Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024

(VIDEO) Επισκεπτόμαστε το σκουπιδότοπο των Άνω Αποστόλων Κιλκίς

Επισκεπτόμαστε το σκουπιδότοπο των Άνω Αποστόλων Κιλκίς. Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2024.

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ για ενδεχόμενα προβλήματα υδροδότησης στην πόλη του Κιλκίς

Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω βλάβης στον κεντρικό αγωγό υδροδότησης που τροφοδοτεί το Πολεοδομικό Συγκρότημα Κιλκίς από το Σταυροχώρι, ενδέχεται να παρουσιαστούν προβλήματα στην παροχή νερού, κυρίως στις περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο. Οι εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης έχουν ήδη ξεκινήσει και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση του προβλήματος.

H Επιμορφωτική Κιλκίς συντονίζει το νέο έργο Erasmus+ για την Εκπαίδευση στον Τομέα της Τοπογραφίας και Χαρτογράφησης στις Χώρες της Μεσογείου

Δελτίο τύπου Επιμορφωτικής Κιλκίς
Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιμορφωτική Κιλκίς (Επικεφαλής Εταίρος), ανακοινώνει την έναρξη του έργου "Surveying and Mapping Technology for Smart City" (Τεχνολογία Τοπογραφίας και Χαρτογράφησης για μια Έξυπνη Πόλη) - με ακρωνύμιο SUMTS.

Ανακοίνωση για έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ, (α.α. 16/29.08.2024 ), με ισχύ από σήμερα Πέμπτη 29 Αυγούστου 2024.

Βόλτα στο πανηγύρι του χωριού Βαπτιστής του Νομού Κιλκίς - Σε καλό δρόμο τα χωριά μας

Γράφει η Μόνικα Σωτηριάδου
Σε καλό δρόμο τα χωριά μας που ζωντάνεψαν δυναμικά φέτος το καλοκαίρι με τα πανηγύρια και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες κόσμο να τα γνωρίσει.

Ο Κιλκισίου Βαρθολομαίος στην εκπομπή ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ της EΡΤ 1

"Ζούμε με το όραμα του Οικουμενικού Πατριάρχου, ο οποίος αντιλαμβάνεται την κτίση ως μια ευχαριστία και έχει τονίσει πολλές φορές ότι το ασκητικό ήθος θα πρέπει να υπάρχει στον σύγχρονο τρόπο ζωής" είπε μεταξύ των άλλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, καλεσμένος στην εκπομπή της EΡΤ 1 "Συνδέσεις", την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024, για να μιλήσει τις ενέργειες της Ιεράς Μητροπόλεως για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα 44α Αξιουπολίτικα

Τα 44α Αξιουπολίτικα, που πραγματοποιήθηκαν από τις 20 έως τις 27 Αυγούστου 2024, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία, προσφέροντας στους κατοίκους και επισκέπτες της Αξιούπολης μια πλούσια εβδομάδα γεμάτη πολιτιστικές, αθλητικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις. Ο Δήμος Παιονίας και η Κοινότητα Αξιούπολης φρόντισαν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα που κάλυψε τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα όλων των ηλικιών.

Αιτήσεις για αδειοδότηση νέων φυτεύσεων αμπελώνων με οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου για το έτος 2025

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Τμήμα Αμπέλου Οίνου & Αλκοολούχων Ποτών του Υ.Π.Α.Α.Τ οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν άδεια φύτευσης αμπέλου με οινοποιήσιμες ποικιλίες αμπέλου, μπορούν να καταθέσουν αιτήσεις στις ψηφιακές Υπηρεσίες του ΥΠΑΑΤ από την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2024 και μέχρι την Παρασκευή 20η Σεπτεμβρίου του 2024.

Ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΔΕΕΠ ΝΔ Νομού Κιλκίς Θεόφιλος Τιρεκίδης ευχαριστεί θερμά

Υπογράφει ο Θεόφιλος Τιρεκίδης
Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΔΕΕΠ ΝΔ Νομού Κιλκίς
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη του, τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Ν.Κιλκίς κ. Μηνά Παπαδόπουλο να μου αναθέσει την ευθύνη να αναλάβω αρμόδιος τομεάρχης προστασίας του πολίτη.

Σεμινάριο παρουσίασης πρώτων βοηθειών στο Φανό Παιονίας

Δελτίο τύπου Πολιτιστικού Συλλόγου Φανού Παιονίας
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φανού Κιλκίς σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Θεσσαλονίκης διοργανώνουν Σεμινάριο Παρουσίασης Πρώτων Βοηθειών στο Δημοτικό Σχολείο Φανού την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30. Πρόκειται για μια εξαιρετική ιδέα του Σεραφείμ Καρυπίδη, μέλους του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, ο οποίος θα είναι και ο παρουσιαστής του σεμιναρίου.