Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

Η παιδική παράσταση ΧΙΟΝΑΤΗ into the woods, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Δελτίο τύπου 
Art Muppets Production
Η παιδική παράσταση ΧΙΟΝΑΤΗ into the woods, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024. Πληροφορίες και εισιτήρια στο λινκ:

Διακοπές ηλεκτροδότησης σε περιοχές του νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΔΔΗΕ
1. Η ανάγκη εκτέλεσης συγκεκριμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο που ηλεκτροδοτεί την περιοχή ΚΙΛΚΙΣ ΟΙΚΙΣΜΟΙ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΟΥΡΜΕΝΑ, μας αναγκάζει να διακόψουμε την παροχή ρεύματος στις 11-07-2024 ΠΕΜΠΤΗ, από ώρα 08:30 έως 14:30.

Συνελήφθη ένα άτομο στη Χαλκιδική για απόπειρα ληστείας

Συνελήφθη χθες (8 Ιουλίου 2024) σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, ένας ημεδαπός άνδρας, για τα αδικήματα της απόπειρας ληστείας και της κλοπής.

(VIDEO) Μήνυση κατά παντός υπευθύνου, κατέθεσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς, για την υπόθεση των αδέσποτων στο Λειψύδριο Κιλκίς

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου, κατέθεσε ο Φιλοζωικός Σύλλογος Κιλκίς, για την υπόθεση των αδέσποτων στο Λειψύδριο Κιλκίς. Τρίτη, 9 Ιουλίου 2024.

Τα νέα της Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς - 9/7/2024

Δελτίο τύπου Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς
Το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του Αλέξανδρου Κιλκίς
Οταν ο απώτερος σκοπός σου είναι να προσφέρεις στην κοινωνία της πόλης σου και όχι μόνο, τότε θα πράξεις τα πάντα για να της δώσεις τις καλύτερες συνθήκες. Αυτό πράττουμε 25 πλέον χρόνια και θα συνεχίσουμε να κάνουμε όπως με το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο που δημιουργήσαμε.

Συγχαρητήρια Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς στον Ευστράτιο Ξηρουδάκη

Υπογράφει ο Κώστας Παπανικολάου
Πρόεδρος Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς
Εκπροσωπώντας τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς επιθυμώ να εκφράσω δημόσια τα θερμά συγχαρητήρια για την ανάληψη πρωτοβουλίας του προέδρου των συνταξιούχων του Κιλκίς κ. Ευστράτιου Ξηρουδάκη, ώστε να πραγματοποιηθεί ο ευπρεπισμός του μνημείου του Λοχαγού Χαράλαμπου Μακρυκώστα.

Εκδήλωση στο Κιλκίς με τίτλο "1913. Μνήμες Ελευθερίας Γραμμένες με Νότες. Ιστορικόν Μελόδραμα"

Δελτίο τύπου ΑΡΜΟΝΙΑΣ Κιλκίς
Δύο εβδομάδες μετά την 21η Ιουνίου 1913, δηλαδή δύο εβδομάδες μετά τη μάχη και την απελευθέρωση του Κιλκίς, βρισκόμαστε σε ένα Café, στην Αθήνα. Στο Café σε ένα από τα τραπέζια κάθονται ένας μουσικός και μια τραγουδίστρια. Λίγο πριν ξεκινήσουν το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.