Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Τα νέα του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Επισκέψεις στις εγκαταστάσεις του ΒΗΜΑΤΙΖΩ και στον Οίκο Ευγηρίας (Γηροκομείο) Κιλκίς πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της δημοτικής παράταξη ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΎΜΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αναστάσιο (Σούλη) Καζαντζίδη.

Τέλος στην ομηρία περίπου 9.500 αποφοίτων ιδιωτικών κολεγίων και ξένων πανεπιστημίων

Τέλος στην ομηρία περίπου 9.500 αποφοίτων ιδιωτικών κολεγίων και ξένων πανεπιστημίων που αναμένουν επί χρόνια την χορήγηση αναγνώρισης των επαγγελματικών προσόντων τους, βάζει ρύθμιση που περιλαμβάνεται στο σχέδιο νόμου «Συνέργειες Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι., πρόσβαση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, Πειραματικά Σχολεία, Γενικά Αρχεία του Κράτους και λοιπές διατάξεις».

Νόπη (Παρθένα) Παπαδοπούλου: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει η Νόπη (Παρθένα) Παπαδοπούλου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Είμαι η Παπαδοπούλου Νόπη (Παρθένα). Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χωρύγι του Κιλκίς. Φοίτησα στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα της Νοσηλευτικής. Εργάστηκα στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς μέχρι το 2013 οπότε και συνταξιοδοτήθηκα.

Κιλκίς: Τεράστια επιτυχία της μουσικοθεατρικής παράστασης «Το τραμ το τελευταίο»


Δελτίο τύπου Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»
Το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς η μουσικοθεατρική παράσταση «Το τραμ το τελευταίο». Η διοργάνωση της παράστασης έγινε από το Καλλιτεχνικό και Πολιτιστικό Σύνολο «η πόλις» και αποτελεί συνέχεια μιας σειράς αφιερωμάτων στο ελληνικό τραγούδι με φετινό θέμα τα αρχοντορεμπέτικα.

Κάτι νέο ξεκίνησε στο ΚΔΑΠ Κinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis
Νέα δράση στα πλαίσια του Kids Athletics οι δομές ΚΔΑΠ Kinesis for kids και ΚΔΑΠ Kinesis for juniors έχουν εντάξει το Outdoor Kids Fitness.

Ο Κώστας Τσαουσίδης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Κώστας Τσαουσίδης, 41 ετών, ελεύθερος επαγγελματίας, θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ημερίδα με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 16 Απριλίου 2019, στο Επιμελητήριο Πιερίας, ημερίδα που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ατόμων με αναπηρία».

Επίσκεψη του Γιάννη Φαχουρίδη στο 3ο και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου «Λαϊκής Συσπείρωσης».
Επίσκεψη στο 3ο και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς πραγματοποίησε ο Γιάννης Φαχουρίδης, υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Σιδηρόπουλο και Μάγδα Σαχινίδου.

Επιστολή Π. Αμοιρίδη σε απάντηση της δήλωσης του απερχόμενου προέδρου του ΕΒΕ Π. Τονικίδη

Υπογράφει ο Παναγιώτης Νικ. Αμοιρίδης
Επειδή ο κ. Τονικίδης επιμένει να πιστεύει ότι μπορεί να υποτιμά τη νοημοσύνη όχι μόνο τη δική μου, αλλά και όλων των Κιλκισιωτών, παραθέτω αυτούσια:

Τελετή λήξης περιόδου 2018-2019 του παιδικού πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε.Π.Σ. Κιλκίς
Κυριακή 21 Απριλίου 2019 ώρα 12.00 στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς, η επιτροπή παιδικών πρωταθλημάτων και το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. ΚΙΛΚΙΣ, διοργανώνει την τελετή λήξης της περιόδου 2018-2019 και σας ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

Διακρίσεις του Παλαιστικού Συλλόγου ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού

Δελτίο τύπου Παλαιστικού Συλλόγου ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού
Το Σαββατοκύριακο 13-14/4 διοργανώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων-πανκορασίδων ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης στην πόλη του Βόλου.

Καταργείται το τέλος ταφής απορριμμάτων και αντικαθίσταται από την εισφορά κυκλικής οικονομίας, με τροπολογία του ΥΠΕΝ

Κατατέθηκε και αναμένεται να ψηφιστεί σήμερα στη Βουλή τροπολογία του ΥΠΕΝ η οποία περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τίτλο “Ρυθμίσεις μέριμνας προσωπικού Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατολογίας, στρατιωτικής Δικαιοσύνης και άλλες διατάξεις”, που αφορά στην κατάργηση του τέλος ταφής και στην αντικατάστασή του από την εισφορά ενίσχυσης δράσεων κυκλικής οικονομίας.

