Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Αστυνομικό δελτίο Κεντρικής Μακεδονίας, Δευτέρα, 29/3/2021, 9:24 μ.μ.


Συλλήψεις για κλοπή
Συνελήφθησαν σήμερα (29 Μαρτίου 2021) τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας, 2 ημεδαποί άνδρες, καθώς εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί νωρίτερα από την Έδεσσα. 

ΚοινωνιοΛΟΓΕΙ - ΠολιτικοΛΟΓΩΝΤΑΣ, ο Θ. Μαρκόπουλος στον OK Web Radio


ΚοινωνιοΛΟΓΕΙ - ΠολιτικοΛΟΓΩΝΤΑΣ, ο Θ. Μαρκόπουλος στον OK Web Radio με θέμα "Τι λείπει πιο πολύ από τον μέση Ελληνίδα νέα/μέσο Έλληνα νέο; -
1 χρόνος COVID 19 και Καραντίνα - Περιοριστικά Μέτρα"

Πετυχημένη η τηλεδιημερίδα με θέμα: "Αναζητώντας την παιδαγωγική ηγεσία: η διαχείριση κρίσεων στην εκπαίδευση"


Δείτε το πρόγραμμα της τηλεδιημερίδας ΕΔΩ
Δελτίο τύπου Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδας
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διεθνής επιστημονική τηλεδιημερίδα με θέμα: "Αναζητώντας την παιδαγωγική ηγεσία: η διαχείριση κρίσεων στην εκπαίδευση", που διοργανώθηκε από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας-Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και την Ομάδα Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου του ΠΕΚΕΣ Ηπείρου, με τη συμμετοχή 20 ΠΕΚΕΣ της χώρας. 

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη


Υπογράφει η Βούλα Πατουλίδου
Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης εκφράζουν την απόλυτη θλίψη τους για την απώλεια του Μπόρις Μουζενίδη.

Κορωνοϊός (29/3/2021): 1.724 νέα κρούσματα (14 κρούσματα στο νομό Κιλκίς) και 65 θάνατοι


Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.724, εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 255.755 (ημερήσια μεταβολή +0.7%), εκ των οποίων 51.5% άνδρες. Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 72 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 2.162 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Θέση εργασίας στην πόλη του Κιλκίς (29/3/2021)


Ζητείται πωλήτρια ηλικίας 20 έως 45 χρονών για μερική απασχόληση σε πρατήριο άρτου στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6976837845

Αιμοδοσία Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Μικροκάμπου Κιλκίς


Κιλκίς: Διαδικτυακή εκδήλωση μνήμης για τον Κύπριο ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου


Οι αδελφοποιημένοι Δήμοι Κιλκίς και Λύσης Κύπρου και το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959 διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση στη μνήμη του Κύπριου ήρωα Γρηγόρη Αυξεντίου το Σάββατο 3 Απριλίου 2021 στις 19:30.

Αναπλάσεις χώρων δημοτικής ενότητας Πολυκάστρου


Δελτίο τύπου Δήμου Παιονίας
Ξεκίνησε και προχωρά με ικανοποιητικό ρυθμό η κατασκευή του έργου «Αναπλάσεις διαμορφώσεις δημοτικών χώρων δημοτικής ενότητας Πολυκάστρου 2020», προϋπολογισμού 221.260 ευρώ το οποίο αφορά δέκα σημεία της δημοτικής ενότητας.

Δήμος Κιλκίς: Αιτήσεις για την απαλλαγή πληττόμενων επιχειρήσεων λόγω Covid – 19 από δημοτικά τέλη


Ο Δήμος Κιλκίς καλεί τις επιχειρήσεις που βρίσκονται εντός των διοικητικών του ορίων και τελούν υπό καθεστώς πλήρους αναστολής των δραστηριοτήτων τους, εξαιτίας της πανδημίας της Covid – 19, να καταθέσουν αίτηση απαλλαγής από την υποχρέωση καταβολής των δημοτικών τελών.

"Ευχαριστώ από καρδιάς το Νοσοκομείο Κιλκίς..."


