Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Χαζεύοντας τον τύπο. (Των ΜΜΕ όχι το μελανούρι απέναντι. Δυστυχώς)



Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Τώρα να τα αφήσω ασχολίαστα όλα αυτά…… δεν είναι του χαρακτήρα μου!
Γι αυτό μέσα στις παρενθέσεις και με κόκκινα γράμματα είναι τα δικά μου σχόλια! Αν τ΄ άφησε όπως τα έχω γράψει το αφεντικό!!

ΕΛ.Γ.Α.: Πληρωμή οικονομικών ενισχύσεων (ΠΣΕΑ) για τις περιόδους 2011-2012

Σε ακόμη μια πληρωμή κρατικών οικονομικών ενισχύσεων (ΠΣΕΑ) προχωράει ο ΕΛ.Γ.Α. για τις περιόδους 2011-2012, με την αποστολή στην Τράπεζα Πειραιώς των ηλεκτρονικών αρχείων πληρωμής.
Ο ΕΛ.Γ.Α προχωράει στις 11/08/2015 σε ακόμα μια πληρωμή κρατικών ενισχύσεων (ΠΣΕΑ) για τις περιόδους 2011-2012.

Οι… άτυχοι 50άρηδες: Πώς από τα 50 θα πάρουν σύνταξη στα 56,5 χρόνια!

Αλλάζουν όλα όσον αφορά τις συντάξεις και ιδιαίτερα τους 50άρηδες, οι οποίοι και είναι οι μεγάλοι άτυχοι των αλλαγών.

Hackers θέτουν σε κίνδυνο λογαριασμούς Gmail, Hotmail και Yahoo Mail

Νέες μεθόδους, προκειμένου να εξαπατήσουν τους χρήστες κινητών τηλεφώνων, ενεργοποιούν πλέον οι hackers. Μάλιστα, αύξηση καταγράφει, το τελευταίο διάστημα, ένας συγκεκριμένος τύπος επίθεσης, μέσω phishing με στόχο τους χρήστες κινητών τηλεφώνων. Ο απώτερος σκοπός είναι τελικά η πρόσβαση στο λογαριασμό e-mail του θύματος.

Έφυγε ο κορυφαίος λαϊκός στιχουργός Κώστας Βίρβος

Γράφτηκε από τον Κώστα Μπαλαχούτη
Έφυγε χθες από τη ζωή ο Κώστας Βίρβος
Η εμφάνισή του στο χώρο του τραγουδιού στα τέλη της δεκαετίας του '40, και η καταλυτική παρουσία του σε αυτήν του '50 όπως και στη συνέχεια, έδωσε στην ιδιότητα του στιχουργού την υπόσταση και το κύρος που δικαιούται. 
Ο Βίρβος με την παιδεία, τον όγκο και την αξία της τέχνης του αλλά και τον αγωνιστικό του χαρακτήρα τοποθέτησε τον στιχουργό τουλάχιστον σε ίδια θέση και μοίρα με τον συνθέτη, και με την οπτική και την τεχνοτροπία του, την λυρική αλλά βαθιά ρεαλιστική γραφή τουσηματοδότησε τις εξελίξεις στο ορθόδοξο λαϊκό τραγούδι με σημαδιακό και καίριο τρόπο.

Αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων από τους δανειστές

Σημαντικές αλλαγές στη ρύθμιση των 100 δόσεων φέρνει το υπουργείο Οικονομικών «ενδίδοντας» στις πιέσεις των θεσμών.
Μπορεί μέχρι σήμερα να έχουν εισπραχθεί περισσότερα από 800 εκατ. ευρώ από περίπου 900.000 οφειλέτες οι οποίοι αξιοποίησαν την ευκαιρία ρυθμίζοντας τα χρέη τους σε πολλές δόσεις ή καταβάλλοντας εφάπαξ το κεφάλαιο και σβήνοντας το σύνολο των προσαυξήσεων, ωστόσο ΔΝΤ,ΕΕ, ΕΚΤ και ESM επιθυμούσαν εξαρχής την αλλαγή της ρύθμισης και τελικά επέβαλαν συγκεκριμένες αλλαγές σε αυτή.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γουμένισσας, ευχαριστεί την «ΚΑΠΝΙΚΗ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.Ε.»

Ο Διοικητής και οι υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γουμένισσας, ευχαριστούμε θερμά την καπνοβιομηχανία «ΚΑΠΝΙΚΗ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.Ε.» για την ευγενική της προσφορά – δωρεά στην Υπηρεσία μας ενός (1) Ηλιακού θερμοσίφωνα χωρητικότητας 200 lt με σκοπό την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των Πυροσβεστών αλλά και της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου στέγασης με την επίτευξη εξοικονόμησης ενέργειας από την μέχρι τώρα χρήση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.

Είπαν ότι η ηρωίνη θα με ανέβαζε


Με άρση της πίστωσης στον ΕΟΠΥΥ προειδοποιούν οι φαρμακοποιοί

Με άρση της πίστωσης στον ΕΟΠΥΥ εντός του Αυγούστου απειλεί ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος. Με επιστολή του προς τον υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο ΠΦΣ προειδοποιεί ότι εάν δεν εξοφληθούν οι οφειλές προς τους φαρμακοποιούς, τότε θα διακοπεί η πίστωση προς τον ΕΟΠΥΥ.