''Νέες/Νέοι και Πολιτική το 2019'', μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης

Δελτίο τύπου Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης 
Τετάρτη απόγευμα 17.04 στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου Ηabitat της πόλης μας ένα πάνελ αποτελούμενο από 9 νέους ενεργούς και πολιτικοποιημένους πολίτες εξέθεσε τα επιχειρήματα του προς το κοινό του Κιλκίς, το οποίο έδωσε το δυναμικό παρών (90 άτομα περίπου) και αγκάλιασε την -ξεκάθαρα πολιτική, μα όχι κομματική- προσπάθεια αυτή.

Πρωταγωνίστησαν οι "μικροί" του Γ.Α.Σ. Κιλκίς στο 4αθλο

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Το Σάββατο 6 Απριλίου στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς διεξήχθη το 4αθλο της κατηγορίας Κ14 (γεν. 2006-2007). Τα αγωνίσματα που περιελάμβανε η πρώτη φάση του διασυλλογικού ήταν τα 60μ., το μήκος, το μπαλάκι και τα 1200μ. 
Οι αθλητές του Γ.Α.Σ.Κ. είχαν εξαιρετική παρουσία με πολλές διακρίσεις δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει, αποτέλεσμα βέβαια της προπονητικής διαδικασίας που ακολουθείται στο σύλλογο. 

Εβδομάδα δράσης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς

Ανακοίνωση Εφορείας Αρχαιοτήτων Κιλκίς
Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς συμμετέχει στην εβδομάδα δράσης για την προβολή του έργου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας με θέμα «Η Αρχαιολογία στην Οθόνη» και διοργανώνει τις εξής δράσεις:

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς στον 2ο Komotini beer run

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019, στη Κομοτηνή το πολύ ενεργό μέλος μας ο Stelios Deloglu συμμετείχε στον 2ο Komotini beer run της ομάδας BEERuners komotinis σε συνεργασία με την ζυθοποιία Μακεδονίας και τον σύλλογο ατόμων με αναπηρία (Ηροδικος). Η άφθονη μπύρα που υπήρχε βοήθησε στην αποκατάσταση των αθλητών.

Ελένη - Λένα Αναστασιάδου: Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Ελένη - Λένα Αναστασιάδου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1958 και μέχρι το 1967 έζησα στο Κιλκίς. Τελείωσα τις σχολικές μου υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη και το 1981 ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Πολυτεχνείο του Μιλάνο στην Ιταλία όπου έκανα και μεταπτυχιακό το 1982 με θέμα την πολεοδομία. 

Αλλαγές και ανταλλαγές στο νέο νομοσχέδιο-κώδικα ΠΚ-ΚΠΔ

†Ο Γουμενίσσης Δημήτριος
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ο Ποινικός Κώδικας (ΠΚ) και ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας (ΚΠΔ); Είναι οι δύο όψεις του πλαισίου ποινικής διασφάλισης της ατομικής προστασίας και της κρατικής και κοινωνικής ευνομίας, με προεκτάσεις στις διευρωπαϊκές και διακρατικές απαιτήσεις. 

Άννα Δημάκη: Ευχαριστώ θερμά το Δήμο Λύσης Κύπρου

Υπογράφει η Άννα Δημάκη
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κιλκίς
"Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση και μεγάλη ευγνωμοσύνη για την τιμητική διάκριση από τον Δήμο Λύσης. Η καρδιά μου είναι γεμάτη από την αγάπη και την τιμή, που δέχθηκα, και η πνευματική μου χαρά ακένωτη. 

Λαμπάδες μοίρασε ο Σύλλογος Τριτέκνων Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας
Άλλη μια δράση του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας νομού Κιλκίς έλαβε χώρα τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 κάνοντας  αυτή την φορά χαρούμενους τους μικρούς φίλους του Συλλόγου καθώς μοίρασε Λαμπάδες για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Παιονίας στα παιδιά των μελών του, μετά από συντονισμένες ενέργειες που έκανε ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου Δήμου Παιονίας νομού Κιλκίς, Κολιώνης Χρήστος για τα μέλη του Συλλόγου του, σε συνεργασία με τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο "Ακρίτα Καπνοφύτου" του Νομού Σερρών και τον πρόεδρο του κ. Σαββίδη Χρήστο τον οποίο και ευχαριστούμε για την ευγενική του προσφορά και συμπαράσταση του.

Και η Ευαγγελία Πανοδήμου - Κόνιαρη στο "Κιλκίς Μπροστά" με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Η Δημοτική Ενότητα Χέρσου πάει Μπροστά για να δώσει με το Δημήτρη Κυριακίδη νέες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή. Απαντά θετικά στις προκλήσεις, με οργανωμένο σχεδιασμό, με όρεξη για δουλειά, με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους, ζουν στα χωριά μας και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι χρειάζονται για να ξαναζωντανέψουν. 

Πρόγραμμα Μεγάλης Εβδομάδος της Ιεράς Μονής Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας)

Ανακοίνωση Ιεράς Μονής Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας)
Η Ιερά Μονή Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου & Ειρήνης Γουμενίσσης (Γρίβας), ετοιμάζεται να τιμήσει τους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη την παρθένο, τη Δευτέρα και την Τρίτη του Πάσχα.

