Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συνελήφθησαν στους Ευζώνους Κιλκίς δύο διακινητές λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (27.03.2013) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφαλείας Παιονίας Κιλκίς, δύο υπήκοοι Πακιστάν 19 και 23 ετών, που διευκόλυναν την έξοδο δύο μη νόμιμων μεταναστών από την Ελληνική επικράτεια σε έδαφος τρίτης χώρας. 

Με δύο αθλήτριες μετέχει ο ΓΑΣ Κιλκίς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20.000 μ. βάδην

Στην παραλία Μεγάρων στην περιοχή «Βαρέα» θα διεξαχθεί αυτό το Σάββατο 30 Μαρτίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20.000 μ. βάδην Ανδρών – Γυναικών & Νέων (Ανδρών – Γυναικών) σε δημόσιο δρόμο. 
Μαζί με τα αγωνίσματα των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων θα διεξαχθεί επίσης και Αγώνας Βάδην 10.000μ. Εφήβων – Νεανίδων - Παίδων καθώς και 5.000μ. Κορασίδων χωρίς βαθμολογία & αξιολόγηση. 
Το τμήμα του Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς θα εκπροσωπηθεί στην πρώτη αυτή φετινή διοργάνωση του ανοιχτού στίβου με δύο αθλήτριες.

Δήλωση Καπερνάρου: «Έτσι εξευτελίσουν τους βουλευτές»

«Τα τελευταία τριάντα (!!!) χρόνια, δηλαδή επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ψηφίσθηκαν 3.430 νόμοι, εκδόθηκαν 18.766 Προεδρικά Διατάγματα και 110.024 Υπουργικές Αποφάσεις. Και αυτό, οι αλήτες το λένε Κράτος.
Τώρα, η Βουλή ούτε καν νομοθετεί.

«Μετάθεση της αργίας της Πρωτομαγιάς αντί της Μ. Τετάρτης ζητά η ΕΣΕΕ»

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου μετά από αιτήματα Εμπορικών Συλλόγων όλης της χώρας, ζήτησε με επιστολή της προς το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και το Υπουργείο Ανάπτυξης τη μετάθεση της αργίας της Πρωτομαγιάς σε μια πιο εύθετη ημερομηνία, με δεδομένο ότι συμπίπτει ημερολογιακά με τη Μεγάλη Τετάρτη. Η επιστολή που εστάλη είναι η παρακάτω: 

Περιφερειακές Εκδηλώσεις 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο Κιλκίς

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς, η Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς, και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στα πλαίσια των περιφερειακών εκδηλώσεων του 15ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, παρουσιάζουν το ντοκιμαντέρ, "Πεινασμένα Μυαλά" της Μπεατρίξ Σβεμ την Τετάρτη 3 Απριλίου, ώρα 20.30 στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς
Είσοδος ελεύθερη

Με ... κοντέινερ 5 δισ. ευρώ στις τράπεζες της Κύπρου – Για 6 ώρες θα ανοίξουν οι τράπεζες για το κοινό – Απίστευτοι όροι αλά... Αργεντινή

- Πάνοπλοι φρουροί, ελικόπτερα και θωρακισμένα μετέφεραν τα χρήματα στο θησαυροφυλάκιο
- Από τις 12:00 ως τις 18:00 ανοιχτές σήμερα οι τράπεζες στην Κύπρο
- Σκληροί όροι “πολεμικής” κατάστασης στις αναλήψεις και τις κινήσεις χρημάτων

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΑΥΓΗ ·Ευρώπη των λαών ή αυλή της Γερμανίας; - ΣΕ κρίσιμο σταυροδρόμι η Ευρωπαϊκή Ένωση… ·Προανακριτική Λαγκάρντ- Ο Διώτης «ξεσκεπάζει» και τον Βενιζέλο·Ενέργεια – Σκληρό παιχνίδι με τα κοιτάσματα στη ΝΑ Μεσόγειο
ΒΡΑΔΥΝΗ ·Ρυθμίζουν τα κόκκινα δάνεια – Τι σχεδιάζει το υπουργείο Ανάπτυξης με βάση έγγραφο που κατέθεσε στη Βουλή·Κλίμα διάλυσης από δηλώσεις αξιωματούχων του EUROGROUP- Στενάζει η Κύπρος, τρίζει η Ευρωζώνη – Προβληματισμός στην κυβέρνηση για τις πιθανές συνέπειες στην Ελλάδα·Αθανάσιος Τσαυτάρης για τη νέα ΚΑΠ- 18 δις θα δοθούν στη γεωργία – θα ενισχυθούν κυρίως οι νέοι σε ηλικία αγρότες