Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 21 Απριλίου 2020

(Παρατάσεις αιτήσεων) Επιμορφωτική Κιλκίς: Εκπαιδευτικό επίδομα 600 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες επιστήμονες

Ανακοίνωση Επιμορφωτικής Κιλκίς – ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Επιταγή κατάρτισης (voucher), μέσω ασύγχρονης τηλεκατάρτισης 100 ωρών (παρακολούθηση ηλεκτρονικά, από χώρο και σε χρόνο επιλογής σας).
Δικαίωμα έχουν όλοι οι επιστήμονες-ελεύθεροι επαγγελματίες που εντάσσονται στους έξι βασικούς κλάδους, σύμφωνα με τον κύριο ΚΑΔ τους 

Για αίτηση - δικαιολογητικά πατήστε ΕΔΩ 

Γ. Μιxαηλίδης: Πληρώστε τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι»

Υπογράφει ο Γεώργιος Αχ. Μιχαηλίδης
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Κύριοι της Δημοτικής Αρχής Κιλκίς
Με αφορμή την ανακοίνωση της ΔΑΣ ΟΤΑ Κιλκίς 14.04.2020, την χθεσινή δημοσίευση του τοπικού τύπου και το σχετικό αναπάντητο ερώτημά μου προς την Δημοτική αρχή στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με τους απλήρωτους, εδώ και 3 μήνες, εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι», θεωρώ πως οι εργαζόμενοι της ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ που έχουν επωμιστεί όλο το βάρος της εξυπηρέτησης των ατόμων που το έχουν ανάγκη, δεν μπορεί να παραμένουν απλήρωτοι και μάλιστα εδώ και 3 μήνες, όταν άλλοι παίρνουν το δώρο Πάσχα ή την οικονομική ενίσχυση εργαζόμενοι που έχουν υποχρεωθεί σε παύση και επιχειρήσεις που έχουν κλείσει λόγω της πανδημίας.

Θέσεις εργασίας στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς (21/4/2020)

Από τη βιομηχανία UNISMACK ABEE στη ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, ζητούνται στελέχη τεχνικής κατεύθυνσης – μηχανικούς ΑΕΙ.
Δείτε ΕΔΩ

Εορταστικές ευχές από τον Σύλλογο Καρκονοπαθών "Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος"


Ανακοίνωση της Ν.Δ. για την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για την επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
«Σαν σήμερα πριν από 53 χρόνια το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου οδήγησε σε μια από τις πιο μαύρες περιόδους της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και κατέληξε στην εθνική τραγωδία της Κύπρου.

Εργασίες συντήρησης στην 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-ορίων Νομού Καβάλας

Eργασίες συντήρησης θα πραγματοποιηθούν στη 2η Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης –Ορίων Ν. Καβάλας από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, από την Τετάρτη 22 Απριλίου 2020 έως την Παρασκευή 24 Απριλίου 2020 και από τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2020 έως την Τρίτη 28 Απριλίου 2020.

Πασχαλινές "Ανάσες Ευαισθησίας" στο Κιλκίς

Υπογράφει η Χριστίνα Κουρουζίδου
Πρόεδρος Φιλανθρωπικού Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
«Με αφορμή τις άγιες ημέρες του Πάσχα και πιστοί στην αποστολή μας να χαρίσουμε απλόχερα τη βοήθεια και το χαμόγελο στους συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη, τα μέλη του συλλόγου «Ανάσα Ευαισθησίας Κιλκίς» στάθηκαν για ακόμη μια φορά δίπλα σε άπορες οικογένειες του νομού μας.

Δήμος Παιονίας: Στέλιο Γκαϊτατζή, σ' ευχαριστούμε για την περιβαλλοντική προσφορά σου

Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Η διοίκηση του δήμου Παιονίας ευχαριστεί τον τοπικό σύμβουλο Πολυκάστρου κ. Στέλιο Γκαϊτατζή για την πρωτοβουλία που ανέλαβε για τον καθαρισμό σημείων πρασίνου της πόλης του Πολυκάστρου με δική του δαπάνη.

Μπέσα, πίστη, φιλότιμο... Vol. 1, 2 and 3


Υπογράφουν οι:
Μαγδαληνή (Μάγδα) Βόσσου, Φοιτήτρια του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Ε.Κ.Παν. Αθηνών / Ιδιωτική Υπάλληλος 
και ο
Μαρκόπουλος Χ. Θωμάς, Επικοινωνιολόγος / Μεταπτυχιακός Φοιτητής Διεθνών, Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διπλωματίας στο Παν. Μακεδονίας 

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διαθέτει 40 εκ. ευρώ για τον εξοπλισμό των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας

Στον εξοπλισμό των δομών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας προχωρά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, μέσω ευρωπαϊκών πόρων, μετά την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Συλλυπητήριο Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, για το θάνατο της Φερενίκης Μήτσιου

Ανακοίνωση  Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εθελοντές των τριών σωμάτων του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας Φερενίκης Μήτσιου, επίλεκτο μέλος και εθελόντρια νοσηλευτικής υπηρεσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η οποία αποτέλεσε και θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του περιφερειακού μας τμήματος από τα πρώτα χρόνια ίδρυσης του έως και σήμερα.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Τρίτη 20/4/2020, 3:30 μ.μ

Συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού.

Ανακοίνωση ΚΚΕ για την 21η Απριλίου, ημέρα επιβολής της στρατιωτικής δικτατορίας

Δελτίο τύπου Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ
Η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ τιμά την προσφορά και τη μνήμη των θυμάτων της χούντας, όλων των Κιλκισιωτών που έδωσαν τη ζωή τους, δολοφονήθηκαν, φυλακίστηκαν, εξορίστηκαν, υπέστησαν βασανιστήρια, συνέβαλαν με κάθε μορφή στην ανάπτυξη της αντιδικτατορικής πάλης. Χαιρετίζει τον ηρωισμό και την αυταπάρνηση των αγωνιστών, την προσφορά των μελών του ΚΚΕ, που ανασυγκρότησαν το Κόμμα σε συνθήκες παρανομίας και τη δράση της ΚΝΕ, η οποία ιδρύθηκε μέσα στη δικτατορία, το 1968.

Κάλεσμα σε έκθεση καλλιτεχνικής δημιουργίας αφιερωμένης στους αφανείς υγειονομικούς και εργαζόμενους ήρωες του Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (Μέλους ΟΓΕ)
Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλκίς, μέλος της ΟΓΕ, μπροστά στην πρωτόγνωρη κατάσταση που βιώνουμε όλο αυτό το διάστημα με την πανδημία του κορονοϊού εύχεται σε όλους και όλες καλή δύναμη και κουράγιο. Υγεία και ταχεία ανάρρωση σε όσους είναι ασθενείς.