Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

(Video) Χορεύοντας Σέρβικο Αχπαστόν, πάει ο Τέο Μουρατίδης στη Μητρόπολη Κιλκίς

Χορεύοντας Σέρβικο Αχπαστόν, πάει ο Τέο Μουρατίδης στη Μητρόπολη Κιλκίς, για το γάμο του με τη Σερβίδα Μάγια, την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022

Ρεμπέτικη βραδιά στο Στέκι της Τέχνης Κιλκίς

Ανακοίνωση Τέχνης Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε ΤΕΧΝΗ Κιλκίς σας καλεί την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 και ώρα 9μ.μ στο Στέκι της Τέχνης στο Μεταλλικό για να υποδεχθούμε ένα από τα καλύτερα μουσικά σχήματα της πόλης, τα «Ρητορικά χαλίκια» . Μουσικοί-καλλιτέχνες της πόλης μας θα μας σεργιανίσουν από τη Φραγκοσυριανή σε όλους τους ρεμπέτες του ντουνιά και από τον καϊτσή στο βαπόρι απ΄την Περσία.

Συνάντηση ΥπΑΑΤ, Γ. Γεωργαντά με τη νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς δέχθηκε στο γραφείο του τη νέα διοίκηση του ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία προέκυψε μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας από το ΑΣΕΠ.

Μέχρι 12 Αυγούστου οι αιτήσεις για δήλωση ζημιάς σε επιχειρήσεις της Παιονίας, που επλήγησαν από τις πρόσφατες θεομηνίες

Μέχρι και την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022 οι πολίτες των οποίων οι επιχειρήσεις επλήγησαν από τις πρόσφατες θεομηνίες (23 Ιουνίου και 8 Ιουλίου 2022) σε περιοχές του Δήμου Παιονίας, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση ζημιάς, προκειμένου να τύχουν της προβλεπόμενης επιχορήγησης σύμφωνα με το νόμο 4797/2021 περί κρατικής αρωγής.

Τιρεκίδης: Το δημογραφικό μας αφορά όλους γιατί είναι το μέλλον μας

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Το δημογραφικό είναι ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας. Ειδικότερα, η μείωση του πληθυσμού του δήμου Παιονίας κατά 11,7%, σε σχέση με μια δεκαετία πριν, είναι κυρίως αποτέλεσμα της φυγής τόσο προς τα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και των νέων στο εξωτερικό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης στις ανασκαφικές εργασίες ανάδειξης της αρχαίας Μορρύλου

Για τα “ίχνη” της Μητρόπολης των Μορρυλίων όπως σταδιακά αποκαλύπτονται από τις ανασκαφικές εργασίες της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς στον οικισμό των Άνω Αποστόλων, τις οποίες για το 2022 χρηματοδοτεί η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς μέσω Προγραμματικής Σύμβασης με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενημερώθηκε, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης από την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς, Δρ. Γεωργία Στρατούλη και την αρχαιολόγο Δρ. Μαρία Φαρμάκη, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στον αρχαιολογικό χώρο.

Δήλωση δημάρχου Παιονίας για τα αποτελέσματα της απογραφής πληθυσμού του 2021

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δήμαρχος Παιονίας

Τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), τα οποία δόθηκαν στην δημοσιότητα για την «Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021» δείχνουν μείωση του πληθυσμού για το νομό Κιλκίς. Τα αποτελέσματα του Δήμου μας παρουσιάζουν μείωση του πληθυσμού, γεγονός που θα πρέπει να απαιτεί περισσότερη προσπάθεια και διεκδίκηση για να μπορούν οι υποδομές του δήμου μας να ανταπεξέρχονται.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη, 21/7/2022, 4:58 μ.μ.

Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για βιασμό
Συνελήφθη χθες (20-07-2022), έπειτα από αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας - Τριανδρίας, 28χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού και της παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Φραγγίδης: «Η απάντηση στον ναρκισσισμό της κυβέρνησης»

Υπογράφει ο Γιώργος Φραγγίδης
Βουλευτής Ν. Κιλκίς
Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Βιώνουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, με τους πολίτες να αναζητούν όχι μόνο μια ανάσα θερινής δροσιάς αλλά μια ουσιαστική ανακούφιση από τα πολλαπλά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα, από τους φόρους στα αγαθά πρώτης ανάγκης και από την υπερκερδοσκοπία των αγορών ενέργειας.

Καθηγήτρια Πανεπιστημίου από τη Λιθουανία ενισχύει την εμπειρία της στην Επιμορφωτική Κιλκίς

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στην Επιμορφωτική Κιλκίς φιλοξενήθηκε η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Τεχνολογίας του Κάουνας (Λιθουανία) και υπεύθυνη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, κ. Ligita Zailskaite για παρακολούθηση εργασίας (job shadowing) την περίοδο 4-7 Ιουλίου 2022. Η παρακολούθηση της εργασίας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής Κρηστώνης Κιλκίς



Η Επιμορφωτική Κιλκίς εκπαίδευσε μέλη του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς και συμμετέχοντες από άλλες επαγγελματικές ιδιότητες στην παροχή πρώτων βοηθειών και ΚΑΡΠΑ

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς στο Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε στις 29.06.22 το σεμινάριο με θέμα «Πρώτες βοήθειες και βασική υποστήριξη της ζωής (ΚΑΡΠΑ) σε ενήλικες και παιδιά». Η ύψιστη ανάγκη για εκπαίδευση σε ένα τόσο σημαντικό θέμα, αποδεικνύεται δυστυχώς σε καθημερινή βάση από την επικαιρότητα. 

Στην κορυφή της Ευρώπης η μαθητική εικονική επιχείρηση Microgreens-Magicgreens από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς


Δείτε τη βράβευση ΕΔΩ ή κάντε κλικ επάνω στην εικόνο
Δήλωση Ανδρέα Βεργίδη
Τα θερμά του συγχαρητήρια στην μαθητική εικονική επιχείρηση Microgreens-Magicgreens από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς που κατέκτησε το πρώτο πανευρωπαϊκό βραβείο στο διαγωνισμό καλύτερης μαθητικής επιχείρησης της Ευρώπης για το 2022, στον οποίο συμμετείχαν 40 μαθητικές “επιχειρήσεις” από όλη την Ευρώπη, απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Τα νέα του ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ 

ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ Ηλιούπολη
Δευτέρα
Φέραμε ένα κουτί επιτραπέζιου παιχνιδιού από το σπίτι μας και το αξιοποιήσαμε, μετατρέποντάς το σε ενυδρείο, με δύο όμορφα ψαράκια, φύκια και άλλα υδάτινα “στολίδια”. Επίσης, ενημερωθήκαμε για τον καιρό σε αγαπημένα μας νησιά και μάθαμε για τα γεωγραφικά διαμερίσματα της Ελλάδας. Τέλος, διασκεδάσαμε με τουβλάκια και συμβολικό παιχνίδι.

Τα λειτουργικά προβλήματα των ΤΟΕΒ και οι ρυθμίσεις για τους εργάτες γης στην ατζέντα των επαφών του ΥπΑΑΤ κ. Γ. Γεωργαντά στην Ηλεία

Τα λειτουργικά προβλήματα των ΤΟΕΒ της Ηλείας και το πρόβλημα των εργατών γης, συζήτησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Γεωργαντάς με τον Πρόεδρο του ΓΟΕΒ και τους εκπροσώπους των Τοπικών Οργανισμών Εγγείων Βελτιώσεων, καθώς και με τους εκπροσώπους της Ομάδας Παραγωγών Φράουλας «Υρμίνη».