Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

Δωρεά Λυκείου των Ελληνίδων Κιλκίς στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Εμμανουήλ


Δωρεά στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς προσέφερε το Δ.Σ. του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς, στη μνήμη του μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ.

Γ.Α.Κ. Κιλκίς: Κύριε Γεωργαντά σας ευχαριστούμε θερμά


Ευχαριστήριο Τμήματος Κιλκίς των Γενικών Αρχείων του Κράτους 
Με αφορμή την ολοκλήρωση της μεταστέγασης του Τμήματος Γ.Α.Κ. Κιλκίς σε νέο χώρο επί της 21ης Ιουνίου 77 και Καμπάνη γωνία, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας στον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Γεώργιο Γεωργαντά, για το έμπρακτο ενδιαφέρον του και την καθοριστική συμβολή του στην ολοκλήρωση της μετακόμισης της Υπηρεσίας μας.

Με 105 εκθέτες η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 8 Μαϊου


Εκατόν πέντε εκθέτες θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 8 Μαϊου. Η λειτουργία της λαϊκής αγοράς είναι σύμφωνη με τις έκτακτες υγειονομικές ρυθμίσεις αναφορικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης της Covid -19 με τα ισχύοντα μέτρα να αφορούν:

Δωρεάν rapid tests σε Σ.Σ.Μουριών, Ηλιόλουστο και Κρηστώνη


Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται την ερχόμενη εβδομάδα σε περιφερειακούς οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 6/5/2021, 10:05 μ.μ.


Σύλληψη για ναρκωτικά
Συνελήφθη χθες (5 Μαΐου 2021) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στην αυλή, μέσα σε γλάστρες, 9 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 80 εκατοστών. 

Σκοτώθηκε 36χρονος σε τροχαίο στη παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας


Χθες (5 Μαΐου 2021) το βράδυ στο 41ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Βέροιας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός και επέβαινε 46χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε εκτός δρόμου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 36χρονου οδηγού και τον τραυματισμό του 46χρονου συνοδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πλατέος.

(Video) Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Σωματείων νομού Κιλκίς, για την Εργατική Πρωτομαγιά

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Σωματείων νομού Κιλκίς, για την Εργατική Πρωτομαγιά την Πέμπτη 6 Μαϊου 2021 στην Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς

Κορωνοϊός (6/5/2021): 3.421 νέα κρούσματα (27 κρούσματα στο νομό Κιλκίς), 83 θάνατοι και 754 διασωληνωμένοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.421, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 355.445 (ημερήσια μεταβολή +1.0%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 46 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.214 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

(Video) Κατάθεση στεφάνου από την ΑΔΕΔΥ Κιλκίς στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς

Κατάθεση στεφάνου από την ΑΔΕΔΥ Κιλκίς στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, την Πέμπτη 6 Μαϊου 2021

Συνάντηση Γ. Γεωργαντά με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας, παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς


Ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη, παρουσία του Διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς, Γιάννη Ανδρίτσου.

Αγαθοπούλου: Θα είμαστε μπροστά σε κάθε μάχη για να μην καταλυθούν τα εργασιακά δικαιώματα


Δήλωση της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς και αναπλ. τομεάρχισσας Δικαιοσύνης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνης Αγαθοπούλου, για την Εργατική Πρωτομαγιά

Την ώρα που η κοινωνία και η οικονομία μετράνε ακόμα τις πληγές τους από την πανδημία, η κυβέρνηση της ΝΔ θέτει υπό αμφισβήτηση κεκτημένα δικαιώματα αιώνων των εργαζόμενων ανδρών και γυναικών, καθώς νομοθετεί υπό την πίεση και τις διαταγές των μεγαλοεργοδοτών για να φέρει έναν «εργασιακό μεσαίωνα».

Διαδικτυακή συνάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς με τον Πρόεδρο, Γ. Ιωαννίδη και μέλη του Δ. Σ. του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς την Τετάρτη 5/5 με θέμα το επικείμενο εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.