Υπογράφει η Σοφία Καπαλτσίδου
Με την παρούσα επιστολή μου μετά από προσωπικό πρόβλημα υγείας μου αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας πρωτίστως τους ιατρούς της Γυναικολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Κιλκίς καθώς επίσης και όλες τις Μαίες του Τμήματος για την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση και προπάντων για τη ζεστασιά, την ανθρωπιά και την συμπαράσταση αλλά και το ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετωπίζουν όλους ανεξαιρέτως τους ασθενείς.

Θ. Χριστοφορίδης: Περί προτύπων και πειραματικών σχολείων


Γράφει ο Δρ. Θ. Χριστοφορίδης
Φυσικός - Τεχνικός Δικτύων Η/Υ
Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κιλκίς
Το Πειραματικό Σχολείο του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ιδρύθηκε το 1929 από τον κύριο εκπρόσωπο του εκπαιδευτικού δημοτικισμού, μεγάλο παιδαγωγό και ακαδημαϊκό δάσκαλο Αλέξανδρο Δελμούζο.
Θέσφατο αποτελεί η άποψη ότι η κορωνίδα των σχολείων της Δημόσιας Εκπαίδευσης είναι το Πρότυπο - Πειραματικό σχολείο. Για να γίνει κατανοητή η διαφορά των δύο μορφών σχολείων εξηγούμε ότι τα Πρότυπα Σχολεία είναι οι σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας δημόσιας εκπαίδευσης, οι οποίες στοχεύουν στην καλλιέργεια και τη διάχυση της ιδέας και των πρακτικών της αριστείας στο εκπαιδευτικό σύστημα. Είναι μόνο Γυμνάσια και Λύκεια.

Σκοτώθηκε 86χρονος σε τροχαίο στην Κάτω Ποταμιά Κιλκίς


Σήμερα (29 Μαρτίου 2021) το πρωί στο δημοτικό διαμέρισμα Κάτω Ποταμιάς του Κιλκίς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 86χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς.

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Μεγεθύνονται τα προβλήματα στο χώρο της υγείας


Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Μετά την εκλογή της νέας Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στο νομό Κιλκίς και τον ορισμό των θεματικών επιτροπών, συνεδρίασε διαδικτυακά η Θεματική Επιτροπή Υγείας για να εξετάσει τα νέα δεδομένα και την κατάσταση η οποία επικρατεί στον χώρο της υγείας.

Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες»: 55 χρόνια δραστηριότητα με σεβασμό στην παράδοση

Το πρώτο χορευτικό του Συλλόγου (1966)
Όρθιοι από αριστερά: +Τοπαλίδης Ευστάθιος, Καραγιαννίδου-Τζουμάνη Μυροφόρα, Κεσκινίδης Συμεών, Χαρτοματσίδου-Σκαλιστήρα Ειρήνη, +Αδαμίδης Χρήστος.
Καθήμενοι από αριστερά: Καραγιώργης Παναγιώτης (χοροδιδάσκαλος),
Καρδόπουλος Σάββας, +Κρουκλίδης Νικόλαος(Κόλιας) Λυράρης.


Υπογράφει ο Βασίλειος Αθανασιάδης
Επίτιμος πρόεδρος των Ακριτών

Λες και ήταν χθες … κι όμως συμπληρώθηκαν 55 χρόνια από τότε, ήταν Κυριακή 27 Μαρτίου 1966 όταν πραγματοποιήθηκε η πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Ποντίων Πολυκάστρου και περιχώρων «Οι Ακρίτες» και εξελέγη η πρώτη διοίκηση του.

Ε. Αγαθοπούλου για το Διεθνές πανεπιστήμιο Κιλκίς: Ενίσχυση και αναβάθμιση ή μαρασμός;

Συνάντηση της βουλεύτριας ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ν. Κιλκίς, Ειρήνης Αγαθοπούλου, με τον πρόεδρο του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Κιλκίς του Διεθνούς Πανεπιστημίου

Την Παρασκευή 26/3/2021, η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ νομού Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Τμήματος Δημιουργικού Σχεδιασμού και Ένδυσης Κιλκίς, κ. Θεόδωρο Κοσμάνη. Παρόντες στην τηλεδιάσκεψη ήταν ο συντονιστής της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κεσίδης Τάσος, η υπεύθυνη Θεματικής Παιδείας Ριζάκη Άννα και οι συνεργάτες της Μπαγκατουρίδης Οδυσσέας και Ναβροζίδου Γενοβέφα.