Ο Αρχιμανδρίτης Αντίπας Νικηταράς στην Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου

Δελτίο τύπου Ιεράς Μητρόπολης Πολυανής και Κιλκισίου
Την Ιερά Μητρόπολη Πολυανής και Κιλκισίου επισκέφτηκε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αντίπας Νικηταράς, πρώην Πατριαρχικός Έξαρχος Πάτμου, μετά από πρόσκληση του οικείου Ποιμενάρχου κ. Εμμανουήλ.

Κώτελη Μαρία-Ευτυχία και Χιονίδου Ελεάνθη με Παύλο Τονικίδη


Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Δύο νέες στην ηλικία, αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, η Κώτελη Μαρία-Ευτυχία και η Χιονίδου Ελεάνθη συντάσσονται στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Παύλου Τονικίδη για ένα Δήμο Κιλκίς που θα επενδύει και θα στέκεται δίπλα στις νέες γενιές.

Σύνθλιψη συμβόλων!


Γράφει η  Αθηνά Αντωνιάδου*
Σε μια χώρα όπως είναι η πατρίδα μας, η Ελλάδα που ήταν, είναι και θα είναι η κοιτίδα του πολιτισμού και η πηγή της Δημοκρατίας, μια χώρα που ξέρει τι σημαίνει Ελευθερία και κοινωνία ίσων ευκαιριών, επιχειρείται σήμερα όσο ποτέ άλλοτε η μηδενοποίηση του Έθνους και των παραδόσεών μας.

Όλοι στον τελικό του πρωταθλήματος ΓΑΣ Κιλκίς vs Φαίακας Κέρκυρας

Ανακοίνωση ΓΑΣ Κιλκίς
Την Κυριακή είναι η ώρα να δείξουμε και πάλι την ανωτερότητά μας! Την Κυριακή θα δείξουμε και πάλι την μεγαλύτερή μας ποιότητα! Την Κυριακή θα δείξουμε και πάλι το αστείρευτό μας ταλέντο! 

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών στο πλαίσιο του προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.»

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ», το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) εξέδωσε πρόσκληση
(http://www.iep.edu.gr/el/deltia-typou-genika/prosklisi-mia-nea-arhi-sta-epal) με την οποία καλούνται οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί της Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης και τα φυσικά πρόσωπα/ελεύθεροι επαγγελματίες που πληρούν συγκεκριμένα κριτήρια, να υποβάλλουν αίτηση ένταξης στο Μητρώο Επιμορφωτών του Ι.Ε.Π., για την υλοποίηση της επιμορφωτικής υποστήριξης των εκπαιδευτικών και στελεχών εκπαίδευσης που εμπλέκονται στο πρόγραμμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ.» (Μ.Ν.Α.Ε.).

Πορεία Ειρήνης στο Κιλκίς


Συνάντηση Παύλου Τονικίδη με υπ. Δημοτικούς Συμβούλους

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη 
Την πεποίθηση ότι το τελικό αποτέλεσμα της επικείμενης εκλογικής μάχης θα δικαιώσει την προσπάθεια του «Δήμου ΑΞΙΩΝ», εξέφρασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης στην πρώτη συνάντηση που είχε με το σύνολο σχεδόν των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού.

Με τον Ταξίαρχο συναντήθηκαν οι έφεδροι αξιωματικοί του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς
Συνάντηση πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Κιλκίς με τον Διοικητή της 71 ης Α/Μ Ταξιαρχίας «ΠΟΝΤΟΣ» Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Μποσμαλή την Τετάρτη 10 Απριλίου στα γραφεία της Λ.Α.Φ.Κ.

Σχόλιο ΚΚΕ για την παρουσία κλιμακίου του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΚΚΕ 
Οι υποψήφιοι και τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ, κατά την παρουσία τους στο Κιλκίς, μίλησαν σαν να μην έχουν κυβερνήσει αυτή τη χώρα, σαν να μην έχουν ευθύνες για τη διάλυση των κοινωνικών δικαιωμάτων και τη φτωχοποίηση του λαού, σαν να μην έχουν ψηφίσει μνημόνια μαζί με τη ΝΔ και το ΣΥΡΙΖΑ.

Διάκριση του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς στους 2ους αγώνες επιχειρηματολογίας γυμνασίων της Κεντρικής Μακεδονίας

Δελτίο τύπου 1ου Γυμνασίου Κιλκίς 
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 διεξήχθησαν στα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη οι 2οι Αγώνες Επιχειρηματολογίας και Αυθόρμητου Λόγου Κεντρικής Μακεδονίας για μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίων που διοργάνωσε το 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας υπό την εποπτεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με συνδιοργανωτές τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη και το Πειραματικό Γυμνάσιο ΠΑ.ΜΑΚ.

Καθαρίζουμε το δάσος του Λεβεντοχωρίου