσεβείς πόθοι των "εργολάβων" παραπληροφόρησης και συκοφάντησης δεν υλοποιούνται, όταν από κάποιους πρώην αποτυχημένους εκφραστές της τοπικής εξουσίας υπάρχει αδυναμία ουσιαστικής και τεκμηριωμένης πολιτικής θέσης, όταν υπάρχει έλλειμμα σεβασμού προς τους θεσμούς, τότε γίνεται αντιληπτό, ότι την κατάντια τους και τον πανικό τους πλέον δεν μπορούν να τον κρύψουν.

Σπατάλη: Ο εμπαιγμός των Δημοτών Κιλκίς, συνεχίζεται...

Κυριακή, 7 Αυγούστου 2022, και ώρα 7:40 μ.μ. στον Περιφερειακό του λόφου του Αγίου Γεωργίου Κιλκίς. Οι λάμπες του εξωτερικού φωτισμού έχουν ήδη ανάψει. Να σημειώσουμε ότι η δύση του Ήλιου για τη συγκεκριμένη μέρα είναι 8:38 μ.μ. 
Την ίδια στιγμή 21 κλιματιστικά έχουν τοποθετηθεί στο Δημαρχείο Κιλκίς.
Ήρεμα ρωτάμε, την αχρείαστη αυτή σπατάλη ποιος την πληρώνει; Την ώρα μάλιστα που υπάρχει σύσταση από την κυβέρνηση για εξοικονόμηση τόσο στον εξωτερικό φωτισμό σε όλη την Ελλάδα, όσο και στη λειτουργία των κλιματιστικών σε όλα τα δημόσια κτίρια.
Με το ίδιο θέμα ασχοληθήκαμε και την Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022. Δείτε ΕΔΩ